Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece ilk yüklrne ekranında işlemci full çalışıyor oyunda normal. Genel olarak işlemci yemiuor oyun emülatör gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu sistemde: 8700K 32gb Ram 1080ti
    Oyun butun ayarlar ultra 60fps oynanıyor. Burada bır sıkıntı yok. Sıkıntılı kısım oyun ılk acıldıgında neredeyse 5 Dk (suresını hesaplamadım ama baya uzun) her seferınde yukleme yapıyor. Bugune kadar gordugum en berbat oyun bekleme suresı. Acaba Ssd'yemı yukleseydım dıye dusundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 13 Aralık 2019; 13:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Şu sistemde: 8700K 32gb Ram 1080ti
    Oyun butun ayarlar ultra 60fps oynanıyor. Burada bır sıkıntı yok. Sıkıntılı kısım oyun ılk acıldıgında neredeyse 5 Dk (suresını hesaplamadım ama baya uzun) her seferınde yukleme yapıyor. Bugune kadar gordugum en berbat oyun bekleme suresı. Acaba Ssd'yemı yukleseydım dıye dusundum.
    imzamdaki sistemle oynuyorum sizdeki sıkıntıyı yaşamıyorum.Ve oyun HDD DE KURULU.Anında giriyor bende oyun hdd de sorun olmasın bi bakın isterseniz.
  • ploff kullanıcısına yanıt
    Hocam 1050 FX 8350 ile oynuyorum, 10 15 dk sadece ilk girişte o yüklemeyi yaptı. HDD de oynuyorum ben.

Sanırım bir sorun var sizde çünkü sonrasında oyunu baslatmamla oyuna girmem 1 dk sürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün demoyu sıkıntısız oynadım r9 290 ekran kartı ile tabi ayarlarla oynamalar yaptım orta düşük ayarlar 60 fps alabildim 5-6 yıllık bir kart için gayet iyi bence. sistemi benden iyi olup sorun yaşayanlar bir güncellemelerini falan kontrol etsinler windowsun, ekran kartının falan.
  • beyler demoya girilmiyor kaldırmıslar neden böyle bısey yaptılar? şuan giren varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

beyler demoya girilmiyor kaldırmıslar neden böyle bısey yaptılar? şuan giren varmı
    BYPASS yedi demo sürümü ondan kaldırdılar hemen

sanırım yeniden eklemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 13 Aralık 2019; 15:15:38 >
  • Arkadaşlar oyun çıktı mı?Önsiparişle almıştım fakat yorumlarda optimizasyonun yerlerde olduğu söyleniyor.Deneyeniniz var mı acaba?Lan biz de sevinmiştik detroit oynayacağız diye
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    ekran kartım boncuk boncuk terledi akşam. zorlamadım bilmiyorum bi garipti. rdr2 bu kadar kötü değildir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Bir portu nasıl bu kadar kötü yapmayı beceriyorlar anlamıyorum. Tamam önceden 2 tane versiyonla uğraşıyordunuz da 9900K bu oyunda neden %99 çalışır ki? Nasıl bu kadar kötü yapmayı becerdiniz?

Hadi onu geçtim.

Bu nedir?

Şirketlerin yaptığı tamamen yüzsüzlük. Bu hiç kalite kontrol yapmadan çıkardıklarını gösteriyor. Demek ki hiç umurlarında değil. Eğer daha yüksek fiyattan almış olsaydım iade isterdim. Fakat bir kaç sene 20 TL'ye düşmez. Belki biraz düzeltirler tabi ben daha denemedim belki benim PC'de iyi çalışır.
    Ohaa bu nedir.Daha pc de indirmedim cidden bu kadar rezaletmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

imzamdaki sistemle oynuyorum sizdeki sıkıntıyı yaşamıyorum.Ve oyun HDD DE KURULU.Anında giriyor bende oyun hdd de sorun olmasın bi bakın isterseniz.

Alıntıları Göster
    Şimdi girdim baktım. O ekrana gelmeden dırek oyun menusune gırdı. Sanırım oyun ıcınde save aldıktan sonra gırıs ayarlarını kaydetıyor. Ben ılk oyuna gırıp, baslangıcına bakıp oynamadan cıkmıstım. Sanırım ondan tekrardan gırınce ılk yuklemeyı tekrardan baslattı. Sımdı sorun yok Bu arada cevap yazdıgınız ıcın tesekkurler..

• Sanmam. Kendin bak derim :)

• Değil, gayet güzel görünüyor oyun. İmzandaki sistemle ultrada oynarsın.
  • Gtx 1070 ve i5 6600 ve 16 gb 2133 mhz ram ile oyunu oynayamadım. Sürekli olarak uzun süreli donmalar yaşıyorum. İşlemciden veya Windows 7 kullanıyorum ondan şüpheleniyorum. Fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

Gtx 1070 ve i5 6600 ve 16 gb 2133 mhz ram ile oyunu oynayamadım. Sürekli olarak uzun süreli donmalar yaşıyorum. İşlemciden veya Windows 7 kullanıyorum ondan şüpheleniyorum. Fikri olan?
    Bende de aynı sorun vardı nedense windowede alınca bitti donmalar. Garip bi şekilde full screen sorunlu.
    (OS: Win10)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 13 Aralık 2019; 21:8:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Film tadında bir oyun. Napcaksınız fazla FPS görüntüleri?
    60fps de oynamak için pc ye çıkmasını bekleyip ps4 de ps+ ile bedava verilmesine rağmen oynamadım. 20tl ye aldık diye de optimizasyonu eleştirmeyecek değiliz. Rx580 ile sabit 1080p 60fps yakalanmıyor yüksek ayarlarda.
  • OraLeTH kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı driver'ini güncelle, düzelmezse W10'a geç.
  • epic games hesabımı satıyorum içinde indirimdeyken aldığım detroit ve 1 sene boyunca verilen bütün bedava oyunlar mevcuttur ilgilenen pm atabilir
  • Oyunu GTX 1050Ti'da low-medium-ultra olacak şekilde grafik ve performans karşılaştırması yaptık. Videomuz aşağıdadır. İyi seyirler dileriz.

• oyunu maksimum grafik seviyesinde oynuyorum ve cidden çok iyi görünüyor fakat grafikleri ne kadar iyi olursa olsun anlattığı şeyin önüne geçemez. geldiğim nokta itibariyle hikaye oldukça iyi ve merak uyandırıcı. birden fazla defa oynamak için yapılmış bir oyun ayrıca. bunlara odaklanmak oyundan alınan keyfi artıracaktır, teknik konularla üzmeyin kendinizi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.