Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony bu uygulamayı rutine dökerse bedelini gelecek nesilde çok öder.
  • Çıktıktan sonra 300 olacakmış yine
  • Heavy Rain ve Beyond; Two Souls’ı bitireli neredeyse 1 ay oldu ve o heyecanla bu oyunu alacaktım. Sırf bu anlamsız fiyat politikaları yüzünden almıyorum. Ne zaman büyük indirime girer, o zaman alırım. Online bir artısı da olmadığı için, acelem de yok. Kendileri bilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu alacaktım fakat ps türkiye’nin bu politasından sonra almıyorum. Bur daha ki nesilde xbox’a geçicem, orada gamepass ve ea access var daha ucuza daha çok oyun oynanıyor , alsın başına çalsın ex oyunları. Hatta adamlar one x ‘e baya indirim yaptılar pro’yu satıp geçebilirimde belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende alacaktım vazgeçtim.ucuzlamayınca alınmaz artık.bunlara iyilik yaramıyor.
    God of War gibi RDR 2 ve Spiderman ide herkes önsiparişle alacaktı.kendileri satmasını istemiyor demek ki.RDR 2 Türkçe olmadığı halde yine satacak ama bu kadar satan bir firmanın oyunun artniyetli olarak Türkçe yapılmaması sinirlendiriyor doğal olarak.
    60 tl ye inmedikçe alınmaz Detroit bunların yaptıkları nedeniyle.Türkçe desteğini keserse kessinler.zaten bir düzgün Naughty Dog oyunlarını çevirtebiliyorlar.çaycıyı tanıyorlar galiba oradan sadece.diğerlerinde telefonlarına bile çıkmıyor adamlar yazık
  • Dolar euro bu kadar yüksek olursa bu ülkede fiyatlarında böyle olması normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detroit: Become Human | The Art Behind Detroit | PS4

• 200 TL GOW a verdim 200 de buna vereyim 300 de örümcek adama vereyim etti sana 700 tl. Sömürecek başka ülke bulsunlar PSN e verdiğim parada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cilduz -- 3 Mayıs 2018; 17:15:43 >
  • Oyunu ben de alacaktım, fakat Sony Türkiye'nin GoW'de yaptığı "şerefsizliği" devam ettirmesi yüzünden almayacağım. Bunun adı kur falan değil, eski mesajlarımda diğer ülke fiyat karşılaştırmalarını da bulabilirsiniz. Düpedüz adam yolma operasyonudur bu. Basiretsiz yöneticilerin satışları artıramama politikasından kaynaklanan gelir düşüklüğünü oyunlara zam yaparak çözmeye çalışmak gibi temel bir hata yapmıyorlardır umarım.

Aylar sonra indirime girdiğinde ziyaret ederiz. Onu da spotçulardan alacağım zaten, yine Sony TR'den değil.

300 lira bu yahu, 300. 300 birim gelirinizi vereceksiniz akıl alır gibi değil. Ne zaman içselleştirdiniz/içselleştirdik bu kadar saçma ve aşırı yüksek fiyat politikalarını? Steam var en basit örneği olarak. Yavaş yavaş ikinci bir Aral olan kuruma kimse kusura bakmasın da günahımı vermem. Dil falan hikaye, cebine bakar herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 4 Mayıs 2018; 6:31:27 >

• Almayın, almayalım

Köpek gibi inecek!!!

Özellikle Türkçe dil desteği olmayan oyunları artık yurtdışından alıcam zaten, ayda 1-2 kere abd ye gidiyorum

• Oyun çıkışına az kaldı ama demo dışında elimizde oyun hakkında pek bi bilgi yok . Oyunun puanlarına göre önsipariş vereceğim inşallah güzel olur .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastım ön siparişi Quantic Dream den kötü oyun çıkmaz

• Bazılarını anlamak güç ya bisey yazacam Sony fanboyu olucaz yine ama olsun ben buraya gerçeği yazayımda kim ne saçmalarsa saçmalasın.

ABD de yeni bir oyun 60$ dan çıkar

Avrupa da ise kutulu 69€ dijital 60€ dan çıkar.

Şimdi 60$= 258 TL

60€= 310 TL

Tükiye psn de bu oyunun ön sipariş fiyatı 209 TL

Yani 60$ değil 49,5$

Yani 60€ değil 41,4€

Siz şimdi neye itiraz ediyorsunuz? Ön sipariste şuan dünya da bundan ucuz fiyat varsa itiraz edelim beraber. Yok eğer Sony Türkiye sizin kara kaşınız kara gözünüz için kar etmeyip zarar etmesini istiyorsanız bunu anca rüyamızda görürüz.

Burada yine söyluyorum suçlu kuru 5 liraya çıkaranlarda Sony de değil.

• 60 dolar orda mağazanın karı ve vergiler dahil fiyatı. Direk 60 doları tl'ye çevirmek anlamsız.

• Boşuna yazıyorsun Sony şeytan, hırsız, açgözlü bilmem ne falan kafayı bozmuş bunlar. En çok Türkçe oyun çıkaran hatta tek Türkçe oyun çıkaran Sony gene ırkçı, beceriksiz Sony. Bütün oyunlar Türkçe çıkmalı çünkü her oyun 500.000 satıyor ya bu ülkede ondan. Hatta sırf oyun fiyatları artsın diye döviz lobisi, faiz lobisi ile anlaşıp ekonomimizi bozuyorlardır belki de hatta belki de 3. havalimanını kıskandığı için Sony bunları yapıyordur.

• Blackworms kullanıcısına yanıt
    Almayacak bayagı adam var dostum. Bunlar zannediyor ki hem aglar hem alırlar. Önce ölümü gosterip sıtmaya razı ederiz... bakalım dünya kaç bucak....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinkX

60 dolar orda mağazanın karı ve vergiler dahil fiyatı. Direk 60 doları tl'ye çevirmek anlamsız.
    Xbox ta öyle satiyor Sony de öyle satıyor yıllardır. 60 Euro yu çevirmek lazım aslinda çünkü Londraya bağlıyız malesef, her yerde bu böyle, adamların elinden gelen bu, yanlış yaptıkları tek şey God of War un fiyatının artacağını haber etmemeleri, özür dilediler Detroitte çıktığı gün 300 tl olacak dediler en azından. Adamların elleri mahkum yapacak bisey yok bu kurlarla, sorun ülkenin sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 5 Mayıs 2018; 21:18:38 >
  • Aynen katılıyorum, sanki ülkede bir tek oyunların fiyatı arttı. Benzinin de fiyatı arttı gidip pompacıya bağırıyormuyuz neden yükselttiniz diye.

En basitinden örnek vereyim bir monitör takip ediyordum almak için, fiyatı 620tl di ilk baktığımda aradan 2 ay geçti şuan 880 tl.

620 tl iken fiyatı iner diye beklerken dahada arttı
  • Geçen gün bende Oyun fiyatları normal dedim Türk lirasına göre (eriyen liraya göre) bazı şahıslar fanboy ilan ediyor hemen. Sony'de çalışıyormuşuz da :D Badem bıyıklılar euro'yu 10 yapıcak diyorum hala inanmıyorlar. Benzin 10 olduğunda adamların benzin istasyonunda tepki yapın sizin ben delikanlılığınızı göreyim :D

Gören sanıcak oyunlar yerli üretim oyunlar 60 birime alınacak sanıyorlar. Böyle bir kafa yok. O zaman 500 dolarlık macbooklar da ülkemize özel 500 lira yapsınlar.

Sony Türkiye olmasaydı Türkçe oyun babayı görürdük. Witcher 3'ü babayı Türkçe oynardık. Uncharted-God of War babayı oynardık. Yat kalk dua et adamlar bir şeyler yapıyorlar ama bazı şahıslar eleştiriyim derken saçmalamaya başlıyor.

Bazı PC Fanboylarıda Konsol kullanan kişilere baba parası diyor :D onlara ayrı gülüyorum komediler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Geçen gün bende Oyun fiyatları normal dedim Türk lirasına göre (eriyen liraya göre) bazı şahıslar fanboy ilan ediyor hemen. Sony'de çalışıyormuşuz da :D Badem bıyıklılar euro'yu 10 yapıcak diyorum hala inanmıyorlar. Benzin 10 olduğunda adamların benzin istasyonunda tepki yapın sizin ben delikanlılığınızı göreyim :D

Gören sanıcak oyunlar yerli üretim oyunlar 60 birime alınacak sanıyorlar. Böyle bir kafa yok. O zaman 500 dolarlık macbooklar da ülkemize özel 500 lira yapsınlar.

Sony Türkiye olmasaydı Türkçe oyun babayı görürdük. Witcher 3'ü babayı Türkçe oynardık. Uncharted-God of War babayı oynardık. Yat kalk dua et adamlar bir şeyler yapıyorlar ama bazı şahıslar eleştiriyim derken saçmalamaya başlıyor.

Bazı PC Fanboylarıda Konsol kullanan kişilere baba parası diyor :D onlara ayrı gülüyorum komediler :D
    Akıl tutulması yaşıyor insanlar anlamıyorum, hadi Türkçe olmamasına itirazı anlarımda ,fiyat artıyor diyenler ya kurdan haberleri yok ya da bazı tipler var (forumda hükümeti eleştirdin mi hemen yorumu sildiriyorlar )bunların tüm suçu bilerek Sony e atıp çakallık yapmasıdır. Bizde memnun degiliz fiyatlardan, kim fazla para ödemek ister ama dediğin gibi sadece oyunlar mı pahalandı? Eskiden en üst seviye telefonları 2000 tl ye alırken, şimdi5000- 6000 tl den başlıyor hepsi.

Pc fanboyları ayrı komedi zaten, oyunlar pahalı ps4 te derler ama 1 ekran kartına 2-3 konsol parası bayılırlar ama baba parası yiyenler biz oluruz yersen ;)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.