Şimdi Ara

DEÜ HUKUK hakkında soru alabilirim (Adli Sınavlarda 1.olan Fakulte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEÜ HUKUK hakkında soru alabilirim (Adli Sınavlarda 1.olan Fakulte) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankara ve Hacettepe hukuk gelmezse bura ve gazi arasındayım sızce?
  • 5 ayda yetişir mi hocaaaammmmmmm

(Sadece ayt kasacagim) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoğurtlu Ayran -- 5 Ocak 2019; 19:38:45 >
  • Hocam dağ başında olduğu doğru mu ? Biraz bilgi verir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    İçinden bile geçersin hocam ;)

• Hocam şöyle söyleyelim nette biraz bakinirsaniz adli yargi sinavlarinda en yuksek ortalama bizim unide.Bu egitimin ne denli kaliteli olduğunu gösterir.Acikcasi hacettepenin de isimden dolayı tercih ediliyor.Tabiki son karar size kalmış ') Basarilar

• dag basi deyimi deilde biraz tepede kaldığı doğrudur ama tabi sizin onceliginize göre değişir.Yani zaten Izmir de okumanin verdigi hazzi tadarsaniz bunlar pek muhim olmayan seylerdir.Egitimde gayet iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben bir MF olarak dershanede TM olarak evde hazirlandim.Ayrica aksam babama yardima gidiyordum isyerimize.Durumumu siz düşünün o zamanlar.5 AY BOYUNCA GERCEKTEN CALISIRSANIZ YERLESTIRME SONUCUNUZDA SEVINEREK GULECEGINIZE EMINIM :)

• iş imkanı?
  • Hocam hiç mi tereddütte kalmadınız seçerken? Bir de mf'ymişsiniz daha çom seçeneğiniz varmış. misal ülkede her yasa çiğneniyor, liyakat diye bir şey yok. hic mi giderken suphe duymadınız? okulda pişman olan yok mu? çünkü benim idealist olarak giden yakın arkadaşım var, gözlerindeki ışık söndü. (bekledigi gibi olmadıgını soyluyor.) hukuk aslında tam benim alanım fakat gerek ülke, gerek bulunduğumuz durum. biraz bahsederseniz sevinirim. amacım yermek değil tam aksine fikrinizi öğrenmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (: sanane :) -- 5 Ocak 2019; 20:56:17 >
  • (: sanane :) ( kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.Bende sizin gibi kendimi tanimlardim 'hukuk tam bana uygun' ve hala da diyorum.Bakiniz ulkenin durumu ile ilgili elestirilerinizi ne guzel dile belirtmissiniz.Sunu sormak isterim bu durum ne zamana kadar devam edecek ? Buna birinin dur demesi lazim değil mi? Iste bunu yapacak olanlar veyahut yapmak isteyenler asil idealisttir.Kaldi ki hukukcu olmak 4 yillik fakulteyi bitirmekle olunmaz.Cok mesakatli bi süreçtir.Velhasil kelam diyecegim sudur ki ben puan icin gelmedim Mf ye, fen lisesinden mezun oldum diye zorunlu giderdim fakat mezuna kaldigim donem tm için daha doğrusu hukuk icin calisacagima karar vermiştim.

cupidae legum iuventuti salutem ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkygo -- 5 Ocak 2019; 21:20:55 >
  • brkygo B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız. Başarılar dilerim. Kaleminiz, diliniz keskin olsun;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.