Şimdi Ara

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
34.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Denorath

Türkiye’de sağa sola rahatsızlık veren tipler derhal gönderilsin. Kalanlardan nitelikli olanları vatandaş yapılsın. Bunların haricinde kalanlar ise Suriye’de yaşanabilecek bölgeler oluşturulduktan sonra peyder peyi gönderilsin.
    Bu ne lan ipini koparana vatandaslik veriyorsunuz siz vatandaslik vermeyi kolay bisey mi saniyorsunuz? Nitelikli olana vatandaslik verelimmis oldu canim.ondan sonra tc pasaportunuzla anca somaliye vizesiz gidersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafız o denli seviyorsanız alın evlerinize, suriyeliler, sen, eşin, çocuklar her şeyi paylaşarak güzel bir hayat yaşayın :))))
  • geçen seçimde oy kullanmadım. bu seçimlerdede oy kullkanmayacaktım ama adaylardan biri gelsin "suiyelileri ülkelerine geri postalayacam vallaha bak." desin oyumu ona verecem. ülkede zaten olmayan iş gücünüde bunlar ele geçirdi kimse türk gencine iş vermiyor kendi ülkesinde. birde yaptıkları şeyleri herkez biliyor ülkemdeki kendi pislikler yetiyor birde savaş kaçkını psikopat tiplerle uğraşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 7 Ocak 2019; 17:59:44 >
  • Gonderin gitsin herkese merhamet vatana ihanetir 5milyon suriyeliye aylık 100 lira verince ortaya çıkan meblağı hesaplayamiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi siyasi görüşten olursa olsun, büyük çoğunluk Suriye'lilerin gitmesini istiyor.
    Savaş bittiğine göre ülkelerine dönmeliler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahaaa cok daha cooook gelsinler.

• Bana bir zararları yok ama insanımıda düşünüyorum yani gitsin dersem nere gidicekler içlerinde garibanıda var pisliğide var pislikleri sınır dışı edicende o garibanlar yokmu içim cız ediyor yani şimdi nerden tutsak elimde kalıyor..bilemedim
  • Abeeey ben Suri. Turkıyaa şook guzeel.
  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Salamam Hocam Salamam. Biz Saldıkça Bunlar Kendini Akıllı Sanıyor. Saçmalamaya Devam Ediyor.

• ---- he he chpliler 1 çocuk yapıyor eziceğiz onları derken... suriyelilerle baş başa kalmak.
    Dinsizin hakkından imansız gelirmiş....

Chpliler şu an suriyelilerin asla ulaşamayacağı ve barınamayacağı modern mahallelerinde,anadoludaki akp&mhp-suriyeli kavgasını izliyor.

Suriyeliler kalmalı ve çocuklarına devlet bedavaya bakmalıdır ayrıca suriyelilerden kira parası alıp asgari ücret altı çalıştıranlara yasal işlem başlatılmalıdır.

• Defolup gitsinler . Yeter artik kendi ülkemizde azınlık olduk .

• DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?

• Suriyeliler kalsın biz gidelim sonuçta biz ikinci sınıf vatandaşşız

• Donanimhaberde siyasete iliskin dev anket olsa ne olur olmasa ne olur. Demokrasi geregi baski ve dayatma olmadan oyunu kullanirsin ister razi ol ister olma fikrine yakin gordugun parti kazanirsa programini uygular. Haliyle begenirsen yeniden secer begenmezsen yol gosterirsin. Gerisi teferruat ve kalp kirmadan oteye girmez zira demokrasi kulturu birikim ve egitimle olusur.

• İnanan bir müslüman gitsin demez, Peygamber efendimiz(S.A.V) Muhacir oldu yani Mekkeden gitmet zorunda kaldı, Medinelilerde Ensar oldular yani ekmeklerini paylaştılar İslam dini bunu emreder Müslümada buna uyması gerekir.
    Bir iyilik bin derdi defeder.

Suriyeli ülkemizde yokken Ülkemizin milli gelir hasılatı 250 milyar dolar idi şimdi 850 milyar dolar
    Allah(cc) derdi misafir 10 bereketle gelir birini yer dokuzunu bırakır der

Gitsin diyenler evlerinize misafir kabul etmiyormusunuz? Gelene hiçbir şey ikram etmiyormusunuz?

Gitsin derken çok iyi düşünmek lazım
    Ülkemizi bölmeye çalışan Ülkeler hakkında sosyal medyadan niçin herhangi bir söylenti yazılmıyor? Bunu çok iyi düşünmek lazım, çünkü sosyal medyada ne konuşulması gerektiğini söyleyen bunlarda ondan.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Yorumu yine silmişler yahu Bu yöneticiler hepsinden daha çok arap perest. Unuttum ne yazdığımı da ama her şey bir tarafa sizin dediğiniz gibi bize bunları iyi kitlediler. Yani suriye'de ki bütün nüfusu yerleştirseler yine ses çıkmaz. Artık kürt sorunundan sonra arap sorunu olur, ki yüzde doksan ihtimalle olacak. Yani bizi yöneten şahısların açıklamalarını dinleyince, adamlar bizle daş daş geçtiğini anlamamak zor. Onlar da durum böyle olunca doğal olarak veriyorlar odunu. Bu da tarihimizde büyük bir kara leke olarak kalacak, bu gidişle tarih olacağız belki. Neyi tahmin edemeyeceğimi daha detaylı söyleseydiniz keşke, biraz balık hafızalıyım. O an sinirle yazıyorum sonra unutuyorum ya da en iyisi boşverin. Neyse size iyi forumlar.

• Tez zamanda defolup gitsinler. Ulan adı üstünde suriyeli işte suriyede olsun.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.