Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla gtx 1070 ile mis gibi sorunsuz inanılmaz harika grafiklerle oyunu az önce bitirdim şaheser bu kadar da olamaz hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri resmen film gibiydi iyi ki 20 tl iken almışım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoko54 -- 13 Aralık 2019; 22:27:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun film gibi başından kaldırmıyor Bu arada Evin içinde geçen bir bölüm var dikkatli oynayın biR çok çeşit varyasyon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 13 Aralık 2019; 22:41:1 >
  • Arkadaşlar girişte 44 fps var bende polislerin oldugu yerde gtx 1070 kullanıyorum testlere baktım millet 60 alıyor benzer noktalarda ani inişler dısında benzer durumu yaşayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Arkadaşlar girişte 44 fps var bende polislerin oldugu yerde gtx 1070 kullanıyorum testlere baktım millet 60 alıyor benzer noktalarda ani inişler dısında benzer durumu yaşayan varmı
    işlemci önemli işlencin ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

işlemci önemli işlencin ne

Alıntıları Göster
    İşlemci iyi 9600k 4.8 ghz de kullanıyorum oyun sağlıklı calısmıyor bende testlere göre diğer oyunlarda sorunum yok
  • quote:

İşlemci iyi 9600k 4.8 ghz de kullanıyorum oyun sağlıklı calısmıyor bende testlere göre diğer oyunlarda sorunum yok

Alıntıları Göster
    hocem oyun 8 thread istiyor :(

6 thread ve 4 thread işlemcilerde çok fps düşüyor. bu oyuna özel bi durum ama her oyun böyle olursa biz battık demektir

bakalım düzeltcekler mi

fx 8350 bile daha iyi açıyor oyunu şu an 8600k ve 9600kdan... sırf 8 threadi var diye.

burada bazı arkadaşlar felaket tellallıgı yapıyordu, 6 thread işlemciler ölcek ps5 hepsini bitircek falan diye de... ciddiye alamyordum. sonuçta 9600k falan 8600k falan bunlar yine prestijli işlemciler ama yapımcıların şakası yok gibi. kiçi kırık fx 8350nin bile sorunsuz açtıgı oyunu 6/6güçlü işlemcilerin akıcı açamaması beni tilt etti. pc oyun dünyasına ve yapımcılara güvenim kalmadı.

4/4 işlemcilerle rdr 2 oynayabiliyorken bu oyunu nası oynayamayız???

saçmalıgın daniskası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 14 Aralık 2019; 0:5:57 >

• arkadaşlar, oyun ekran kartı değil ama genellikle işlemci yüzünden patlıyor. oyun denuvo kullandıgı için zaten direk ofsayt. ultra ayarlarda gayet akıcı oynuyorum ama sistem çok mu ısınıyor, yoksa işlemci mi cok yoruluyor oyundan atıyor. oyun sırasında orta ayarlarda bile ufak tefek takılmalar,donmalar, fps düşüşleri yaşanıyor. önerdiği sisteme bakıyorum 1060 ve i5. optimize özürlü oldugu için bu sıkıntıları çekiyoruz. en son star wars'ı ultra ayalarda 60 fps bitiren ben şimdi detroit'i oyundan atmasın, sistem fazla yorulmasın diye orta-yüksek ayarlarda oynuyorum.
  • quote:

hocem oyun 8 thread istiyor :(

6 thread ve 4 thread işlemcilerde çok fps düşüyor. bu oyuna özel bi durum ama her oyun böyle olursa biz battık demektir

bakalım düzeltcekler mi

fx 8350 bile daha iyi açıyor oyunu şu an 8600k ve 9600kdan... sırf 8 threadi var diye.

burada bazı arkadaşlar felaket tellallıgı yapıyordu, 6 thread işlemciler ölcek ps5 hepsini bitircek falan diye de... ciddiye alamyordum. sonuçta 9600k falan 8600k falan bunlar yine prestijli işlemciler ama yapımcıların şakası yok gibi. kiçi kırık fx 8350nin bile sorunsuz açtıgı oyunu 6/6güçlü işlemcilerin akıcı açamaması beni tilt etti. pc oyun dünyasına ve yapımcılara güvenim kalmadı.

4/4 işlemcilerle rdr 2 oynayabiliyorken bu oyunu nası oynayamayız???

saçmalıgın daniskası.

Alıntıları Göster
    Hocam anlık düşmeler dışında ortalama iyi almam gereken yerlerde 40 larda geziyor adam 9400f ile test koymuş 40 aldığım yerden 60 alıyor anlık düşmeleri geçtim genel olarakta bir vasatlık yaşıyorum malesef videoyuda koyayım böle 5-6 video izledim anlık dusmeler dısın da yine iyi videodaki 2:03 deki noktada bende 42 yi geçmiyor fps eğer dediğiniz gibi cpu tıkanıyorsa ozaman harbiden sıkıntılı ama genel olarakta optimize cok vasat oyunda bazı kronik fps drop noktaları var mesela kapıdan geçiyorsun takılıyor dönüp geri geçiyorum yine drop bazı unreal engine 3 oyunlarında olurdu bu eskiden çok gıcık birşey oyun zevkini baltalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 14 Aralık 2019; 0:16:42 >

• önerilen sistem gereksinimlerinde i5-8400 var. bu işlemci 6 thread. kendi önerdiği sistem bile tutmuyor :D
  • 30 fps için tutuyor hocam

ama 30 fps üstüne çıktıgınız an o işlemci de sapıtıyor
  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    hocam attıgınzı videoda attıgınız saniyede donuyor ve 44'e düşüyor... şaka yapıyor olmalısınız :D
  • quote:

hocam attıgınzı videoda attıgınız saniyede donuyor ve 44'e düşüyor... şaka yapıyor olmalısınız :D
    Anlık drop dısında fps 60 da adamda bende 40 fps var 30 a dropluyor anlatmak istediğim o drop dısında almam gereken tavan fps patates :) yazdıgım mesaja dikkat ederseniz droplar dışında genel fps de vasat demiştim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 14 Aralık 2019; 0:29:25 >
  • Anlık düşmeler çok fazla maalesef. Oyunu oynanmaz hale getiriyor. Hele bir de zamanlı QTE'lere denk gelirse vah halimize. Umarım çabuk hallederler şunun optimizesini 52 gb boşuna yer kaplamasın.

Oyuna ilk girince bu ne ya kasıyor demiştim seçeneklerde 30 FPS kilidinin açık olduğunu gördüm çektim 60'a oh Dünya varmış dedim. Acayip fark ediyor. Aynı hissi Skyrim'de de yaşamıştım PS4'e geçince kasıyor hissi oluşuyordu. İnsan 60 FPS'e alışınca daha düşük değerler görünce oyun zevkimi baltalıyor. Bu yüzden de epeydir PS4'ü açamadım. Halbuki çokta güzel oyunlar var ama şu 30 FPS olayı işte bütün zevkimi baltalıyor.
  • quote:

Anlık drop dısında fps 60 da adamda bende 40 fps var 30 a dropluyor anlatmak istediğim o drop dısında almam gereken tavan fps patates :) yazdıgım mesaja dikkat ederseniz droplar dışında genel fps de vasat demiştim zaten

Alıntıları Göster
    anladım hocam o neden oluyor bilemedim
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    dostum, ben senin kadar müptelası değilim quantic dreams tarzı oyunların. sen baya aşık olmuşsun, o zaman mutlaka heavy rain, beyond two souls ve life is strange'i oynamalısın,tavsiyemdir.
  • 4C/4T ile deneyen oldu mu? 4. Nesil i5 ile ilk kez preordar ile oyun aldık, illahi gidip ryzen mi alacagiz yani? 30 FPS kitler oynarım desem kâfi bana..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anladım hocam o neden oluyor bilemedim

Alıntıları Göster
    Baya araştırdım çözum suan için yok gibi sadece oyunu hdd den ssd ye tasımayı denemedim onu deneyeceğim bir çaresiz bir çaba.
  • dostum fps yi nasıl görüyorsunuz ? fraps ile göremedim oyunda. başka bir program var mıdır gorebileceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R7Game

dostum fps yi nasıl görüyorsunuz ? fraps ile göremedim oyunda. başka bir program var mıdır gorebileceğim ?
    ben afterburner kullanıyorum hocam her şeyi gösteriyopr
  • Telltale oyunlarını unutmamak lazım onlar da çok güzeldir.

Point and click oyunlar maalesef herkese hitap etmiyor fakat hikayeleri bence çok iyi. Özellikle walking dead çok güzeldi. O son neydi öyle ya? Detroit'in sonu bile o kadar etkilememişti. Telltale çok şükür geri döndü indirimden a wolf among us almak lazım.

Bu arada XBOX gamepadleri oyunla uyumlu. Hehe aynı ayda hem bir Xbox oyununu PS gamepadi ile hem de bir PS4 oyununu Xbox gamepadi ile oynayabiliyoruz. 2 sene önce deseydiniz inanmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.