Bunu sağlayabilirim... Yalanım yok java serverda bunu yapmak mümkün.... Hatta yanına valakasıda veriyim
Javaya gerek yok istediğin serverda istediğin mobu pet olarak kullanabiliyorsun. Ancak düşünün Wyvern çıkarttığınızda nasıl kasılır makine. Valakas'ı veya Antharas'ı pet olarak kullanmak istediğinizde ne olacak sanıyorsunuz :D Çok iyi bişey mi :D
ben antharasi pet olarak alayimda makina kasmaz koca bi ejderha poposundan makina kasar mi hic monitorde sadece onu gorecem zaten
quote:
Orjinalden alıntı: BlooDsS
ben antharasi pet olarak alayimda makina kasmaz koca bi ejderha poposundan makina kasar mi hic monitorde sadece onu gorecem zaten
Eray kankamim zoom out!unu kullanirsin Ben Valakasla ucmak istiyorum sonrada bunu l2 officalin sitesine koycam
quote:
Orjinalden alıntı: volkanakar
quote:
Orjinalden alıntı: garagula
ARKADASLAR HAZIR OLUN BUNU DUYUNCA SOK OLABILIRSINIZ......
LINEAGE 2 ILE ULTIMA ONLINEYI BIRLESTIRMEYE KARAR VERDIM !!!!!!
PROJE BU DESTEKLEYENLER YAZSIN
bunu yapmakdaki amacın neki merak ettim eline ne geccek
bu bi şaka tabi ciddie almamak lazım full funny
bu arada biri bana interlude high rate server sölesin kafayı yicem ondan ona ondan ona artık ömrümün sonuna kadar bi serverda kalmak istiyorum
O zamn lineage2 oynamayalım sole bişe yapalım valakas bauim antharas ve dier bossları gecirelim abi ultimaya ohhh wallaha :D bende buna %sonsuz destek veriyorum :D