Şimdi Ara

Deus Ex Human Revolution Director's Cut Türkçe Yama Çalışması [ TRGameStudio.com ] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
26
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ilk mesajı okuyun. Gerekli tüm bilgiler orada yazıyor. Bağış konusunda sizi zorlayacak değilim fakat yapılan bağışlar boşa gitmeyecek ayrıca benim de hızlanmam konusunda yardımcı oluyor. Yama er ya da geç çıkacak. Çıktığı an ilk olarak bağışçıların alacağını da daha önce söyledim. Öğrenciyim ve yaz okulunda ders alıyorum. Zamanım oldukça çeviriyorum fakat dosyalar az değil 19bin 950 satır var. Şu zamana kadar tarih de vermedim çünkü aksama olacağı belli. Yalnız başıma çevirmeye çalışıyorum. Kimseyi de yama çıkması için bağış yapın gibi zorlamıyorum. Bana da yama ne zaman çıkacak çıktı mı bitti mi gibi mesajlar atmayın. Yamanın tek konusu burası ve büyük gelişmelerde ilk mesajı güncelliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mzzmdrn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kolay gelsin, derslerinde de başarılar. Çıktığı anda bağışımı yapıp alacağım yamayı. Ancak temmuz tatilimiz çıkarsa daha bir mutlu eder beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzzmdrn

Arkadaşlar öncelikle ilk mesajı okuyun. Gerekli tüm bilgiler orada yazıyor. Bağış konusunda sizi zorlayacak değilim fakat yapılan bağışlar boşa gitmeyecek ayrıca benim de hızlanmam konusunda yardımcı oluyor. Yama er ya da geç çıkacak. Çıktığı an ilk olarak bağışçıların alacağını da daha önce söyledim. Öğrenciyim ve yaz okulunda ders alıyorum. Zamanım oldukça çeviriyorum fakat dosyalar az değil 19bin 950 satır var. Şu zamana kadar tarih de vermedim çünkü aksama olacağı belli. Yalnız başıma çevirmeye çalışıyorum. Kimseyi de yama çıkması için bağış yapın gibi zorlamıyorum. Bana da yama ne zaman çıkacak çıktı mı bitti mi gibi mesajlar atmayın. Yamanın tek konusu burası ve büyük gelişmelerde ilk mesajı güncelliyorum.
    Öncelikle hem çeviride hem de derslerinde başarılar dilerim hocam. Kişi başı minimum bağış kotası ne kadar acaba? Bir de ne kadar bağış yapılınca yamayı herkesle paylaşmayı düşünüyorsun? Ona göre bağış yapacağım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 29 Haziran 2018; 19:7:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Frost

Öncelikle hem çeviride hem de derslerinde başarılar dilerim hocam. Kişi başı minimum bağış kotası ne kadar acaba? Bir de ne kadar bağış yapılınca yamayı herkesle paylaşmayı düşünüyorsun? Ona göre bağış yapacağım da.

Alıntıları Göster
    Kişi başı bana ulaşması gereken miktar 5₺ olarak düşündüm. Bankaların kesintilerine dikkat ediniz lütfen. Sonra elime 2 lira ulaşmasın

Ücretsize açılacağı bağış miktarı ise 250₺. Şuan 25₺ bağış yapıldı.

• quote:

Kişi başı bana ulaşması gereken miktar 5₺ olarak düşündüm. Bankaların kesintilerine dikkat ediniz lütfen. Sonra elime 2 lira ulaşmasın

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam. Kolay gelsin tekrardan.

• quote:

Alıntıları Göster
    Daha yeni (yine Deus Ex HR gibi kıymeti bilinmemiş efsane saygıdeğer oyunlardan saydığım) F.E.A.R. Türkçe yama haberini aldım oraya da bu Deus Ex HR Directors Cut uyarlama yamanızdan bahsetmiştim @mzzmdrn en baştan beri 'geç olsun güç olmasın' diyerek merakla sabırsızlıkla beklemedeyiz. Hele şu summer sale olaylarını (bunu sadece steam yapmıyor malum) atlatalım gelirimiz/giderimiz ne oldu onu takipteyim ona göre ödememi yapacağım hocam, siz yeter ki eksiksiz hatasız sorunsuz %100 tam tekmil DC Edition yamasını tamamlayın gerisi kolay içiniz rahat olsun.

Bu arada Deus Ex Mankind Divided Türkçe yaması ne alemde sizin bir haberiniz var mı çalışmalar ne şekilde devam ediyor acaba? Text dosyaları paylaşılmıştı gönüllüler aranıyordu bir şeyler olmuştu takip edemedim pek konusuna gelen giden olmuyor böyle sağda solda sormak zorunda kalıyoruz kusura bakmayın.

• mzzmdrn kullanıcısına yanıt
    abg3647 A kullanıcısına yanıt
    abi son durum ne yüzde kaçı bitti beklemedeyiz biter bitmez bağış için bekliyoruz.
  • Kişisel bilgisayarımın klavyesinde bir arıza meydana geldi arkadaşlar. Çeviri dosyaları drive'da yedekli. Ama kısa süreliğine bir ara veriyorum. Laptop, servisten dönünce tekrar devam edeceğim. Her gün ilerliyordum fakat şuan duraklattım. Kesinlikle devam edeceğim. İptal olmadı.
  • Kolay gelsin umarim islerin yolundadir herhangi bir gelisme varmi yamada

• 3 Ağustos Cuma günü sınavlarım bitiyor ve 2 aylık yaz tatilime çıkıyorum. Kurban bayramına kadar son sürat çevireceğim. İşler aksadı biraz. Kusura bakmayın. Hem laptopun servise gidip gelmesi hem de yaz okulum engel oldu. Ama bitireceğim inşallah.
  • Elimizdeki oyunları o zamana kadar bitiririz illa ki. Merakla bekliyoruz dostum.
  • quote:

3 Ağustos Cuma günü sınavlarım bitiyor ve 2 aylık yaz tatilime çıkıyorum. Kurban bayramına kadar son sürat çevireceğim. İşler aksadı biraz. Kusura bakmayın. Hem laptopun servise gidip gelmesi hem de yaz okulum engel oldu. Ama bitireceğim inşallah.
    Her türlü beklediğimiz sabırsızlandığımız meraklandığımız bir oyunun DEUS EX 3: H.R. DC EDITION yaması olacak, umarım söylediğin gibi çeviri durumu hızlanır kazasız belasız her şeyiyle %100 olarak tamamlanır beklediğimize değer işallah :)

Bu arada nereden aklıma estiyse DEUS EX 1 ve DEUS EX 2: INVISIBLE WAR'a heveslendim indirdim kurdum ve DEUS EX 1'den başladım, vay be zamanına göre (çıkış yılı: 2000) ne oyun yapmışlar helal olsun diye diye oynuyorum bir güzel. Bir tavsiye olarak, böylesi 10 yıldan eski oyunları GoG.com üzerinden almaya bakın burada Win7'den Win10'a kadar desteklenen versiyonları satılıyor Steam'de böyle değil WinXP destekli sadece. DEUS EX 1 için mutlaka "GMDX v9" Modunu kurun bu hem 1080p çözünürlük desteği veriyor hem daha bir çok (oyun dinamikleri mekanikleri aklınıza ne gelirse) güncelleme yapıyor mutlaka kendi sitesinden inceleyin derim.
    https://www.gog.com/game/deus_ex_invisible_war
    https://www.gog.com/game/deus_ex
    http://genericname112.wixsite.com/gmdx
    https://www.moddb.com/mods/gmdx

• Uzun zamandır bekliyoruz yakında çıkar İnşallah.
  • quote:

3 Ağustos Cuma günü sınavlarım bitiyor ve 2 aylık yaz tatilime çıkıyorum. Kurban bayramına kadar son sürat çevireceğim. İşler aksadı biraz. Kusura bakmayın. Hem laptopun servise gidip gelmesi hem de yaz okulum engel oldu. Ama bitireceğim inşallah.
    Estağfurullah deus ex fani oldugumdan arada basima vuruyor aklima gelip bilgi almamiz iyi oldu benim gibi bircok bekleyenler var pusuya yatmış hayirlisiyla inş en kisa zamanda gelir. Tekrardan sinavlar icin basarilar.

• tamamlansa artık güzel olur.
  • Oyunu demin aldım yama çıkar çıkmaz başlayacağım.

şimdiden kolay gelsin.
  • Yama ne durumda acaba, bilgilendirilme yapılabilir mi?
  • Merhaba, şuan ki durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz ? beklemedeyiz.
  • Hocam çeviri devam ediyor mu? Ona göre bağış atacağım. Eğer devam ediyor ise 30 lira bağış atabilirim. Etmiyor ise boşuna param gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJanissary1 -- 11 Eylül 2018; 18:32:9 >
  • Ben çözemedim TRGAMESTUDİO yamalarının hepsi mi gereğinden uzun çıkar.. Alışkanlık gibi bir şey midir bu? Diğer Prey yamasında son anda şehir dışına çıkması söz konusuyken burda da kişisel bilgisayar bozuluyor.. Hepsi insanlar için olabilir tabi ki ama hiç zamanında çıkan çeviriniz var mı çeviri grubu olarak merak ediyorum gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.