Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öhöh, yuh artık. Adamlar direk PS4 için resmi olarak emülatör mü yapmışlar oyuniçinde.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    valla birileri bence oyunu analiz etsin kesin ps4 emülatörü falan cıkar

bu performansla bakarsın god of war falan oynarız. başka açıklaması yok çünkü

oyun o kadar saçma ki, 15 fps'ye de sabitlesen 30 fps'ye de sabitlesen 45 fpsye de sabitlesen %100 işlemci kullanıyor
  • Emulatör olduğunu düşünmüyorum, çünkü ps4te 8 threadli işlemci var ve ps4 exclusive olduğu için oyun motorunu ona göre yaptılar. Zaten PS4'ün x86 tabanlı olacağı ortaya çıktığında PC'ye portun çok basit olacağı söyleniyordu. Bu yüzden emulatör yazmaları saçma geliyor. Tabii ki port sorunları da var ama asıl sorun PCye port ederken oyun motorunu değiştirmediler.
    Heavy Rain'de falan böyle olmamasının sebebi ise özünde PS3 exclusive olmaları. PS3 donanımdan anladığım kadarıyla 7 tane SPE'yi saymazsan 1 PPE ile dual-core gibi çalışıyor.
  • Fantezi üretmenin anlamı yok. Sony buna asla izin vermez, ayrıca PS4 emülatörü olsa Xbox kolu ve klavye fareyi desteklemezdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C973BD445

Fantezi üretmenin anlamı yok. Sony buna asla izin vermez, ayrıca PS4 emülatörü olsa Xbox kolu ve klavye fareyi desteklemezdi.
    dalga geçtiğimi anlamadınız herhalde
  • Epic games'de oyunun indirime girmesini bekliyorum.20 lira olayını kaçırdık.Bari uygun fiyattan alalım oyunu.60 liralık indirim kuponu da var epic games'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe oyunları her zaman desteklemek lazım. özellikle PC tarafında.Pc platformunda Türkçe oyun sayısı az çünkü

• Oyunu yeni bitirdim, tek kelimeyle şaheserdi. 50 liraya satıyorum almak isteyen olursa iletişime geçebilir.
  • Oyun kasıyor diyenler ekran kartı yazılımlarını mı bir güncellese. Ben dizüstü bilgisayarımda 1050GTX ile rahat rahat oynuyorum.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    İşlemci ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

İşlemci ne?
    i7 ama i7 işlemcisi olup kazıyor diye yazanlar olduğunu da duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

i7 ama i7 işlemcisi olup kazıyor diye yazanlar olduğunu da duydum.

Alıntıları Göster
    oyun minimum 8 thread istiyor

i7 olup da kasan kimse yok konuda veya genel olarak böyle bir sorun yok. çünkü i7lerin hepsi en az 8 threadli

6 thread ve 4 thread işlemcilerde de donuyor
  • İmzadaki sistem ile oynuyorum. Bazen droplar oluyor. Drop olunca ana menüye gidip dönüyorum çözülüyor. Oyun çıktığından beri sıkıntılar devam ediyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

İmzadaki sistem ile oynuyorum. Bazen droplar oluyor. Drop olunca ana menüye gidip dönüyorum çözülüyor. Oyun çıktığından beri sıkıntılar devam ediyor sanırım.
    çok sevdiğim bir abim ryzen 2600 ile şu an oyunu oynuyor + yayın yapıyor. drop gözlemlemedik açıkçası oyun 6/12 işlemcilerin genelinde yağ gibi çalişiyor ki üstelik arkadaş ne overclock yaptı ne de ramlere ayar attı. tamamen stok ayarlarla kullanıyor :)

sizin sorununuz ne bilmiyorum, 1060 3 gb yazmışsınız, belki vram tüketimiyle ilgili bir durum vardır?
  • Hangi ayarlarda oynuyordu hocam? 30fps sabitledim yine oyunu. Şu an bir sorun yok gibi. Ama optimizasyon çok kötü orası kesin.

• Harika bir oyun çok sevdim ama saçma salak hatalar veriyor ve oyundan atıyor.İ7 6700hq 12gb ram ve gtx950m gibi düşük seviye bir kart ile sabit 30fps'de rahat rahat oynayabiliyorum bazı sahnelerde oyundan atıyor çözemedim.Düşük-orta ayarlar ve 720p'de oynadığımı söylemeliyim.
    Görüntü buna rağmen muazzam.Filmin içinde hissettim kendimi ama dediğim gibi ekran kartını güncelledim yinede hata veriyor 2-3 saat oynadıktan sonra.
  • Çok sorunlu bir oyun çıktı yahu bu. 9 saat oynadığım oyun bu gün açılmıyor nedense. Kütüphaneden ikona tıklıyorum çalışıyor deyip 10 saniye sonra kendiliğinden duruyor, anlayamadım ne yaptıysam çalıştıramadım. Dosyaları doğruladım Epic games launcher'i yeniden yükledim tık yok
  • Kara ve Alice ile geceyi geçirecek bir yer kısmında oyun donup kapanıyor niye anlamadım gitti, oyun ayarları 1080p,Ultra,60fpslock. Sistemim ise 1660ti ve i7-9750h.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadedninna

Kara ve Alice ile geceyi geçirecek bir yer kısmında oyun donup kapanıyor niye anlamadım gitti, oyun ayarları 1080p,Ultra,60fpslock. Sistemim ise 1660ti ve i7-9750h.
    Bende başka bölümde oyundan atıyordu 2k çözünürlükten 1080 çektim düzeldi birkaç ayar kısın düzelebilir.

• Oyunu bugün indirdim 3 saat aralıksız oynadım çok hoşuma gitti adamlar yapmış vallahi,gtx 970,ryzen 5 1600x ile full ayarda 40 civarı fps ile oynanıyor oyun hareketli olmadığı için gayet yeterli geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.