Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Texture medium kullanmayın sakın çöp ediyor görüntüyü, oyunun başlarında fark edemedim ortalarında gözüme çarptı anca aşağıda med-high-ultra karşılaştırma koydum

• quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Benim oyun tamamen kullanılmaz hal oldu :D

Normalde 1 dakika içerisinde oyuna girerdim şimdi en az 20 dk beklemem gerekiyor.

Tel kesme bölümü var (oynayanlar bilir) arabanın yanında başlıyor bölüm ve tellerin yanına gidene kadar -ki 5 metre bir mesafe , oyun 5 kere hata verip kapandı.

inspectoru değiştirmediğim standart ayarlara geri nasıl dönebilirim.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/qc3lhb

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Birde oto optimize ediyor demiş arkadaşta o optimize her ayara etki etmiyorki birçok oyunda cfg den normalde erişilemeyen ayarlara erişip sorunları hallettik yıllarca esas işe yaramayan birşey varsa otomatik optimize araçlarıdır misal bende detroitde 40 fps aldığım yerde lowa alsamda 40 mediumda 40 high da ultrada sınırlıyor bariz hangi optimize aracı ne halta yarayacak bioshock infinite den örnek vereyim oyun ilk cıktıgında bircok u.e3 oyunu gibi sacma sapan stuttering vardı oyunda cfg dosyalarından ekran kartı belleğinden tut erişim hızına kadar ayar yaparak sorunu minimize edebiliyorduk zaten yabancı forumlar bunlarla kaynıyor adamlar oyun kasıyor deyip kenara atmıyor her detaya inip bilgi paylasımı yapılıyor sorunu çözüyorlar ezel eski birçok türk forumunda bulundum sdn de donanım ve oyun mod. yaptım bizde bilgi paylasımından cok abuk sabuk tartısmalar dönüyor esas işe yarayacak yazılar arada yok oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 17 Aralık 2019; 18:14:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Birde oto optimize ediyor demiş arkadaşta o optimize her ayara etki etmiyorki birçok oyunda cfg den normalde erişilemeyen ayarlara erişip sorunları hallettik yıllarca esas işe yaramayan birşey varsa otomatik optimize araçlarıdır misal bende detroitde 40 fps aldığım yerde lowa alsamda 40 mediumda 40 high da ultrada sınırlıyor bariz hangi optimize aracı ne halta yarayacak bioshock infinite den örnek vereyim oyun ilk cıktıgında bircok u.e3 oyunu gibi sacma sapan stuttering vardı oyunda cfg dosyalarından ekran kartı belleğinden tut erişim hızına kadar ayar yaparak sorunu minimize edebiliyorduk zaten yabancı forumlar bunlarla kaynıyor adamlar oyun kasıyor deyip kenara atmıyor her detaya inip bilgi paylasımı yapılıyor sorunu çözüyorlar ezel eski birçok türk forumunda bulundum sdn de donanım ve oyun mod. yaptım bizde bilgi paylasımından cok abuk sabuk tartısmalar dönüyor esas işe yarayacak yazılar arada yok oluyor .

Alıntıları Göster
    evet hocam durum bu. oyun 6/12 sistemlerde bile ara ara donuyor. 6/6 işlemcilerde de donuyor. hadi 4/4 eskidi diyelim. 6/6 alanların sucu ne? kendi çapımda bi çözümler buldum. bi arkadaşta önce işe yaramıştı ama sonra ters etkiler gözlemiş

bi arkadaş mevcut olarak oynuyor, bakalım onda da sorun olcak mı. onda da olursa kıvamı tutturamamışız demektir

yapımcının patch yayınlaması lazım bu kadar insan oyundan keyif alamıyor. steam'e çıksaydı şu an görürdük patch geliyo mu gelmiyo mu, negatif yorumlar yağardı ve yapımcı bunun altından kalkamazdı. oyun yapımcıları işin hilesini buldu resmen. rdr2 öyle olmadı, steam'e de çıkacagını bildigi için firma tüm işlemcilerde iyi çalişabilecek şekilde düzeltti. demek ki isteseler yapabiliyormuş, istese quantic dream de yapar. işlerine gelmiyor şu an. ne de olsa ses gürültü yok diye. iki kuruş fazla verecekler yazılım ekibine diye şu kadar insanın keyfinin içine ediyolar. bu arkadaş gibilere de işte paye veriyorlar. sanarsın işlemciler öldü. örnek verdiği asasssin creed odyssey bile 4 çekirdek işlemcilerde bu kadar kötü çalişmiyor

----

red dead redemption 2 gibi açık dünya, sürekli assett stream eden bi oyun olarak 4/4 işlemcilerde sabit 30 fps çalışırken bu oyunda arada donan bi 60 fps için 6/12 gerekiyor. 30 fps için minimum 6/6 gerekiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 17 Aralık 2019; 18:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

evet hocam durum bu. oyun 6/12 sistemlerde bile ara ara donuyor. 6/6 işlemcilerde de donuyor. hadi 4/4 eskidi diyelim. 6/6 alanların sucu ne? kendi çapımda bi çözümler buldum. bi arkadaşta önce işe yaramıştı ama sonra ters etkiler gözlemiş

bi arkadaş mevcut olarak oynuyor, bakalım onda da sorun olcak mı. onda da olursa kıvamı tutturamamışız demektir

yapımcının patch yayınlaması lazım bu kadar insan oyundan keyif alamıyor. steam'e çıksaydı şu an görürdük patch geliyo mu gelmiyo mu, negatif yorumlar yağardı ve yapımcı bunun altından kalkamazdı. oyun yapımcıları işin hilesini buldu resmen. rdr2 öyle olmadı, steam'e de çıkacagını bildigi için firma tüm işlemcilerde iyi çalişabilecek şekilde düzeltti. demek ki isteseler yapabiliyormuş, istese quantic dream de yapar. işlerine gelmiyor şu an. ne de olsa ses gürültü yok diye. iki kuruş fazla verecekler yazılım ekibine diye şu kadar insanın keyfinin içine ediyolar. bu arkadaş gibilere de işte paye veriyorlar. sanarsın işlemciler öldü. örnek verdiği asasssin creed odyssey bile 4 çekirdek işlemcilerde bu kadar kötü çalişmiyor

----

red dead redemption 2 gibi açık dünya, sürekli assett stream eden bi oyun olarak 4/4 işlemcilerde sabit 30 fps çalışırken bu oyunda arada donan bi 60 fps için 6/12 gerekiyor. 30 fps için minimum 6/6 gerekiyor....

Alıntıları Göster
    Oyunu adam gibi çıkartmıyorlar adamlarının eksiğini ben hayvani cpu alarak tamamlayacağım enteresan bir mantık işte oyunu ucuza aldık diye sevinirken inceden verdiğim 2 kuruş para bile gözüme batmaya başladı geçenlerde wolfenstien old blood oynadım yeni cpu larda 20 fps de calısıyor yok git exe sini x64 yap dosya aç kod ekle birton uğraş verdim oyunu rahat oynayabilmek için halbuki yapımcı istese rahatça halledebilir ama olmuyorki dark soul 1 ilk cıktıgında sarhos kusmugu gibi grafikler vardı adamlar ilgilenmedi birtane mod ekibi bir grafik yaması yaptı dsfix öncesi sonrası 2 farklı oyun gibiydi mod ekibinin yaptıgını yapımcı yapamıyor işte ilgilenmiyorlar böle bir milyon tane örnek var artık oyunlardan sıkılmaya başladım bu yüzden sorun sorun sürekli sorun bıktırdı şu oyunu büyük hevesle indirdim 50gb hevesim kursağımda kaldı.

• ayarları resetlediğim de işlemci %100 çalışıyor olsa bile 2k ultrada 30fps ile drop yemiyor oyun şuan. Geç açılma durumu da kalktı. 2 saate yakındır oynadım bir sorun kalmadı hocam.

Sanırım öyle ya da böyle bu şekilde bitireceğim oyunu. Olur da düzeltilirse tekrar indiri bu sefer en sadistçe duygusala bağlamadan oynarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Texture medium kullanmayın sakın çöp ediyor görüntüyü, oyunun başlarında fark edemedim ortalarında gözüme çarptı anca aşağıda med-high-ultra karşılaştırma koydum
    https://imgsli.com/OTg2MA/1/2
    High ve ultra texture lar çok farkediyor mu vram kullanımı olarak? Oyun açık dünya değil 4gb da sorun çıkartmaz umarım ultra texturelar. Mecbur 30fps oynayacağız oyunu bari düzgün gözüksün

• Arkadaşlar bu oyun windows 7 de çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBeast

Arkadaşlar bu oyun windows 7 de çalışıyor mu?
    Oyunu başlata bastığımda "çalışıyor" diyor ancak hiç bir tepki vermiyor ve açılmıyor. İndirimde 20TL ye aldığım zaman kendime yeni bir işlemci almayı planlıyordum, tabii herşey planladığım gibi gitmeyince şimdilik alamadım. Sürücülerim güncel, donanımım ise; OS:Windows 7 64 bit GPU:GTX 1060 Asus Dual OC 6GB CPU:Phenom II X4 B65 Ram:8GB. Evet işlemcim zayıf biliyorum fakat oyunun hiç bir tepki vermemesi çok garip! Açılıp kapansa yine anlarım. Hiç mi tepki olmaz yahu?
  • Tepki vermemesi Windows 7 yüzünden olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gamepad ile oynarken sorun yaşıyorum sağdaki analoğu sola ittirdiğim zaman rt olarak algılıyor.

aynı sorunu veya benzerini yaşayan var mı ?

x360ce, xoutput ile de denedim sorun devam ediyor
  • global ayarları dediğiniz gibi yaptım, sonra profili de attım. profilde fps limiti 60 yapmışsınız.
    sizin ayarlardan önce sadece connor'ın ilk bölümünü oynamıştım sonra kapatmıştım.
    sizin ayarlarla dün biraz oynadım devam ettim drop var ama oynanışa etki edecek kadar değil, aslında ilk bölümden çok farkı olmadı.
    belki bu akşam profildeki ayarı 30 yaparak tekrar denerim, çünkü bu şekilde işlemci 100% çalışıyor drop ondan oluyordur.

bu arada sizin ayarlarda en sondaki 3 adet profillerle ilgili olan satırlarda değerler farklı, bilgisayardan bilgisayar değişiyor olsa gerek. ben bendekileri 0x0000 yaptım herhalde oluyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

global ayarları dediğiniz gibi yaptım, sonra profili de attım. profilde fps limiti 60 yapmışsınız.
    sizin ayarlardan önce sadece connor'ın ilk bölümünü oynamıştım sonra kapatmıştım.
    sizin ayarlarla dün biraz oynadım devam ettim drop var ama oynanışa etki edecek kadar değil, aslında ilk bölümden çok farkı olmadı.
    belki bu akşam profildeki ayarı 30 yaparak tekrar denerim, çünkü bu şekilde işlemci 100% çalışıyor drop ondan oluyordur.

bu arada sizin ayarlarda en sondaki 3 adet profillerle ilgili olan satırlarda değerler farklı, bilgisayardan bilgisayar değişiyor olsa gerek. ben bendekileri 0x0000 yaptım herhalde oluyordur.
    o ayarları sonradan ekledim hocam. aslında yaptıgım şey, rdr2'deki vulkan profillerini bu oyuna aktarmaktı. çünkü o oyunda da 4/4 ve 6/6 işlemciler stall oluyordu. bu oyunda da benzer bi sorun var gibi. yapımcının patch çıkarması lazım buradaki arkadaşlar ne derse desin. büyük ayıp

• vallahi sırf pcde adam gibi oynayayım diye ps4de oynamayıp bekledim, hata etmişim sanki.
    oynanıyor mu oynanıyor ama ne bileyim. dün akşam ikinci partide afterburner osd'yi de açtım işlemciye bakmak için iyice kafasına takıyor insan o zaman.
    nvidia fpsyi bile kapatıp oynamak lazım bu oyunu. yama falan geleceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

vallahi sırf pcde adam gibi oynayayım diye ps4de oynamayıp bekledim, hata etmişim sanki.
    oynanıyor mu oynanıyor ama ne bileyim. dün akşam ikinci partide afterburner osd'yi de açtım işlemciye bakmak için iyice kafasına takıyor insan o zaman.
    nvidia fpsyi bile kapatıp oynamak lazım bu oyunu. yama falan geleceğini düşünmüyorum
    30 fps'ye sabitlesen 1440p 30 fps yapabilirsin belki hocam. başka ne yapılabilir bilmiyorum
  • öyle deneyeyim bir de. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Eagle

Tepki vermemesi Windows 7 yüzünden olabilir
    Bende öyle düşünüyorum, windows 7 de çalıştırabilen yok sanırım
  • 288mb update gelmiş ama bir işi yaramıyor galiba.
    changelog da bulamadım.
  • Bende şimdi gördüm 288 mb güncelleme gelmiş nereden görebiliriz güncelleme notlarını ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.