Şimdi Ara

Deus Ex Human Revolution Director's Cut Türkçe Yama Çalışması [ TRGameStudio.com ] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
26
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağış kotası ne kadar acaba? Sen de öğrenciymişsin, imkanım olsa çıkarıp veririm de ben de öğrenciyim. Ona göre bekleyim yamayı. Her indirime girdiğinde burayı ziyaret ediyorum.
  • uzun süredir bir güncelleme yok , son durum nedir acaba? Bağış yapmayı planlıyorum eğer bitime yakınsa
  • Ferex çeviren arkadaşın sınavlarının yoğunluğundan dolayı çevirinin yavaşladığını söyledi.En azından yama çevirisi hala devam ediyor dostlar teyit edildi . Arkadaşa da sınavlarında başarılar tez zamanda yamaya odaklanması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechazawa -- 31 Mayıs 2018; 22:39:46 >
  • Durum nedir
  • Herhangi bir gelişme var mı acaba ?
  • Bu şahaseri hala oynamayan varsa hiç beklemesin directors cut ile uyumlu yamayı falan. Netten normal versiyonu çekin ve hemen Türkçe yama ile oynayın. Gerçekten muazzam bir oyundur ben 3 kere bitirmiştim. Türkçe yamasıda mükemmeldir koca oyunda 2-3 önemsiz mail belki eksik o kadar.

Böyle müthiş hikayeye ve vurucu bir atmosfere sahip oyun gerçekten az bulunur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Haziran 2018; 19:45:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nette bulunan tr yaması director's cut ile uyumlu mu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Nette bulunan tr yaması director's cut ile uyumlu mu yani?
    Değil normal versiyonu edinin ve oynayın bir an önce beklemeyin daha fazla diyorum mesajda.

• Oyun tekrar indirimde alalım mı yakın zamanda çıkar mı?
  • Bi iki kere girmistim grafikler biraz hayal kırıklıgı yaratmışti. Ama çok iyi diyorsanız inat edip oynamalı tesekkurler : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir konuyu güncelleyemediğim için özür diliyorum dostlar. Finallerim yeni bitti. Tekrar çevirmeye döndüm inşallah.

- Bağış yapan kişiler bana test aşamasında yardımcı olacaklar.

- Ayrıca bağış kotasını da 250₺ olarak belirledim.

- Önceden de söylediğim üzere 5₺ dahi bağış yapan kişiler yama çıktığı an sahip olacakken tamamen ücretsiz olarak kullanmak isteyenler kotanın tamamen dolmasını beklemek zorundalar.
    ** Bankaların kesintilerine lütfen dikkat ediniz. Sonra ben 5₺ yolladım 3₺ kesmiş gibi konuşmalar yapmayalım :)

Ek olarak oyun şu an büyük bir indirime girmiş kaçırmayın derim.

Deus Ex Human Revolution Director's Cut Türkçe Yama Çalışması [ TRGameStudio.com ]

Herkese teşekkürler, iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzzmdrn -- 4 Haziran 2018; 23:32:45 >

• Grafikler orta karar çünkü oyun 2011 de xbox ve ps3 için geliştirildi. Pc versiyonuda direk xbox 360 portu o nedenle bu şekilde. Valla kesinlikle tavsiye ederim müthiş bir oyun, ayrıca baş karakter adam jensen da oyun dünyasının en karizmatik karakterlerindendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Haziran 2018; 23:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzzmdrn

Uzun süredir konuyu güncelleyemediğim için özür diliyorum dostlar. Finallerim yeni bitti. Tekrar çevirmeye döndüm inşallah.

- Bağış yapan kişiler bana test aşamasında yardımcı olacaklar.

- Ayrıca bağış kotasını da 250₺ olarak belirledim.

- Önceden de söylediğim üzere 5₺ dahi bağış yapan kişiler yama çıktığı an sahip olacakken tamamen ücretsiz olarak kullanmak isteyenler kotanın tamamen dolmasını beklemek zorundalar.
    ** Bankaların kesintilerine lütfen dikkat ediniz. Sonra ben 5₺ yolladım 3₺ kesmiş gibi konuşmalar yapmayalım :)

Ek olarak oyun şu an büyük bir indirime girmiş kaçırmayın derim.

Herkese teşekkürler, iyi akşamlar.
    işte bu yaa sonunda . Dostum gece gece mutlu ettin bizi .

• Bağış sıkıntı değil dostum ama yama hakkında bir bilgi verirsen ona göre hareket edelim. Kolaylıklar diliyorum.
  • Adamları boşu boşuna yönlendirme. Oyunun normal versiyonu oldukça kötü. Grafikleri falan geç oynanışı, yapay zekası bile kötü. Hatta directors cut da bosslarda elden geçmiş. 1-2 ay beklesinler. Düzgün versiyonlarını oynasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanser61 -- 5 Haziran 2018; 4:6:46 >
  • Directors cut versiyon önceki versiyondaki güzel olan sarı filtresini gri filtreye cevirmişlerhttps://www.youtube.com/watch?v=VGB27zgAcDU daha kötü olmuş sonradan böyle bir aptallık nasıl yapılır bilmiyorumda böyle bir site buldumhttps://reshade.me/ bu siteden tekrar sarı filtreye ceviriliyormuş ama denemedim bakalım türkçe yama cıkınca deneriz buradaki arkadaşlarında işine yarar.

• Uppp

• Son Durum Nedir Acaba Epeydir Güncelleme Gelmemiş Duruma Göre Bağış Yapabilirim
  • Meraba yeniyim de kuralları çok bilmiyorum.Tam olarak yama ne zaman yayınlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abg3647 -- 29 Haziran 2018; 11:29:20 >
  • mzzmdrn kullanıcısına yanıt
    abg3647 A kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar ne kadar bağış yapıldı peki kota doldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.