Şimdi Ara

Deus Ex Human Revolution Director's Cut Türkçe Yama Çalışması [ TRGameStudio.com ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
26
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eline emeğine sağlık hocam. Kendini de yıpratma, yeter ki artık şu yama çıksın, zamanın önemi yok ama, bu sefer hakikaten çıksın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrock89

https://forum.donanimhaber.com/deus-ex-human-revolution-director-s-cut-turkce-yama-tamamlandi-programci-gerekiyor--136100790
    Elinize sağlık tekrar. Umarım bazılarına örnek olur.
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu demek için gelmiştim.Şimdi bu yama çalışmasının devam etmesi için bir sebep yok galiba?
  • 1 sene oldu gerçekten. kimseye kötü yorum yapmak istemem ama gerçekler ortada ne yazıkki. konu başlıgı altındaki ana yoruma bakabilirsiniz yüzde 90 zaten hazır çevirilen dosyaları director cut sürümüne aktarıp kalan yerleri kısa sürede çevirecegiz diyor ama işte 1 sene oldu. Bu saatten sonra dlcler ve tüm oyun tr olarak çıkmazsa kimse bu konuya bakmaz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

1 sene oldu gerçekten. kimseye kötü yorum yapmak istemem ama gerçekler ortada ne yazıkki. konu başlıgı altındaki ana yoruma bakabilirsiniz yüzde 90 zaten hazır çevirilen dosyaları director cut sürümüne aktarıp kalan yerleri kısa sürede çevirecegiz diyor ama işte 1 sene oldu. Bu saatten sonra dlcler ve tüm oyun tr olarak çıkmazsa kimse bu konuya bakmaz bile
    Benim merak ettiğim şey şu:
    Bağış yapanların parasına ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

1 sene oldu gerçekten. kimseye kötü yorum yapmak istemem ama gerçekler ortada ne yazıkki. konu başlıgı altındaki ana yoruma bakabilirsiniz yüzde 90 zaten hazır çevirilen dosyaları director cut sürümüne aktarıp kalan yerleri kısa sürede çevirecegiz diyor ama işte 1 sene oldu. Bu saatten sonra dlcler ve tüm oyun tr olarak çıkmazsa kimse bu konuya bakmaz bile
    Olmaz olsun böyle çevirmenler ve böyle zihniyetler...
  • haber var mı bu çeviriden
  • Bu çeviri Blackrock89 tarafından yapıldı. Sadece uyarlama ama. Ek DLC dahil değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microphone Not Found

Bu çeviri Blackrock89 tarafından yapıldı. Sadece uyarlama ama. Ek DLC dahil değil.
    anonymous çeviri ikinci oyunu çeviriyor ilk oyuna kesinlikle el atacaklardır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.