Şimdi Ara

DEV MAÇ! ARSENAL - ATLETİCO MADRİD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tarafta son sezonunu çalıştıran Arsene Wenger
    Diğer tarafta bu sezon istediğini alamayan Diego Simeone

UEFA Yarı final ilk ayağında, 22.05'te Trt Spor'dan naklen yayınlanacak bu maç 62 ülkeden en az 500 milyon kişinin izlenmesi bekleniyor.

Stadyum : Emirates
    Hakem : Fransız Clement Turpin ve ekibi

Bu maçın iddaa oranları ise şöyle
    Arsenal galibiyeti : 2,20
    Beraberlik : 3,00
    A.Madrid galibiyeti : 2,40

Sakat listesi
    Arsenal : Henrikh Mkhitaryan, Mohamed Elneny, Pierre Aubameyang(Kadro dışı)
    Atletico Madrid : Filipe Luis, Juanfran

• Atletico kazanır inşaallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılı simeone vs başarısız wenger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek maçlık final olsa Arsenal'in şansı daha yüksekti ama ikili eşleşmede Atletico kalite farkını daha iyi ortaya koyabilir.

Umarım Arsenal'in şampiyonlar ligine gitmesi gibi rezil bir olaya izin vermez Atletico. Bu turu geçsin, finalde de kupayı güzelce şanlı Salzburg'a versin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offside -- 26 Nisan 2018; 16:49:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: offside

Tek maçlık final olsa Arsenal'in şansı daha yüksekti ama ikili eşleşmede Atletico kalite farkını daha iyi ortaya koyabilir.

Umarım Arsenal'in şampiyonlar ligine gitmesi gibi rezil bir olaya izin vermez Atletico. Bu turu geçsin, finalde de kupayı güzelce şanlı Salzburg'a versin :D
    Arsenalin şampiyonlar ligine gitmesi rezil bir olay derken,yazacak bişey bulamayınca mı yazdın bunu
  • 02 çş girdim

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    İngiltere'de Liverpool'u desteklerim. Overmars, Bergkamp vs. gibi oyunculardan dolayı da Arsenal'e sempatim vardır.

Liverpool bir süredir büyük takım değildi. Şuan o tahtını geri kazanıyor. Arsenal ise tam tersine geriledi büyük takım olma yolundan çıkıyor. Tamamen büyük takımlara çelme takıp şampiyonluğu bir takımdan başkasına veren bir takım oluyor. Uzun süredir İngiltere'nin orta sıra takımları kadar para harcadı yada harcamadı. Altyapıdan Bellerin hariç iyi oyuncu çıkaramadı.

Wenger'in son 3-4 sezonu çöp resmen. Bu sene bıraktığında Arsenal'in yeni hocasının gazıyla biraz da para harcayıp daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Ama şuan cidden kötüler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Chelsea Atkısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wengere ciddi anlamda haksızlık yapılıyo.

Stoper hattı ve orta sahası rezalet, bekleri saymıyorum bile tam fiyasko. Arsenalin kadro tam çöp. Hala başarısız deniyor adam için Liverpool her sene 4. oluyo kadrosuna bak uçak gibi hücum hattı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Wengere ciddi anlamda haksızlık yapılıyo.

Stoper hattı ve orta sahası rezalet, bekleri saymıyorum bile tam fiyasko. Arsenalin kadro tam çöp. Hala başarısız deniyor adam için Liverpool her sene 4. oluyo kadrosuna bak uçak gibi hücum hattı var.
    emir komuta wenger'de değil mi transfer yapsın.

Ne bileyim kulüp mü para harcamak istemiyor yoksa Wenger mi izin vermiyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

emir komuta wenger'de değil mi transfer yapsın.

Ne bileyim kulüp mü para harcamak istemiyor yoksa Wenger mi izin vermiyor anlamadım.

Alıntıları Göster
    Arsenal zaten o ligin Trabzonsporu, Bursasporu o yüzden büyük transferler yapamıyor genelde. Elindekileri de hep büyüklere kaptırıyo.

Arsenal yıllardır Patrik Viera gibi ön libero lazımdı onu bulamadılar bir türlü. Mesut, Alexis Sanchez, Aubameyang harika transferler ama arka taraf çöp olunca olmuyor. Bide Arsenal yıllardır o ligin en iyi top oynayan takımlarından birisi ama işte arka taraf ve orta sahada sert kesici olmaması ciddi problem yıllardır.

Wengerde sonra dediğim mevkilere iyi transferler yapılırsa anca düzelir yoksa Arsenal ciddi ciddi ilk 5 e bile giremeyen 10. sıra takımı olacak.

• Arsenal kadro kalitesi olarak olması gereken yerde belki Chelsea ile yer değiştirebilir ama Chelseaninde orta sahası ve defans hattı sağlam ön taraftar Eden Hazard gibi adam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Arsenal zaten o ligin Trabzonsporu, Bursasporu o yüzden büyük transferler yapamıyor genelde. Elindekileri de hep büyüklere kaptırıyo.

Arsenal yıllardır Patrik Viera gibi ön libero lazımdı onu bulamadılar bir türlü. Mesut, Alexis Sanchez, Aubameyang harika transferler ama arka taraf çöp olunca olmuyor. Bide Arsenal yıllardır o ligin en iyi top oynayan takımlarından birisi ama işte arka taraf ve orta sahada sert kesici olmaması ciddi problem yıllardır.

Wengerde sonra dediğim mevkilere iyi transferler yapılırsa anca düzelir yoksa Arsenal ciddi ciddi ilk 5 e bile giremeyen 10. sıra takımı olacak.

Alıntıları Göster
    Aslında Arsenal güzel takım ama elit futbolcular transfer olmak istiyor. Olanlarda kaçmaya bakıyor.

Arsenal'in tüm kadrosunda hangi futbolcu Real ve Barça'da 11 çıkabilir. Mesut'u saymıyorum o iki takımda banko 11 çıkar.

Şöyle düşünelim Mesut banko onu saymıyorum.

Aubemanyg belki Real'de 11 çıkar. Barça'da zor tabi santrafor olarak sayıyorum auba'yı.

Bellerin belki düşük bir ihtimal 2 takımda 11 çıkar. Ama bu sene hiç izlemedim takip etmedim iyi mi kötü bilmiyorum. Ya da Bellerin ne kadar iyi olsa bile real ve barçanın bekleri daha iyilerdir.

Hadi Ramsey'ide 2 takıma sayalım. Ama tabi formayı kaldırabilir mi o bilinmez.

Zaten Arsenal'in şuanki mevcut kadrosu premier ligdeki diğer takımlara bakarsak 3 veya 4. olarak gözüküyor.

Arsenal'de o efsanevi kadro varken geleceği düşünüp güzel transferler yapamadı.

Tıpkı Milan gibi.

Tabi diğer takımlar aldı başlarını gittiler.

• atletico'ya verdik kırmızı yediler lanet olsun

bu arada trtde görüntü geriden geliyor

• Böyle amatörlük olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.