< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzzmdrn -- 29 Haziran 2018; 12:28:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzzmdrn -- 29 Haziran 2018; 12:28:25 > |
Yama kalitesiz olursa yapılan ''bağışı'' iade edecek misiniz?
Kalitesizden kastım google translate den hallice olursa mesela. Açık konuşmak gerekirse son zamanlarda aşırı kalitesiz çeviriler var. ''Bloody icon'' cümlesini ''kanlı ikon'' diye çevirmeler gördüm ve bu kadar kalitesiz çalışmalara dahi ''bağış'' kisvesi altında paralar istediler. Alan-veren memnun beni ırgalamaz. Ama dediğim gibi kalitesi ne alemde olacak? Ve bildiğim kadarıyla sizin yaptığınızda direkt çeviri değil, eski çevirilmiş sürümü director's cut versiyonuna uyarlama olacak. Yine de kolay gelsin. Oyunun oldukça eski olduğunu da düşünürsek muhtemelen hiç bir zaman istediğiniz kotaya ulaşamayacaksınız. Niyetim size burada çatmak vs değil umarım yanlış anlaşılmaz. Tekrardan kolay gelsin. |
Hiç haberiniz var mı bilmiyorum. DC sürümü ilk çıktıgında Forumlarda bir çok kişi DEUS EX HR DC sürümü için Türkçe yama istemişti. Yıllardır da isteniyor. Yani ihtiyaç var bunca yıl DC sürümüne yama yapılmadıgı için yapan kişi emeginin karşılıgını istiyorsa yapacak birşey yok 5-10 tl bagışın lafı olmamalı DC sürümüne türkçe yama isteyenler için. İHtiyacı olmayanlarada zorla satılmıyor.
|
The Witcher 1 indirim zamanlarında 2 TL'ye satılıyor. İlgili oyunun yamasına bağış istemiş olsak herhalde 1 TL'nin üstündeki bağışlara millet veryansın ederdi. Ama bakkal hesabından ötesini hesap edemeyen adamlar öyle bir oyuna bırakın yama hazırlamayı bir güncelleme yapmayı bile becerebilirler mi acaba? Davulun sesi uzaktan hoş gelir değil mi? Oyunları resmi kanallı çeviren insanlar da oyun etiketi üzerinden ücret alsınlar öyleyse, firmalara haksızlık ediyorlarmış bakkal amca öyle diyor...
Bırakın milletin yaptığı işe değer biçmeyi de değer biçilecek kadar adam mısınız onu ortaya koyun hele, bir kumaşınızı görelim... Bağış emek konusu bir yana... başka bir projenin gereğini yerine getirmesini beklediğim insanların yeni maceralar peşinde koşması kafamı kurcalamıyor değil, hayırdır inşallah... ![]() |
Selamlar,
Vizeler öncesi hazırlık, vizelerle boğuşma ve sonrasında kısa bi tatil derken biraz aksattım. Fakat tekrar düzene giriyorum inşallah. Ağustos gibi bir tarih düşünmüyorum. Mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışacağım. Ve yamanın bitimine doğru da bağış yapan arkadaşlarla test edeceğiz. Tekrar belirtmek istiyorum. Yama bağış kotalı olacaktır. Bu da belli bir rakam(açıklayacağım) elde edilince tamamen ücretsiz olacak demek. Yani yarın bile bitse yalnızca bağış yapan arkadaşlar sahip olabilir yamaya. Desteklerinizi bekliyorum. Görüşmek üzere. --İlk mesaj güncellendi. |
Büyük ihtimalle çıkmayacak. Çıkarsa bu siteden yayımlanmayacak. Çünki yamayı portlayacak ve dosyalarını açan abiyi sebepsiz yere forumdan banladılar. abim şuan sinirden geberiyordur. çıkarsa bu siteden yayımlanmaz sanırım. yamayı çeviren kişinin de vizeleri var. onlar da haftaya bitecek. yani ağustos gibi falan yayımlanır herhalde. boşuna hype girme.
|
Arkadaslar merhaba
Tr Game Studio kurucusu ve çevirmeni olarak yamayi %90 cevrilmis hali ile teslim aldim. En kısa zamanda ceviri tamamlayıp yamayi paylaşacagım. Iyi forumlar |
Elinize sağlık tekrar. Umarım bazılarına örnek olur.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 30 Ocak 2018; 17:26:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eruhyn -- 1 Şubat 2018; 0:30:53 > |