Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu türde film modunda geçen oyunları çok seviyorum . Heavy Rain ve Beyond : Two Souls oyunlarını bir çok kez bitirdim. Playstation 3 döneminde ise Heavy Rain favori oyunumdu.

Quantic Dream gerçekten başarılı ve özel bir firma . Bu tarzda oyunlar beni gerçekten ekrana bağlıyor . Detroit : Become Human oyunuyla alakalı bir satır yorum okumadım desem yeridir . Bugünden itibaren biraz takip etmeye başlayacağım.

Firmanın oyunlarını , oyun türünü çok sevmeme rağmen ve Türkçe desteği olmasına rağmen , yapacağım tek şey ise Bu oyuna 300 ₺ gibi bir tutar vermemim mümkün olmayacağı.
  • GoW sonrası mı etkiledi beni bilmem ama grafikler nasıl sizce?
    İyi ama ne bileyim Heavy Rain PS3 dönemindeki gibi destansı etki yaratmadı bana.
    Çağın birkaç tık ötesinde gibi gelmedi
    Ya da öyle de bana öyle gelemedi GoW sonrası?
  • Aynen bende 300 TL yada 209 TL vermem bu oyuna Çıkınca oynamak istiyorum bu oyunu ama 209 TL vermek istemiyorum sebebi ise bu tür oyunlar bana pek hitap etmiyor oyunu 209 TL den alıp Sec hakkını satmak isteyen arkadaş olursa 80 TL veririm.Not (Güvenilir Üye olmalı benim referanslarıma bakabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Nisan 2018; 3:11:51 >
  • Demoyu ben beğendim şahsen. Tabi biraz karışık geldi ayrıca direk ortalarda bir yerden başladığı için demo kafamda deli sorular olduğu için de olabilir. Yine de 209 fiyatı çekindiriyor.
  • Acaba her bölümden sonra bize bu şekilde ne yaptığımızı gosteren şema gelicek mi? Umarım öyle bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu dün denedim açıkcası 209 tl etmez, alt tarafı diyalog geçmeli sinema filmi

• Kısacık demo hayran kalmama yetti konsept güzel grafikler inanılmaz çok beğendim ben oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drima

GoW sonrası mı etkiledi beni bilmem ama grafikler nasıl sizce?
    İyi ama ne bileyim Heavy Rain PS3 dönemindeki gibi destansı etki yaratmadı bana.
    Çağın birkaç tık ötesinde gibi gelmedi
    Ya da öyle de bana öyle gelemedi GoW sonrası?
    Gow'la kiyaslamamak gerek. Gow gelmis en iyi grafiklere sahip. Artik bu nesilde bunu gecebilecek bir oyun cok nadir olur. Detroit mukemmel olacak ben oynamadim demoyu ve oynamayacagim izlemedim bile. Full oyun ciktiginda indirip karsimda goreyim istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Çok değil 3-5 ayda 100 TL ya alınabilecek bir oyun. İlla çıktığı gibi alıp oynamalıyım diyen, Disk olarak alıp bitirince elden çıkarsın derim.

Ederi 100 TL üstüne çıkmaz. Hikayesi sağlam oyunları severim ama illa hikayeyse mesele bu fiyata bir ton çizgi roman-kitap alıp okumayı tercih ederim. Gameplay olarak sayfa çevirmekten çok farklı değil, uzun süre X'e bas O'ya bas, hikayenin devamı gelsin tarzı bir şey. Heavy Rain'i de severek oynadım ama aldığım zaman 50 TL'nin altına düşmüştü. Belki okumayı çok sevdiğim için böyle bir kıyaslama yaptım ama bir Bioware kalitesinde gameplay eşlik etmiyor QD'nin oyunlarına o yüzden sönük kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 1 Mayıs 2018; 15:45:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

Ederi 100 TL üstüne çıkmaz. Hikayesi sağlam oyunları severim ama illa hikayeyse mesele bu fiyata bir ton çizgi roman-kitap alıp okumayı tercih ederim. Gameplay olarak sayfa çevirmekten çok farklı değil, uzun süre X'e bas O'ya bas, hikayenin devamı gelsin tarzı bir şey. Heavy Rain'i de severek oynadım ama aldığım zaman 50 TL'nin altına düşmüştü. Belki okumayı çok sevdiğim için böyle bir kıyaslama yaptım ama bir Bioware kalitesinde gameplay eşlik etmiyor QD'nin oyunlarına o yüzden sönük kalıyor.

Alıntıları Göster
    Quantic Dream tarzı böyle daha önceki oyunlarını oynadıysanız bilirsiniz herkese hitap etmez ama farklılık açısından bence nadir bir tür

• Crimson Knight kullanıcısına yanıt
    bu adamlar İnteraktif oyun yapıyor. David Cage film gibi oyun yapmayı seviyorum demişti ilgi alanıda adamın bu zaten. Bioware ile niye kıyasladınız anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

bu adamlar İnteraktif oyun yapıyor. David Cage film gibi oyun yapmayı seviyorum demişti ilgi alanıda adamın bu zaten. Bioware ile niye kıyasladınız anlamadım.
    KOTOR ve Mass Effect gibi RPG'lerle mi kıyasladı acaba? Türleri tamamen farklı aslında. Bu tür daha çok Telltale oyunlarının sinematik versiyonu bence.

• CD Projekt > Bethesda > Bioware kıyaslanacaksa bu üç firmanın oyunları ile birbiri ile kıyaslanabilir. Bu şirketler RPG yapıyor çünkü kendi dalında uzmanlar.

Fakat artık ağır rpg yok, casual rpg yapıyor adamlar. Yanlış anlaşılmasın casual rpg, aslında zor rpg değil manasında kafa karıştırıcı şeyler yok daha çok kolay rpg herkesin oynaması kolaylaştıran rpg tür yapılıyor. (Witcher 3, Horizon gibi)

KOTOR, Fallout 1-2, Deus Ex'in ilk oyunu felan ağır RPG'dir. (Herkese hitap etmiyor bu yüzden)

Neden artık ağır RPG yok gerçek RPG. Çünkü herkese hitap etmiyor, birde bu adamlar büyük bütçeler yatırıyor oyunları satması için kolaylaştırılıyor ve herkese hitap etmesi sağlanıyor.

Telltale çizgi roman tarzında yapıyor, kendi çizgisi var hikaye olarak ve oynanış olarak Quantic Dream ile benzer noktaları olsa da bazı şeyleri tabi ki benzemiyor ama Bioware benzetmesinden sonra Telltale oyunları ile Quantic Dream yine iyi bir benzerdir en uygun bunlar diyebiliriz.

Fakat Bioware ile Quantic Dream kıyaslamasını hala çözemedim. David Cage abimiz RPG yaptı da biz mi görmedik acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Bioware RPG türünde olsa da hikayesi için oynarım, Telltale ve QD'nin oyunlarını da hikayesi için oynarım, o yüzden karşılaştırmasını yaptım. Bioware'in lore'unu çizgi romanlarından da takip ettiğim için RPG olarak bakmadım, o kısım ikinci planda.

Henüz Witcher serisine başlamadım ama izlediğim kadarıyla immersion ve gameplay elementlerinin hikaye ile birleşimi açısından CD Projekt Bioware'den daha önde. Ama ESO'da lore'un alt üst edilmesinden ve Howard'ın o ilginç tweet'inden sonra Bethesda biraz ehh işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 1 Mayıs 2018; 21:44:51 >
  • Beyond Two Souls güzel oyundu, Until Dawn fena değildi, Heavy Rain'i merak ediyorum ama PS3'ten bu yana dil desteği mevzusu yüzünden oynamadım. Remastered yapılınca gelir dil desteği dedim ama olmadı, artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)

• QD ile bioware karşılaştırmak ne alaka David cage tamamen farklı bir tür yapıyor ve kendince seveni ve kitlesi var yani zaten bu oyunu alacak olan kişiler onlar olacak herkese hitap etmez bu oyun kendi kitlesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 2 Mayıs 2018; 0:59:30 >
  • 209 tl ye önsipariş veren versin, oyun çıktığı gün 299 TL olacakmış Sony Türkiye açıkladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunu yazmaya girmiştim . konsol üssünde video var mustafa yiğit le çekilmiş. oyun fiyatları ile ilgili açıklamalar yapmış. merak edenler varsa izleyebilir
  • Alacaksanız ön siparişten alın aynen fiyata kur '' güncellemesi '' gelecek
  • Konu sahibi arkadas editlesin konuyu millet faydalansin 90 tl az degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 3 Mayıs 2018; 0:36:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.