Şimdi Ara

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
34.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2022)
Giriş
    Sen önce kendi ülkendeki hakkına sahip çık kaçma sonra buraya gel, misafir dediğin 1-2 gün kalır sonra gider misafirlik sonrasında biter. Hangi ümmetçilikten bahsedion sen çok ümmetçi idiseniz 15 temmuzda tanların önüne atılsaydınız ondanda kaçtınız kendi memleketinizden kaçtığınız gibi , gerçek vatansever hakiki vatansever türk halkıdır. Vatanını sallayan kuyruğunu bacaklarının arasına alır başka memlekete kaçar.
  • Bu sitede seçim anketini 3 fark katla herzaman CHP kazandığına göre sonuç belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanturk kullanıcısına yanıt
    Benim aile önemli benım vatan bura bura artık güvenli ben Syria sevmiyor

Savaştan kaçmak yok biz peygember efendimiz gibi hicret ettik

Şimdi send us ve bize yardım et

• Suriye deki işler düzelince gönderilmeliler

• 1087 tane DH de ırkçı varmış yazık biz size sığındık

Yunanistan almıyor alsaydı Yunanistan’a gidecektik orada para var medeniyet var

• Çoluğu çocuğu hepsi yollansın, kimse kalmasın ülke onların gelmediği zaman dönsün..
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hicret mi ne komiksiniz ya Peygamber Efendimize hicret emri Rabbimizden gelmiştir. Önce onu oku anla sonra örnek ver. Size kim emir verdi?
    Bırakın bu işleri ülkenize dönün vatansever gibi ülkenizi emperyalistlere karşı savunun , korkmayın ....
  • Gitsinler gerek yok , faydasızlar.
  • hanturk kullanıcısına yanıt
    Sen hiç savaş da kaldın mı sen ne anlarsın savaştan o kadar meraklıysan sen git benim için orada savaş katil Esad saldırıyor

Sen savaşsana o kadar yürekliysen

Benzin vatan bura yakında vetanseş olcağım devlette çalışıcam

• Toplumun huzurunu kaçırma, kin ve düşmanlığa sevkten Birisi sunu banlasin Allah rizasi icin..

Çünkü ayni cumleleri Akkoyun partisi aleyhinde kullansa suan sen fetocumusun diye hakkinda sorusturma açılırdı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 7 Ocak 2019; 15:15:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burdakiler ırkçı değil bence bıkkınlıktan kaynaklanıyor, ülkemizde bir sürü mülteci var farklı memleketlerden, çekikgözlü kardeşlerimiz var adamların hepsi bi işlerde çalışıyor hiçbirini dilenirken görmedim, zenciler var adamlar saat satıyor ama dilenmiyor, ülkemizde dilenen dek mülteci profili Suriyelilere aittir. Buda onları anlatmaya yeter.
    Dilenmemek için insanda şeref , gurur , haysiyet olması lazım, dilenen zaten belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orchidem

Toplumun huzurunu kaçırma, kin ve düşmanlığa sevkten Birisi sunu banlasin Allah rizasi icin..

Çünkü ayni cumleleri Akkoyun partisi aleyhinde kullansa suan sen fetocumusun diye hakkinda sorusturma açılırdı!!
    Olm beni alıntılamayı bırakın ne istiyorsunuz benden

Selametle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Avusturya'dan sonra umarım Almanya da çifte vatandaşlıklarınızı iptal eder de, o zaman görürüz kim milliyetçi, kim değil. Taa uzaklardan, ahkam kesmesi kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Devletini düşünen bir işveren olarak kalmalarından yanayım

Anlatayım.

Bir bireyin 18 yaşına gelene kadar devlete maliyetini hiç düşündünüzmü?

Bunu düşünecek beyine sahip bir birey suriyelilerden rahatsız olmaz.

Asayiş olayları istatistiki sınırlar içinde olduğu müddetçe,kapılarımız herkese açık olmalı

Dua ile
    Almanya dan mı?
  • Devlet genç nüfus ister.

Devlet için bireyin 25 yaşına gelene kadar oluşacak maliyeti önemli değil.

Genç nüfus olmazsa yaşlılar ortada kalır ve ülke yok olur.
  • Ey Yüce Müslüman.
    Gel Dön Yurda ve Burada Din Kardeşlerinle Birlikte Yaşa.
    Bitsin Bu Ayrılık Son Bulsun Bu Hasret.

Suri ile

• gönderilmeliler...
  • Mazlumun yanında olmalıyız.. Gidecek yerleri olana kadar kalsınlar..
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Konu Kaldırılmış cnms

• Suriyeliler ve onların kalmasını isteyenler gönderilsin. Banane ülkende savaş varsa? Benim için mi savaşıyorsun ki ben sana yardım edeyim. Tarih boyunca hainlikten, kalleşlikten başka bir tavır göstermeyen bu arap kırmalarının kalmasını isteyen iyi ihtimalle onlardandır. Hicretmiş muhacirmiş ensarmış falan klasik uyuşturucu laflar. Bir sürü Türk dünyada katlediliyor onlardan yıllardır bahsetmeyenler söz konusu ırkdaşları olduğu zaman nasılda seslerini yükseltiyor. Arkadaşlar, kardeşlerim, abilerim bu bile uyanmamız için yeterli olmalı dışarıdan gelen araplar kadar aramızda onlarca yıldır yaşayan araplar ( zihniyeti) da tehlikeli.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.