Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu yönetici bir mesaj tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Bu işlemci 1 yıla Gg gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 14 Aralık 2019; 16:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FPS yerinde durmuyor. Bir 50 oluyor bir 57 sonra bir bakıyorum 35 olmuş. Oynanmaz durumda şu an bence. Orta ayarlarda i5 6402p ve GTX 1060 ile açıyorum.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Kaç saat sürdü?
  • i7, GTX960M, 16GB RAM ile düşük ayarda oynatıyor sadece. Orta ayara geçsem bile anında kasıyor. Optimizasyon çok kötü.

Connor'ın ilk görevinden sonra çıktım oyundan. FPS limiti kaldırsalar belki biraz daha iyi olur. Yinede güncelleme şart.

+ Birde ses senkronizasyon sorunu var. Konuşma önceden geliyor, ağzını hareket ettirmesi sonradan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 14 Aralık 2019; 18:10:36 >
  • Oyunu tekrardan oynayınca ilk oynadığımdaki yaşadığım duyguları yaşamıyorum. Özellikle
    Plot twistleri öğrendikten sonra.
    Oyun tamamen masalmış gibi geliyor. Keşke daha çok Blade Runner hissi verseydi. Daha çok gerilim,gizem hissi oluştursaydı. Oyunda hiç "Tears in rains" hissiyatı yok.

Umarım cage yeni oyununda daha farklı hikaye anlatma yolları bulur. Zira yaptığı oyunlar hep üzüntü yüklü. Bir defa da farklı bir şey yap be adam. Yeşilçam filmi izliyor hissi oluşuyor bende. Oldu olacak Ferdi Tayfur çıkıp "huzurum kalmadı" söylesin.

Yaşadığımız duygu dolu anlar yüzünden oyuna çok "duygusal" yaklaşıyoruz. Bence daha fazla seçenek ve daha fazla "Oyun" olmalı. Yani plot fena değil ama daha da potansiyeli varmış fakat harcanmış gibi.

@cato16
    11 saat falan sürüyor.

• Ödüllerin dağıtıldığı bugünlerde yılın son atağını yapıp RDR2'yi geride bırakan bu optimizasyon özürlüsü oyunu tebrik ediyor firmanın başarısının devamını diliyoruz. Tabii konsol tarafında. QTE oyunu da bu halde piyasaya çıkarabilmek de, ne bileyim, öyle kolay değildir.

• Crescent C kullanıcısına yanıt
    bu arada low ile ultra arasında da neredeyse fark yok :D oyunu direk ps4 den almış koymuslar. hiç üzerinde calısmamıslar. :D
  • ps 4 te oynadım. Pc ye direk aktarmıslar. Grafik anlamında gram geliştirme yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun sistemi sömürüyor evet ama burda yazılan hiçbir sorunla karşılaşmadım.Bu ses kaymasıda yok bende.Sanırım oyun sistem sömürdüğü için sistem çok çok iyi olmayan arkadaşlarda ses kayması uzun yukleme kasma vb sorunlar var.Oyunun optimizasyonu iyi değil ona katılıyorum ama şu ana kadar sorunsuz devam ediyor.Bitmesine sanırım
    5-6 bölüm kaldı.
  • arkadaslar epic games girebilen var mi acaba
    soyle bir yazi yaziyorda
    üzgünüz
    servisimiz cok sık ziyaret ediyorsunuz lutfen daha sonra tekrar dene diyoru
  • bedava verdiler oyunlari geri almislar hahah
  • Optimizasyon yerlerde. Çıkan 2 oyun yağ gibi akıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İniyor bakalım.Denildiği kadar o kadar kastırıyormu merak ettim.
  • Hocam kasması sıkıntı değil her bölüm başladığında oyun donuyor. Bu yüzden seste senkron tutmuyor. Oyun donduğunda arka taraftan ses hala gelmeye devam ediyor. Yani FPS 40'a düşmüş 50'ye düşmüş bu en fazla oyunu oynarken olan zevkini düşürür ama oyunun takılması ve 1-2 dakika geri dönmesi için beklemek... Yani game awards'ta worst game optimization olsaydı muhtemelen bu oyuna giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Kaç saat sürdü?
    12 sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gölge derleme işlemi nedir ya. her oyuna girişte olacakmi bu. full işlemci kullanıyor bunu yaparken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

Bu gölge derleme işlemi nedir ya. her oyuna girişte olacakmi bu. full işlemci kullanıyor bunu yaparken.
    gölge değil yaw shader. gölge dediginiz shadow

niyesine gelince ben de bilmiyom. genelde emülatörler shader derler. hayatımda ilk kez bi pc oyununda bu şekilde yüklü shader derlendiğini görüyorum

yani işin gerçeği her oyun shader derler ama böyle yüklü ve toplu değil. bu emülatörlere has bi davranış

dalga falan geciyoruz ama oyun cidden emülatör mantıgıyla falan çalişiyor galiba pc'de. bu saçma donmaları da başka ne açıklar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Hocam kasması sıkıntı değil her bölüm başladığında oyun donuyor. Bu yüzden seste senkron tutmuyor. Oyun donduğunda arka taraftan ses hala gelmeye devam ediyor. Yani FPS 40'a düşmüş 50'ye düşmüş bu en fazla oyunu oynarken olan zevkini düşürür ama oyunun takılması ve 1-2 dakika geri dönmesi için beklemek... Yani game awards'ta worst game optimization olsaydı muhtemelen bu oyuna giderdi.
    Kendi adıma sorun değil.Ps4 pro da zaten indirmiştim duruyor oynamak için.Ps plus sağolsun geçenlerde ücretsiz vermişti.Pc de baktım sorunlu iade ederim olur biter : )
  • AMD 2200G 3750 ghz, 16 GB 3000 RAM, GTX 970 4 GB, Windows 10, Nvidia son sürüm, Full HD çözünürlükte. Orta ayarlarda ama bazı yumuşatmalar ve gölge kapalı
    Oyun 20-55 arası kafasına göre takılıyor. Genelde 40 fps diyebilirim. Bazı mekanlar resmen eziyet; tekerlekli sandalye ile odada döndüm durdum !
    Arada can sıksa da oynanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.