Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018

Aynen hocam önsipariş ile 2 oyun sahibi oluyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alacak varsa ortak olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Demo Hakkında:

Ceğendim ama aşırı saçma bulduğum bi olay var. İlla ki herifi %99 yaptığımızda mı kıza bırakıyor ne saçma şey bu?
    İlk Connor abimizi feda ettim de baktım bu insanlıktan anlamıyor anlının çatından vurdum ikincide

Oyun geneli böyle ise
    sıkıcı olur.. %99'a mı kasacağız hep

Hocam bende bir Türlü Vuramadım Daniel'ı. Ya Sniper Vuruyor Daniel Kızı Bırakınca, Ya Kızla Beraber Atlamaya kalkıyor biz kızı kurtarıyoruz, Ya Kızla Beraber atlıyor Kurtaramıyoruz ya da Biz kendimizi feda ediyoruz.

Daniel'ı Vurma Sonu ile Daniel Kızı Serbest bıraktıktan sonra Sniper'ların Vurmadığı Sonu (Eski Videolarda Vardı) sahnelerini bir türlü açamadım seçimler ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 26 Nisan 2018; 12:35:30 >

• Drima kullanıcısına yanıt

Bu sona ulaşmak için çevredeki tüm bilgi verici öğeleri taratmanız gerekir ve android size silahın var mı dediği zaman ise "silahım var" seçeneğini işaretleyip androidin size devamında silahını at çabuk dediği anda silahını onun önüne atmanız gerekir. En önemli faktör şu silah olayı çünkü adamın kızı bırakmasında.
  • Galena kullanıcısına yanıt
    Milletin çoğu gow bitirip sattı bile dostum kaynamaz merak etmeyin.

• brigand35 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya, plus'ta mayıs ayında Beyond verecekmiş, quantic dream bedavaya geldi

Edit: Bir de bir şey sorucam. Ben şuan plus alırsam, mad max'i falan alabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 26 Nisan 2018; 13:36:49 >
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    İnan yaptığım halde olmadı.
    Sonunda araba istedi gene olmaz dedim attı kendini
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni oyunlar verilmeden plus alırsan mad max i kütüphaneye ekleyip oynayabilirsin kaçırmadın daha fırsatı

• Oyunun hikayesi sarıyor insanı.Kesin alacağım oyunulardan biri.
  • ben şunu anlamadım

olayda kurgu sistemi şu ise bu olur bu ise şu olur sartlı koşullu öğelerle amaç nedir?amaç her olayı yaşamak mı yoksa bizdeki anlık karara göre olayı bağlamak mı?

demo olduğu için sadece şu an diğer varyasyonlar nasıl ulaşabilir herkes bunu konuşuyor.ben şunu da merak ediyorum konusu hikaye işleyişi nasıl olacak?

yoksa bu seçimleri görmek bana daha fazla nasıl keyif verecek onda takıldım kaldım.listeden bakıyorum şunu açmadım bunu açmadım bunuda açayımmıya dönmesin oyun.
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Trophy için her yöntem denenir herhalde. Ama asıl oyundaki mantık karakter siz olsaydınız ve kararları siz verseydiniz ne olurdu mantığı. Mesela demodaki rehine olayında siz oradaki polis olsanız kurtarabilir miydiniz mantığı. Tabi isteyen diğer seçenekleri de görür. Kişiye bağlı o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım demoda ki olayda polisler bi itnelik çeviriyorlar. Adamı vuran polis filan olabilir. Veya başka bi şekilde polislerin hatası var.

Değişik bir tarz ama bence 200 300 liralar etmez en geç 6 ay sonra psn de indirimli olarak 80 100 liralara satılır.
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Eğer demek istediğiniz; bir bölüm de yaptığımız seçimler sonraki bölümlere de etki edecek mi? edecekse, bu kadar detaylı bir etki olacak mı? Bu soruları demoyu bir kaç kez oynadıktan sonra bende sordum.

Tamam demo süper ama tam oyunda bu olasılıklar katlanarak gidecek mi? gitmeyecek mi? Katlanarak gitmesi demek sonlara doğru inanılmaz bir olasılık hesabı demek. Normal de oyun piyasası şartlarında, oyun yapımcısı her bölüm içinde bu olasılıkları yapar bırakır, bir biri ile bağlamaya uğraşmaz. Ama eğer bağlantı olursa (bu kadar detaylı) işte o zaman oyun efsane olur ve kendini 10 kere oynattırır.

Umarım yapımcı bu kadar uğraştıktan sonra işin kolayına kaçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

Eğer demek istediğiniz; bir bölüm de yaptığımız seçimler sonraki bölümlere de etki edecek mi? edecekse, bu kadar detaylı bir etki olacak mı? Bu soruları demoyu bir kaç kez oynadıktan sonra bende sordum.

Tamam demo süper ama tam oyunda bu olasılıklar katlanarak gidecek mi? gitmeyecek mi? Katlanarak gitmesi demek sonlara doğru inanılmaz bir olasılık hesabı demek. Normal de oyun piyasası şartlarında, oyun yapımcısı her bölüm içinde bu olasılıkları yapar bırakır, bir biri ile bağlamaya uğraşmaz. Ama eğer bağlantı olursa (bu kadar detaylı) işte o zaman oyun efsane olur ve kendini 10 kere oynattırır.

Umarım yapımcı bu kadar uğraştıktan sonra işin kolayına kaçmaz.
    aynen hocam çok teşekkürler doğru ifadeniz için.çok fazla oynatması için en azından bölümler arasında olaylar arasında veya kurguda bağlantılar olması lazım.

belki yapımcı olaylar değilde demoda gösterilen 2 3 belki daha fazla andrdoidi kontrol ederken bunların bağlantılı olması.
    hitman en son oyunuda bir bölümde 10 farklı şekilde hedefi öldürebiliyorsunuz.belki doğrudan seçim yok ama üstü kapalı onlarca alternatif var.onun gibi kurgunun da oyuna yedirilebilmesi lazım.

ayni şekilde kolaya kaçıp suyunu çıkarmazlar.

• oyunu ön sipariş ile alanlara heavyrain hemen veriliyormuş bende kardeşlikle almak istiyorum ilgilenen varsa pm atsın alalım oynayalım çünkü oyun çıkınca kesin gow daki gibi 300 tl ye yükselecektir.
  • %100 yaptım , güzel oyun , farklı bir deneyim

• Demo kaç gb?

• bu firmanın sadece beyond two souls oyununu oynadım çok beğendim onu da. demoyu geçen gün oynadım hoşuma gitti. ön siparişte heavy rain de veriliyormuş. ön sipariş yapıp bu vesile ile heavy rain nde oynamış olurum
  • Çok değil 3-5 ayda 100 TL ya alınabilecek bir oyun. İlla çıktığı gibi alıp oynamalıyım diyen, Disk olarak alıp bitirince elden çıkarsın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albino78

Demo kaç gb?
    2.95 gb

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.