Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirebilsem başlayacağım ama Epic launcher kendine sövdürmekten keyif alıyor herhalde. Steamde indirme yapıyorum 1.6 mb/s ile iniyor durdurup bunu başlatıyorum 20dk falan izliyorum 500 kb/s anca oluyor sınırlama falan da yok. Durdurup tekrar Steam'e geçiyorum yine 1.6 mb/s ile devam ediyor. Orijinal oyunu korsan indirip içine mi atalım ne saçma iş
  • Benim yorumumu kim ne sebeple siliyor yahu?

Alice ölmedi, üzüldüm. Ölmesi için uğraştım ama olmadı.

Alt üst tarafı robot bunlar, makine yani. Telefon, bilgisayar gibi bir şey. Ölsün demenin nesi suç, zaten canlı olmadığı için ölmesi mümkün de değil ya neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 30 Ocak 2020; 16:16:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ekmek Arası Klavye

Spoiler tuşu var forumda. İdrak etmesi çok zor bir şey değil. Yazacağını yazıyorsun sonra da o kısımları seçip spoiler tuşuna tıklıyorsun.

Bunun gibi gözüküyor. Hadi bunu da beceremezsen git mesajın başına büyük harflerle SPOILER yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Ocak 2020; 15:38:44 >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Spoilerlık bir şey yazmadım ki. Oyunun başında o ana menüdeki robot diyor zaten dikkatli seçim yapın, tüm karakterler ölebilir diye. Bu oyunun tonla sonu var.

Neyin spoilerı vermişim? Ama hadi aldım spoilera
  • Optimizasyon sorunları devam ediyor mu. GTX980 ve i5 4690k sisteme yakın oynayanlar yorumlarını yazabilir mi. Ertelenen tonla oyundan sonra bunu oynamak için sıraya alabiliriz artık.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ben 4790k ve gtx1080 ile sorunsuz bir şekilde oynadım ve bitirdim. Seçimlerimin ve kontrollerde yaptığım hataların acımasızca sonuçlarını gördüm. Tercih etmeyeceğim kadar beni strese sokan bir oyun oldu. Özellikle zamana karşı yarıştığımız bölümlerde doğru tuşlara basmak, yeterince hızlı davranmak çok fazla önem arz ediyor.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    O zaman ani frame drop olursa QTE durumlarında sıkıntı olur. Denemek gerek.
  • Merhaba daha önce ön siparişte almaya fırsatım olmamıştı. Şuan hesabımda demo sürümü ekli.
    Acaba demo sürüme hala bypass oluyor mu ? Oyunun fiyatı şu an çok pahalı elim gitmiyor o fiyatı vermeye :)
  • arjadaşlar bu oyun türkçe desteği varmı pc de
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Var.
  • Erkan kartı yazılımını güncellendiği zaman oyunun her seferinde açılışta gölge işleme denen işlemi yapıp açılışının uzun sürmesi olayını düzeltmeleri lazım.

Ben başka bir oyunda böyle saçma bir şey görmedim.
  • 2.0 sürümü yayınlandı. Performans sorunu yaşayanların artık yaşamaması gerekiyor. Yama notları:

1-) CPU PERFORMANSINDA BÜYÜK BİR ARTIŞ

4 Çekirdekli işlemciler artık destekleniyor, bu da takılma/düşük FPS sorunlarını düzeltecek.

Artık gereken en düşük işlemci listesi şöyle:

- Intel Core i5-2300, 2.8 GHz
    - Ryzen 3 1200, 3.1 GHz
    - AMD-FX 8350, 4.2 GHz

Önerilen işlemci listesi:

- Intel Core i5-6600, 3.3 GHz
    - Ryzen 3 1300X, 3.4 GHz

2-) KAÇAKLAR GÖREVİNDE YAŞANAN ÇÖKME SORUNU DÜZELTİLDİ.

3-) OYUNUN AÇILMAMASINA NEDEN OLAN BİR SORUN DÜZELTİLDİ.

4-) ÖNEMLİ BİR MEMORY LEAK(HAFIZA SIZINTISI) DÜZELTİLDİ.

5-) BAZI ÇÖKMELER DÜZELTİLDİ.

6-) GRAFİK SÜRÜCÜSÜ DENETLEME GELİŞTİRİLDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 14 Şubat 2020; 17:9:16 >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    BoşnakAğa kullanıcısına yanıt
    al iştaaaa

gammazlar demek ki isteyince her işlemcide iyi çalişiyormuş boşuna cıyakladık iyi mi. gerçi yine geleceğin ne getireceğini değiştirmez de sinir olmuştum. gitti peçlediler. hayret edilecek iş doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 14 Şubat 2020; 17:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

2.0 sürümü yayınlandı. Performans sorunu yaşayanların artık yaşamaması gerekiyor. Yama notları:

1-) CPU PERFORMANSINDA BÜYÜK BİR ARTIŞ

4 Çekirdekli işlemciler artık destekleniyor, bu da takılma/düşük FPS sorunlarını düzeltecek.

Artık gereken en düşük işlemci listesi şöyle:

- Intel Core i5-2300, 2.8 GHz
    - Ryzen 3 1200, 3.1 GHz
    - AMD-FX 8350, 4.2 GHz

Önerilen işlemci listesi:

- Intel Core i5-6600, 3.3 GHz
    - Ryzen 3 1300X, 3.4 GHz

2-) KAÇAKLAR GÖREVİNDE YAŞANAN ÇÖKME SORUNU DÜZELTİLDİ.

3-) OYUNUN AÇILMAMASINA NEDEN OLAN BİR SORUN DÜZELTİLDİ.

4-) ÖNEMLİ BİR MEMORY LEAK(HAFIZA SIZINTISI) DÜZELTİLDİ.

5-) BAZI ÇÖKMELER DÜZELTİLDİ.

6-) GRAFİK SÜRÜCÜSÜ DENETLEME GELİŞTİRİLDİ.
    Oyunu SSD'ye kurmuştum yer azalınca zaten düzgün çalışmıyor gireyim de sileyim dedim konuya da bakmamıştım birkaç gündür o derece ümidi kesmişim... Patch görünce silmeden bakayım notlara dedim iyi ki bakmışım
    Henüz denemedim ama yeni sistem gereksinimleri oldukça iyi duruyor muhtemelen sorun yaşamam.

Edit: Oyunun başlarında FPS sürekli düştüğü için bırakmıştım şimdi ilk denememde iyi sonuç aldım daha sonra CPU GPU kullanımıyla birlikte test edeceğim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• BU oyunu zamanında 20 TL'ye almıştım, oyun ilk yayınlandığında yüklemedim çünkü optimizasyon kötüydü. Artık zamanı geldi dedim, oyunu bugün yükledim. Düşük grafiklerde sözde 30+ fps almam gerekiyorken, 5-8 FPS alıyorum. Bazen ekranda obje sayısı az iken, anlık 20 FPS'e çıkıyor. Ama yine de oynanamayacak seviyede. Şu optimizasyonu görünce büyün oynama hevesim kaçıyor. Büyük başarısızlık.

GTX 1050 4GB VRAM
    8GB RAM
    i5 7300 2.50 GHZ
    SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 15 Şubat 2020; 19:27:42 >
  • beyler oyunu hala oynamayan varsa mutlaka oynasın hayatımda oynadığım en iyi oyun demeyelim de yarı oyun yarı dizi diyelim

simon hariç herkesin yaşadığı bir son geldi bu son için çok uğraştım mecburen spoiler yemek zorunda kaldım. ilk başta tekne sonu gelmişti çok kötüydü ondan sonra bölümü yeniden başlatmak zorunda kaldım

imzadaki sistemle yoğun sahnelerde fps 30'un altına bile indi ama grafikler en sonda olduğu için ve fps oyunu olmadığı için umursamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 15 Şubat 2020; 21:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

beyler oyunu hala oynamayan varsa mutlaka oynasın hayatımda oynadığım en iyi oyun demeyelim de yarı oyun yarı dizi diyelim

simon hariç herkesin yaşadığı bir son geldi bu son için çok uğraştım mecburen spoiler yemek zorunda kaldım. ilk başta tekne sonu gelmişti çok kötüydü ondan sonra bölümü yeniden başlatmak zorunda kaldım

imzadaki sistemle yoğun sahnelerde fps 30'un altına bile indi ama grafikler en sonda olduğu için ve fps oyunu olmadığı için umursamadım
    düzelttiler optiyi. tekrar oynayabilirsin ben 8400le stabil akarsız kokarsız 60 fps alabiliyrum boşuna paniklemişiz. bol bol oynarım ben bu oyunu bi sürü girebileceğin rol var çok iyi

• ben 60 fps yi hiç alamadım ortalama 25-40 fps arası gidip geldi ayarlar en sonda başta 40-50 fps'yi görünce aha dedim yırttık ama ondan sonra 30'lara düşmeler olunca umursamadım nasıl olsa film gibi oyun

daha sonun yaşattığı etkiyi üzerimden atayım ondan sonra oynarım tekrar tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 15 Şubat 2020; 21:32:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.