Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun itibari ile dev 80'e bimcell üzerinden geçmiş bulunmaktayım zam gelicek söylentileri gerçek mi 1 tane daha hattım var bimcellde onu geçirmeyi düşünüyorum.

• BaRoN55 kullanıcısına yanıt

Ben de Bimcellden geçeceğim. Geçiş işlemi kaç gün sürdü?

• Dün itibariyle ben de hattımı faturalıdan faturasıza taşıyarak dev80'e geçiş yaptım. Sabah 8 de yaptığım geçiş başvurusu öğleden sonra sonuçlandı. Kredi kartıyla peşin ödeme yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt

Ülkede zam gelmeyen hiçbir şey kalmadı. Bu paket de zamlardan payını alacaktır. Belki komple kaldırılabilir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 7 GB yetiyorsa ve peşin 299 TL ödeme imkanı varsa DEV80 almamak kullanmamak hesapsızlık olur.

Kullanmadıkça birikiyor,boşa gitmiyor. Üstelik TV Plus Ulusal kanallar üyeligi (TV Mini) hediye ve TV Plus için ayrıca 60 GB hediye. Turkcell Biz kampanyası, faturasızlara da açıldı. Turkcell GNÇ üyesi de olabilirsin TC varsa.

Salla Kazan,GNÇ Yumurta Çatlat,Bip Surpriz Nokta,Goller Cepte,Bip Hediye Avı/Hediye yarışı,Dergilik Kullan GB kazan vs derken hediye internetler Ana paketteki 80 GB'ı bekletiyor.

Bu paketi,önce Paycellde sanal kart oluşturup,o sanal karta 300 TL atıp,Dijital Operatör üzerinde DEV80 Paketini bulup hattınıza Dijital Operatör içinden paycell hesabımdan öde seçerek alırsanız hem hediye haftalık 2 GB geliyor,hem paycell puan ve TL kazanıyorsunuz.

Öncelikle paycellde ücretsiz sanal kart oluşturmalısınız eger daha önceden yoksa. Varsa zaten kartlarımda görünür.

Sonra kart ödemelere ve eft ye kapalıysa açın. Kampanya ve fırsatları açın,tek tek her kampanyayı kontrol ederek işinize yarayacak olanlara hatta hepsine katılın Katıl tıklayarak. Özellikle paycell karta tl yükle tl kazan puan kazan kampanyasını mutlaka bulup katılım sağlayın. Bu işlemleri yapmadan Paycell hesabınıza TL yüklemeyin.

Önemle söylüyorum,paketi hattınıza Paycellden yüklemeyeceksiniz,Dijital Operatörde yükleyeceksiniz.Bazen paycellden paket yükle TL kazan kampanyası olur o başka.

Turkcell kullananlar ve az çok marketlerden,hepsiburadadan alışveriş yapanlar Turkcell şirketi iştiraki olan Paycell ile tanışmalı,yakınlaşmalı. Dikkatli akıllı kullanılırsa avantajlar sağlıyor. En olumsuz tarafı kazanılan TL veya puanları kullanma süresi kısa. Bazen kazandığın TL veya puanlar zamanında yüklenmez. Sana başvuru vs yap der oyalar. Buna rağmen akıllı hesaplı kullanıcı paycell ile iyi vurgun yapar.

(BU TAKTİĞİ BEĞENİ (👍) İLE ÖNE ÇIKARIP 1. SAYFAYA YERLEŞTİRİRSENİZ, DAHA FAZLA KİŞİNİN GÖRÜP OKUMASINI SAĞLARSINIZ.

ZAMAN VE EMEK GEREKTİREN UZUN YAZILARIMDA DA AMACIM BU ZATEN.DAHA FAZLA BEDAVA İNTERNET SAĞLAYAN GEREK TURKCELL OLSUN GEREK DİĞERLERİ İÇİN OLSUN BEDAVA İNTERNET YADA İNDİRİM İMKANLARI VE TAKTİKLERİ ÖĞRENMEK İÇiN,PROFİLİMİ AÇIP HESABIMI TAKİP ET YAPARSANIZ İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA BENİ VE YAZILARIMI KOLAYLIKLA BULURSUNUZ.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 11 Aralık 2021; 15:18:28 >

• Hattım açıldı, kart ile direk dev80 alımı yaptım. =)

• Benim, 5 gün sürdü

bu sabah açıldı,

direk geçiş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 11 Aralık 2021; 16:48:25 >
  • Normalde 3 günde hat açılıyo ama araya haftasonu falan girerse iş uzar

• verdikleri tv+ mini paket sanırım, smart tv de izlemek için premium paket mi almak gerekiyor?

• paket kalkmış türkcelin sitesinden satın alınmıyor an itibari ile

• ben de bimcellden bu pakete gçtim , memnun oldum taniştiğimiza xD

• aynen 3.gün sabahi oldu tam 48 saatte , acimadi cok XD

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

• Bimcell de 80tl içerde param var geçiş yaparsam bunu nasıl alıyoruz? Mega paket almıştım 10 gün önce, ay sonuna doğru geçebilirim.

• ilyada İ kullanıcısına yanıt

edevlet hesabından girip başvuru yapıyorsun Iban veriyorsun. Önceki operatorde kalan TL iade ediliyor. Iban sahibi ile hat sahibi aynı olmalı.

• Taksitle alma.imkani varmı acaba ?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

Beyaz eşya mi aliyosun😂😂😂😂😂😂😂

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

Kredi kartıyla yükledim sonra kendim 3 e böldüm.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.