Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ceğendim ama aşırı saçma bulduğum bi olay var. İlla ki herifi %99 yaptığımızda mı kıza bırakıyor ne saçma şey bu?
    İlk Connor abimizi feda ettim de baktım bu insanlıktan anlamıyor anlının çatından vurdum ikincide

Oyun geneli böyle ise
    sıkıcı olur.. %99'a mı kasacağız hep
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Bu yüzdelik olayı bende anlamadım eğer her hangi bir olayda başarılı olmak için yüzde yüzü yakalamak gerekecekse aşırı mantıksız olur ki yanlış bi seçim yaptığında bütün seçimler boşa gider umarım biz yanlış anlamışıszdır olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayo3327 -- 25 Nisan 2018; 14:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Aşırı saçma geldi banada. Umarım biz yanlış anlamışızdır. Yoksa çekilmez bu iş ha
  • Oyun çok hoş olmuş bence, seçimlerin gidişata etki etmesi gerçekçi, oyundaki sonların hepsini yaptım, seçimleri yaparken gidişatını görmek ona göre sonlanmasi çok güzel, until down da sevmiştim bunu da on sipariş vereceğim, oyunu 2-3 defa baştan oynamak gerekecek belli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

evet 1 bölüm 3 farklı sonu var.

Alıntıları Göster
    Tamamdır teşekkürler

• Oyunu aldık önsipariş ile içinde heavy rain de var almak isteyenler tereddüt yaşayanlar fiyatı ilk gün zammı olan god of war gibi 299 ₺ olmadan alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 25 Nisan 2018; 15:5:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Oyunu aldık önsipariş ile içinde heavy rain de var almak isteyenler tereddüt yaşayanlar fiyatı ilk gün zammı olan god of war gibi 299 ₺ olmadan alın derim
    İçinde heavy rain nasıl var hocam? Ön sipariş yapınca yanında mı veriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

İçinde heavy rain nasıl var hocam? Ön sipariş yapınca yanında mı veriliyor?

Alıntıları Göster
    evet
  • Thejoker58907 T kullanıcısına yanıt
    Hocam

Ne desem boşa gidiyor. Herif ya kızla atlıyor ben kendimi feda edip kızı kurtarıyorum görev tamam, ya da hiç uğraşmadan %45 iken adını bile bilemeden gidip anlının çatından vuruyorum görev tamam. İzlediğim videolarını kızı bıraktığı sahne var. Bende son kısım olmuyor atlıyor terbiyesiz

• demo muazzamdı ya

bir kere kendimi feda ederek bir kerede aykırıyı kandırıp kızı bırakmasını sağlayarak kızı kurtardım. Bu % olayı her zaman yoktur büyük ihtimalle yoksa oyunun tadı kaçar.

Oyun heyecanlandırdı ama yine de indirimlerde alabilirim ancak.
  • Benim anlamadığım oyundaki karakter ölünce oyunun devamı nasıl olacak? Şimdi demodaki karakter öldü diyelim devamında onla oynanabilecek yerler o öldüğü için oynanamayacak mı? Karakterler ölürse oyun daha mı kısa sürecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 25 Nisan 2018; 19:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Benim anlamadığım oyundaki karakter ölünce oyunun devamı nasıl olacak? Şimdi demodaki karakter öldü diyelim devamında onla oynanabilecek yerler o öldüğü için oynanamayacak mı? Karakterler ölürse oyun daha mı kısa sürecek?
    Ölümle sonuçlanacak bölümler sonlara doğrudur, yani sen oraya gelene kadar zaten o karakterle yeteri kadar oynamış olacaksın. Sonrası Until Dawn gibi, ölen ölür.

Doğru oynayın arkadaşlar. Öldürecek hale getirmeyin herifleri.

• Drima kullanıcısına yanıt
    Güvenini kazanmak için bir sürü bilgi toplamak gerekiyor. Bende öyle oldu en azından. Ben açıkçası oyunu beğendim galiba alacağım

• bu oyun God Of War yuzunden aradan kaynayip gidecek
  • Galena kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum Hocam. Daha god of war çıkalı bir hafta olmadı. İki hafta sonra ortalık durulur. O nedenle detroit arada kaynamaz.

• %75 küsür başarı oranı ile konuşmaya başladım.
    Son konuşma öncesi güveni %99 idi hocam.
    Tek sözle
    attı kendini terbiyesiz. Kayır noktası da taa anasının nikahından başlıyor. Hiç riske girmedim 2. de anlının çatından vırdım edepsizi
  • Oyun çıkınca 300 falan olur diye ön sipariş verdim bakalım hayal kırıklığına uğramayız inşallah

• Haivy Rain den biraz kotu gibi oyun

• Oyunu çok beğendim.Şimdi olmasada indirime girince mutlaka alacağım.Türkçe olması zaten şahane.

• Heavy rain zamani icin ilginc guzel bir oyundu ama su an oynasaniz bu ne dersiniz yeni oynadim ordan biliyorum. Heavy rain den iyi olacagina garanti gozuyle bakiyorum ama insanlar ilk oynadigi oyunu efsanelestiriyor gozunde yukardaki gibi 10 dk lik demo icin heavy rain den kotu diyen bile cikiyor ne diyim.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.