Şimdi Ara

DEÜ Deniz Ulaştırma İşletme Müh. gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS Türkçe:27.50 Matematik:28 Fen Bilimleri:33.75 Sosyal Bilimler:23.75 (YGS-1 Sıralama: 38.285) LYS-1: Matematik:36.75 Geometri:21 LYS-2: Fizik:17.75 Kimya:25.25 Biyoloji:13.50 (Diploma Puanı:72.02)

Arkadaşlar Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği gelme şansı nedir? Yani kazanma ihtimalim yüksek mi..?? Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler..:))

• ??
  • up
  • Gireceğin yer eğer 4 yıllık ise MF-4 puanına bakılıyor. 2 yıllık ise ygs-1 puanı geçerli.
  • http://www.tercih.tv/ buradan bakabilirsin
    mf4 387 civarı geliyor üstüne puanını ekle bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyhan

Gireceğin yer eğer 4 yıllık ise MF-4 puanına bakılıyor. 2 yıllık ise ygs-1 puanı geçerli.

MF-4..
  • MF-4 puanın 400'ü geçiyor.Ösym'nin 9 Temmuzda açıkladığı ön bilgi tercih kılavuzunda Dokuz Eylül'ün puanı ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbeyhan -- 13 Temmuz 2012; 22:08:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 387 gibi bir ham puan geliyor tabi geçen senenin katsayılarıyla 43.2 de okul puanı

430 gibi bir puan geliyor geçen seneye göre 40-42 bin arası bir sıralama ancak bu sene o aralıklarda 10-12 puan civarı bir düşüş gerçekleşebilir. buna göre 33-35 bin arası bir sıralaman olabilir.yani çok rahat gelir diyeceğim. hatta itü şansın bile var sayılır.
  • Ben o kadar pozitif düşünemedim ya..:) ben ham 380 hesapladım 43.2 ekledim 423 gibi bşey geldi gecen sene 431 ile almş bu yılda 425 flan olur diye düsünmüstüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalas07

Ben o kadar pozitif düşünemedim ya..:) ben ham 380 hesapladım 43.2 ekledim 423 gibi bşey geldi gecen sene 431 ile almş bu yılda 425 flan olur diye düsünmüstüm ?

bu yıl puan sıralama dengesi çok farklı olacak
  • Sen nasıl 387 hesapladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalas07 -- 14 Temmuz 2012; 14:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanmak12

387 gibi bir ham puan geliyor tabi geçen senenin katsayılarıyla 43.2 de okul puanı

430 gibi bir puan geliyor geçen seneye göre 40-42 bin arası bir sıralama ancak bu sene o aralıklarda 10-12 puan civarı bir düşüş gerçekleşebilir. buna göre 33-35 bin arası bir sıralaman olabilir.yani çok rahat gelir diyeceğim. hatta itü şansın bile var sayılır.

Doğru söylüyorsun. Bu sene biraz daha değişik bir durum olacak.

Metalas07 sana büyük bir ihtimal gelir.

Ben Eşit ağırlık bölümü öğr. olduğum için Deniz ulaştırma MYO (2 yıllık) tercih edeceğim. Sonra dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyhan

quote:

Orijinalden alıntı: kazanmak12

387 gibi bir ham puan geliyor tabi geçen senenin katsayılarıyla 43.2 de okul puanı

Doğru söylüyorsun. Bu sene biraz daha değişik bir durum olacak.

Metalas07 sana büyük bir ihtimal gelir.

Ben Eşit ağırlık bölümü öğr. olduğum için Deniz ulaştırma MYO (2 yıllık) tercih edeceğim. Sonra dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum.

Umarım kazanırız..

• Umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.