Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yıldır bilgisayar oyunu oynarım; böyle bir oyun PC'ye 10 yılda bir anca gelir. Her bölümünden keyif aldım. Harikaydı.

Bende sonuç;

Cornor robotları diriltirken öldü, Kara kendini feda etti, Marcus devrim yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

25 yıldır bilgisayar oyunu oynarım; böyle bir oyun PC'ye 10 yılda bir anca gelir. Her bölümünden keyif aldım. Harikaydı.

Bende sonuç;

Cornor robotları diriltirken öldü, Kara kendini feda etti, Marcus devrim yaptı.
    heavy raini oynamadıysanız öneririm
  • Arkadaşlar... Benim sorunum ganepad sağ analog sol tarafa ittirdigimde kamerayı hareket ettirmesi gerekirken R2 ile aynı işlevi yapıyor. Başka kolda ise yukarı itince o moda giriyor. Ama çok az yavaş yavas analogu hareket ettirince kamera dönebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bu gün bitirdim oyun değişik duygulara itti hiç istemediğim seçimleri yapmak zorunda kaldım
    pc de pek ilgi görmesede genel kitlenin beğeneceğini sanıyorum 20 tl ye bedava ya gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007messi -- 4 Ocak 2020; 2:43:17 >
  • hayabusa28 H kullanıcısına yanıt
    Çözüm buldun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle korsan koyu bölümü harikaydı bende silent hill serisini yada resident evil remake i bişey sanırdım . atmosferi harika bence diğer korku oyunlarında da böyle kaliteli bölümler ve atmosferler tasarlanmalı . evden kaçış bölümünün aksiyonu harikaydı , kıza bişey olacak oyun bitecek diye ödüm patladı çok gerildim . aslında başında pek yapay geldi oyun bölümleri sıkıcıydı hatta jericho ya geldikten sonra oyunu bir kaç hafta oynamadım sıkılıcam diye fakat ilerleyen bölümlerde insan kendini çok kaptırıyor . bölüm tasarımların harikaydı hangi bölüm olursa olsun .
    sanatsal çalışmalara da ara sıra göz gezdirin insan duygusal anlamda etkileniyor . bu arada baya para verdiğim notebook um da sağolsun ultra ve en iyi detaylarda harika bir oyun deneyimi yaşattı bana .

adamlara bir teşekkür maili atıp türk oyuncularının arkasında olduklarını ve türkçe oyunu desteklediklerini bildiricem . oyunu kış mevsiminde kış atmosferli bölümlerde oynamak çok zevkli . 142 lirayı şu anda bile haketti . sanırım daha hayli bölüm var oyunu bitirmek için .

• merhabalar. acaba oyun play station'daki türkçe altyazılı mı? yoksa yama falan mı yüklemek gerekiyor?
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak Türkçe geliyor oyun.

• teşekkürler hocam
  • Oyun öyle bir kasıyor ki oynamak mümkün değil. 20 liraya aldık 20 fps alamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Oyun öyle bir kasıyor ki oynamak mümkün değil. 20 liraya aldık 20 fps alamıyoruz
    işlemci/gpu ne hocem

oyun çok işlemci istiyor

çünkü ps4'ün garabet 1.8 ghzlik işlemcisinde kuantum hesaplamaları yapabiliyorlarmış bizim haberimiz yokmuş. bu yüzden aynı oyunu aynı fpsde açmak için 9900k 5 ghz falan istiyorlar

• Emektar i5 2500k gtx1060 ve 8 gb ram ile denedim oynanmıyor. Ryzen 3600 e geçiyorum yakında o zamana kadar erteledim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Emektar i5 2500k gtx1060 ve 8 gb ram ile denedim oynanmıyor. Ryzen 3600 e geçiyorum yakında o zamana kadar erteledim oyunu.
    cık 4 çekirdek 4 izlek gg oldu bu oyun için

rdr2'yi yağ gibi açan işlemci bu GARABET oyunu açamıyor

fiktir olup gitsinler afedersin ama olmaz böyle şey yani
  • Ne yani 20 TL'ye aldığımız bu oyunu oynayamayacak mıyız. Denemedim ama i5 4690k ve GTX980 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 8 Ocak 2020; 21:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ne yani 20 TL'ye aldığımız bu oyunu oynayamayacak mıyız. Denemedim ama i5 4690k ve GTX980 var.
    valla 30'a sabitleyip idare etmeye çalişcan eğer iyi bi ghzdeysen idare edersin

30'dan gerisi nope
  • quote:

Ne yani 20 TL'ye aldığımız bu oyunu oynayamayacak mıyız. Denemedim ama i5 4690k ve GTX980 var.
    I5 4460 ile oynamaya çalıştım. Anlık 1 fps ye filan düşüyordu. Başlarım böyle ise deyip ryzen 1600 e geçtim gtx970 ile. FPS drop 0 su anda.

Redditde i5 4xxx nesille oynayanlar da vardı.

• Ne zaman denerim bilmiyorum, çünkü Madmax ve Watch Dogs'un Türkçe yamaları çıktı. Hali hazırda da RDR2 oynuyorum zaten.(2 haftadır oynayamadım hatta) Merak ettiğim oyuna güncelleme geliyor mu, en azından performans düzenlemeleri yapılıyordur diye düşünüyorum.
  • quote:

Ne zaman denerim bilmiyorum, çünkü Madmax ve Watch Dogs'un Türkçe yamaları çıktı. Hali hazırda da RDR2 oynuyorum zaten.(2 haftadır oynayamadım hatta) Merak ettiğim oyuna güncelleme geliyor mu, en azından performans düzenlemeleri yapılıyordur diye düşünüyorum.
    yok yapılmıyor, aynı tas aynı hamam

sen rdr2'yi oyna abi. eşek kadar açık dünya 4 çekirdek çalışırken iki metre kale alanda 9900k'yı %100e sokup drop attıran bir oyun bu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.