Şimdi Ara

Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
10.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ustanak

Ultra da optimize pert gibi duruyor:
    https://youtu.be/02uxM3vyClY?t=175
    Neyse az kaldı.. Erişime açıldığında ak koyun kara koyun belli olur.

Intel i7-6700K @4.00 GHZ, 32GB of Ram, GeForce GTX 1080, Windows 10 özellikli makine de Ultra ayarlarda 80 civarlarında en çok 70'a düşmüş. MSAA'ı açınca iş videodaki gibi oluyormuş. O yüzden 980ti sahibi olarak MSAA'yı kapatır keyfime bakarım. Bir de daha day one patch'i gelecek o yüzden pek dert etmeyin.

http://www.pcgamesn.com/deus-ex-mankind-divided/deus-ex-mankind-divided-pc-performance-graphics-settings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 22 Ağustos 2016; 19:36:21 >

• İlk kimseyi öldürmeden stealth olarak bitirir daha sonra DX12 gelince aksiyona girerek, öldürerek ilerleriz, bahane olmuş olur.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Human Revolution'da onu çok çok çok zorlanarak yaptım (Pacifist başarımı) bunda yapabilir miyim ilk oynayışta emin değilim Her daim serinin tüm oyunlarında stealth takılırım, takıldım. İmkan verirse yeni oyun.. Görünmezliğe basarım Deus Ex GO dan gelen Praxis'leri tam olur
    Bekliyoruz az kaldı son 23 Saat diyor Steam sayfasında (Bu arada Devuno'lu mu oyun? hiç haberini duymamıştım)
  • HR'yi Xbox 360 da iki kere PC de 1 kere bitirdim, bende çok zorlandım kimseyi öldürmeden ilerleme konusunda. Hele
    Malik'i kurtarmak için baya zorlandım gizli ve kimseyi öldürmeden gideceğim diye. Robot'a bomba atıyorum yok ilerde bir şey patlıyor adam ölüyor gibi durumlar oluyordu. Malik'i o kadar kurtardım hiç de bir şey olmadı bir ara geldi iki robot indirdi gemiyle o kadar.
  • 2K kullanıcısına yanıt

Benim merak ettiğim oyun sonundaki seçimlerimiz bir işe yaramayacak mı? Save import vs yokmuş öyle bir haber okumadım MD'da.
    Ben Hugh Darrow'un dediklerini doğru buldum onu seçtim ve dünya teknolojiye küstü mesela bu seçimler nanay mı oluyor? Ya da adam tüm kompleksi patlatmış ise nasıl yaşıyoruz?

Kafamda deli sorular
  • Bende ekstra bir şey okumadım daha doğrusu gayret ettim okumamaya o yüzden bende bilmiyorum eğer açıklandıysa fakat ilk oyundaki gibi yapabilirler. İlk oyunda da 3 farklı son vardı fakat devam oyununda 3 sondan da belli başlı şeyleri almışlar ve ortak bir sondan devam ettirmişlerdi. Yine 3 sonda olmuş 3 görüşü de kabul edenler, savunanlar var al Mankind Divided yapabilirler.
  • Türkçe yaması kıs zamanda çıkar umarım. Yama çıkmadan almayı düşünmüyorum.
  • Konsolcular oynayabiliyor bize hala açılmadı. Bir de çıkış saati yüzünden yabancı forumlarda bir çok kişi şikayetçi ama bizim işimize geldi geç saatlerde değil 6 gibi açılacak. Gerçi 30 gb olacak boyutu 20'si indi 8mbit kullandığım için yine bekleyeceğim orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Benim merak ettiğim oyun sonundaki seçimlerimiz bir işe yaramayacak mı? Save import vs yokmuş öyle bir haber okumadım MD'da.
    Ben Hugh Darrow'un dediklerini doğru buldum onu seçtim ve dünya teknolojiye küstü mesela bu seçimler nanay mı oluyor? Ya da adam tüm kompleksi patlatmış ise nasıl yaşıyoruz?

Kafamda deli sorular

Seçimler bir işe yaramıyor. Geçen seneydi sanırım bulamadım şimdi, ekipten birinin podcast'i var,
    orada Panchaea destroy sonunu baz aldıklarını dile getirmişti. O sona göre MD'deki insanlar HR'de yaşanan olaylardan bir haber olarak varlıklarını devam ettiriyorlar.

• O zaman oradan nasıl ölmeden kurturduğumuz anlatan bir video yada bölüm olur umarım ya da direk kurturdun işte diye geçebilirlerde tabi.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Bence oynayanın hayal gücüne bırakırlar kurtulma işini. MD'de de Aug kullanıcıları için Getto olarak lanse edildiğini okumuştum, bu da o sonun devamı olduğunu destekliyor gibi, zira her şey biliniyor olsa çok daha farklı bir ortam oluşurdu diye düşünüyorum.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    2K kullanıcısına yanıt
    Seçtiğimiz
    Hugh Darrow sonu
    yalan oldu o vakit
    Ben herkes gerçeği öğrensin ve bu teknolojiden uzak dursun demeyi seçmiştim

Hele bi çıksın bakalım son 3-4 saat.. Anlarız ne olduğunu. DA evet
    tüm tesisi su basıyor biz dahil herkesin ölmesi gerekiyordu yok etme seçeneğinde, alayı oradaydı çünkü David Sarif vs vs

Neyse bakalım bakalım neler olacak..

İlk oyunla ikinci oyun arasında yanılmıyorsam 20-25 yıl fark vardı. HR ve MD arasında sadece 2 yıl var ve aynı ana karakter.. HR'de Seçtiğimiz sonun durumuna göre MD'de azda olsa değişiklik yapmaları güzel olurdu
    Witcher 2-3 hakkında spoiler:
    Tıpkı W2 de Letho'yu öldürmeyip de git işine dedikten sonra W3'te şans eseri karşılaşmamız ve huyuna gittiğimizde Kaer Morhen'de bize savaş sırasında yardım etmesi gibi. Eğer öldürseydik son oyunda göremeyecektik

• Seni biraz daha heyecanlandıralım
    Deus Ex: Mankind Divided - Opening Credits
  • Steamde oyunu yerin dibine sokma operasyonu başladı . Optimizasyon sorunlu gözüküyor . Satışa kapanabilir bile bence troller de olabilir ama Titan X ile yer yer 30 fps alıyorum diyen gördüm .
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Paylaşılan video ve tablolardan belliydi zaten.
  • O zaman bize de beklemek düşer inşallah düzelir oyun batman gibi olmasin kaç kez update geldi hala adam gibi çalışmıyor gerçi çok kötü olunca fiyatlar daha çabuk düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update gelecek bu durumda herhalde

• OGZ

• Denuvolu oyunlar nedense hep optimize sorunlu çıkıyor hepsi değil ama genel olarak böyle dikkat ettim ya birde pc tarafını şu yapımcılar iyice özenmeden çıkarmaya başladı çoğu oyun optimize sıkıntısı yaşatıyor artık just cause 3 Batman
    No mansky vs

• Yukarıda paylaştığım videoda belliydi zaten böyle olacağı. Just Cause 3 ve Tomb Raider oyunlarına sahibim. Hitman'ı denemedim ama Square Enix'in son zamanlarda çıkardığı oyunların bana öğrettiği bir şey varsa oda optimizasyonu becerememeleridir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.