Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu ilk açtığımızdaki bölüm yüklemeleri hızlanmış, önceden %1den %100e kadar adım adım görüyordum şimdi pıtır pıtır ilerleyip 40larda çat diye 100leyip bölüm açılıyor. sanırım ona etki etmiş
  • 3-5 güncellemeye oynanır hale gelecek gibi duruyor

• Main modifications:
    1. FIX OF SAVE ISSUE FOR PLAYERS USING UNICODE CHARACTERS IN THEIR WINDOWS USERNAME AND NOT RUNNING THE GAME WITH ADMINISTRATOR RIGHTS
    2. IMPROVEMENT OF THE GAME STABILITY:
    · Correction of frequent crashes happening during the Chapter “Fugitives”.
    · Correction of several crashes happening randomly when launching the game.
    · Correction of several crashes happening randomly during the game.
    · Correction of crashes happening randomly while playing with a gamepad.
    3. NEW ERROR MESSAGES TO CLARIFY ISSUES:
    · A new error message to warn the user that the wrong version of Vulkan is installed (Vulkan 1.0 instead of Vulkan 1.1).
    · A new error message to warn the user that their CPU does not support required SSE4.1 instructions. It happens mostly with older CPUs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretmesin böyle oyunun. Her şey çok güzel giderken bir bölümde takıldı kaldı. Ne zaman oraya gelse oyun çöküyor ve kapanıyor. 4-5 kere denedim ama yok ne yaptıysam düzelmedi.

20 tl verdim diye pek üzülmüyorum fakat iyiden iyiye batırdılar. Heavy Rain de böyle bir sorun olmadı. başladım ve bitirdim. Bu oyun resmen rezil durumda.
  • Patchle düzelen birşey yok hala berbat durumda oyun haberiniz olsun.

• Crescent C kullanıcısına yanıt
    ben 30 a kitledim oynuyorum benim için hikaye önemli.
  • Bazi sahnelerde takilma ile oynadim ancak yeni bitirdim. Tek kelimeyle muazzam ve bir daha kesinlikle oynamam gerekecek, oyundaki secim agaclari hep 40-50%lerde kaldi, baya oyunun yarisini oynamadik Guzel indirime girse Heavy Rain'i alacaktim da 10% nedir Epic, Allah askina
  • Daha önce Fahrenheit: Indigo Prophecy ve Until Down oynamış biri olarak. Kaç gündür ne kadar kızsam da , gömsem de oyun mükemmeldi.

Özellikle Conner karakteri için elimden gelen her şeyi yaptım. Sadece 2 - 3 bölüm önce yapmış olduğum bir seçim yüzünden kaybetmek beni şoke etti diyebilirim.

Marcus karakterine hiç ısınamadım.

Kara ise yüzyılın şokunu yaşattı bana.

3 karakterinde hepsini aynı ortamda bulundurmayı başardım.

Bundan sonrasını oynamayanlar ya da bir kaç kere daha oynamak isteyenler okumasın.

Bu arada anlam veremediğim 2 olay oldu.

1. MArcus bu kadar kolay androidleri nasıl aykırı yapıyor. Kendileri aykırı olabilmek için bir baskı bir olay olması gerekirken.

2. Alice nasıl androide oluyor. Kafasında ışık yoktu. Hadi diyelim çıkarttılar. Babası mı çıkarttı. Babası android olduğunu bilmiyor muydu?

• 20TL iken kaçırdık.
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

1. Sorunun cevabı için Cyberlife'ın kurucusunun yanına gittiğiniz bölümde Android'i öldürmeniz gerekiyor. Orada bu aykırılarda virüs olduğunu ve bu virüsün diğer androidler arasında kolayca paylaşabileceğini söylüyor.

2. Olay için ise babayı öldürmemeniz lazım. En son Kanada otobüsünü beklerken adamla konuşuyorsunuz orada her şey açıklanıyor. Adamı eşi ve kızı terk etmiş kendinin iyi bir baba olabileceğini ispat etmek için ise bu Android'i almış. Muhtemelen kızı gibi görmek için ledi çıkarmıştır. Sonuçta bilmese nasıl satın alacaktı ki? Blade Runner değil ki bu Androidler doğursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 21 Aralık 2019; 13:10:2 >

• Marcus ile hurdalık bölümünde oyunda atma başladı.Güncellemede yaptı ama yine aynı yerde hata veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar; ikidir bazı bölümler sonlarında dünya istatistiklerinde %0 buluyorum ! Böyle bir oranın iki defa denk gelmesi. Tabi %0,9 belki ama.
    Acaba dedim herkese denk geliyor mu ? Oyun hatası filan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 22 Aralık 2019; 22:50:3 >
  • Ben ilk bölümü tamamladım 2.bölümde ekran pırpır edip duruyor oyunuda orijinal aldık. Anlamadım yani
  • 20 liralık oyun neticede çok da şey etmeyin
  • Oyunun başındayım kendimi köle gibi hissettim bütün ayak işlerini bana kitlemişler hafif hafif işyan etmeye başladım. Android sekte bune

• Hala optimizasyon sorunlu en son bildigim 200 kusur mb update yapti da bi ise yaramamis, yuklenme ekrani hizlanmis hafif. Bir anda 85 ten 100 e atiyo.

Heavy Rain ve Beyond da hic boyle olmamisti. Hatta onlari oynarken ekran kartim daha bile kotuydu.
  • Arkadaşlar 21:9 desteği geldi mi? İnternette bir patch var denedim ama 21:9 bir türlü yapamadım.
  • Oyundaki sıkıntılar bilindiği kadarıyla ekran kartı ile ilgili değil zaten. 4- 6 - 8 çekirdek işlemci farkları sorunları yaratan. Sanırım genel anlamda 2-3 seneden daha eski işlemciye sahip oyunculara "sektirin gidin oynamayın bu oyunu bi daha da burda görmiyim sizi" dediler.

• Oyunu epic den bugün indirip oynadım. Yalnız yer yer 30 fps düştüğü anlarda kasıyor. Daha doğrusu bir görev de TV açınca TV ekranında ki yayın kasıyor. Onun dışında oynarken ve ara videolarda kasma görmedim.

Bu arada oyunu ilk açtığımda driver uyarısı verdi. Yeni driver kurun diye ama ona rağmen çalıştı oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.