Şimdi Ara

Devamlı Kopan Bağlantı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende pikatelin airmax-101 diye bi modemi var hani şu adsl kampanyasıyla birlikte verilenlerden 2-3 gündür internet bağlantım devamlı kopmakta virüs taraması yaptırdım bişey yok arkada çalışan programları tek tek naraştırdım şüpeli bişey yok kafayı yemek üzereyim 15-20 sn de bir bhağlantı kopar mı yaw yardımlarınızı bekliyorum Saygılar...

• Kopunca modemin ışıklarında durum ne ...Splitterda problem olabilir...
  • dsl ve internet gidiyo diğer ışıklar yanmakta 1dk içinde yeniden bağlanıyo sonra kafasına göre gene gidiyo şu ara insaflı 2dk oldu gitmedi
  • 1-modeme hard reset atmayı deneyebilirsin.( yeniden bilgileri girip,programı yeniden yükleyip,bilgisayara tanıtabilirsin -sanırım pikatel cd si içinden çıkıyor usb modem kullanıyorsan- )
    2- ışık yanıp sönmesi olayıysa bir de kablolara iyice bir bak..benim de bir ara oluyordu kablo ezilmişliğinden dolayı oluyormuş bilmiyordum.içinden çıkan kısa kablo ile bir denedim internete bağlandı.ama seninkinde bir internete girip kopma söz konusu olduğu için bu ihtimal düşük.
    3-msn sorun gidericisini kullanabilirsin.yani kullanıcı adı ve parolanı girip sorun gider tuşuna tıkladığında DNS gibi bir sorun teşkil ediyor olabilir.
  • modeme reset attım tekrar yükledim usb modem kullanmıyorum bu arada sorunum devam etti

kabloları da kontrol ettim sağlam görünüyorlar

msn in onarma protokolünü de yaptım

şu anda kopma yok ama dünde beni böle kandırmıştı tamam dedim kendine geldi daha kopmaz dediğin an gidiyo

şimdilik sorun yok gibi teşekkür ederim arkadaşlar ama içimden bi ses gene gidecek diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: macromax

modeme reset attım tekrar yükledim usb modem kullanmıyorum bu arada sorunum devam etti

kabloları da kontrol ettim sağlam görünüyorlar

msn in onarma protokolünü de yaptım

şu anda kopma yok ama dünde beni böle kandırmıştı tamam dedim kendine geldi daha kopmaz dediğin an gidiyo

şimdilik sorun yok gibi teşekkür ederim arkadaşlar ama içimden bi ses gene gidecek diyo

Bağlantı gene giderse pikatel müşteri hizmetlerini arayıp ürünü servise gönderebilirsin.İşe yarayabilir.Belki yenisini bile verirler.Arada hatalı ürünler çıkabiliyor.Ama sorun senin bağlantından diyecekleridir büyük olasılıkla.O yüzden kendi işimizi kendimiz halledelim en güzeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.