Şimdi Ara

Devamlı Mürekkep Besleme Sistemi (DMBS - CISS) İncelemem [EPSON için] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
39.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mrb izmirdeki yeriniz nerede. En azından ordan alayım görerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurizmir -- 29 Şubat 2008; 0:17:07 >
  • Merhaba
    İzmirdeki yerimizin adresi ve telefonu aşagıdaki gibidir.
    Orada demo gorebılırsınız. Cok fazla model oldugundan orada stok tutmuyorum. Sipariş geldikçe gonderiyorum. Eger begenirseniz model numaranızı oraya bırakın bir gun sonra urununuzu extra bir kargo parası ve herhangi bir ucret odemeden izmir buromuzdan alablirsiniz.
    Saygılarımla
    Taner Seyrek
    0212 368 82 20 /120

Serimak Serigrafi
    GIDA ÇARŞISI 1201/1 .SOK. NO:3 YENİŞEHİR/İZMİR
    Tel:0232 449 92 55
  • Teşekkürler bir ara uğrayayım oraya
  • Epson marka yazıcılar için geliştirilen DMBS (Devamlı mürekkep besleme sistemi) baskı maliyetlerini rekor seviyede düşürüyor. Baskı kafasına takılan harici bir ünite ile mürekkep yazıcıya sürekli olarak dışarıdan bir tanktan besleniyor.Bundan sonra yapmanız gereken tek şey sadece tanka mürekkep doldurmak olacaktır.Bir çok kişi tarafından beğeniyle kullanılan bu ürünü mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.Kurulumu ve kullanımı oldukça kolay.Her türlü bilgi ve destek için; 0212 368 82 20/120 ZETA BİLGİSAYAR'dan bizlere ulaşabilirsiniz.
  • Epson DX4450 modeli için Dolan Kartuş isimli firmadan doldurulabilir kartuş aldım, şimdi bana mürekkep lazım, kartuşları tıkamayacak, yazıcıya zarar vermeyecek uygun fiyatlı mürekkep tavsiyesi eder misiniz? 1 litrelik olabilir eğer çok daha uygun fiyata veriyorlarsa.
  • ortalama olarak üç~dört ay önceleri zeta bilgisayardan dev-sepet vasıtasıyla dmbs aldım... fakat yazıcımdaki problem yüzünden hatayı çiplerde zannettim... derhal zeta bilgisayarı arayarak yeni çipleri nasıl temin edebileceğim konusunda fikir almak isterken ilgili birisi sadece adresimi istedi ve ücret istemeden çipleri kargoya verdi... çipler geldiğinde değiştirip yazıcıya tekrar taktım o da ne yeni gelen çipler de hata veriyordu... bu sefer yazıcı kolaçan edip hatayı buldum tabii bu benim hiç bir yerden destek almadan yaptığım için iki günüme mal oldu ve ellerim on gün boyunca mürekkepli kaldı.... sonunda kartuşların çiplerinin oradaki tellere değmediğin düşünüp arkasına kürdan sıkışıtırıp denedim bu sefer olmuştu.... lakin tekrar zeta bilgisayarı arayıp hatayı bulduğumu, hatanın çiplerden değil yazıcıdan olduğunu anlattım ve istekleri olursa çipleri geri göndereceğim söyledim fakat istemediler.... sağ olsunlar.... bütün bunları niye yazdım.... bir bir haftamı bu yazcıya uğraşığda kimsenin bu konuda bilgisi olmadığından... bu durumda bana yardımcı olan yetkililerden teşekkür etmek için.... Kocaeli - Körfez --- Fotoğrafçı ibrahim.... Teşekkürler ZeTa BiLGiSaYaR....

• TEMMUZ 2007 DEN SONRA ÇIKAN EPSON MODELLERİNE CİSS SİSTEMİ UYGULANAMIYOR DENİLİYORDU DOĞRU MU ? AYRICA EPSON MODELLERİNDE ATIK MÜREKKEP DİYE BİŞİ VARMIŞ BU NASIL OLUYOR?
  • Temmuz 2007'den sonra Epson modellerinde devamlı besleme sistemlerinin uygulanamadığı doğru değildir. Bu adreste DX8450'ye kadar uyumlu olan kartuşlardan bulabilirsiniz:http://www.cescesor.com/default.aspx?CatID=6434

Epsonlardaki atık mürekkep kafa temizleme ve kafa şarj işlemlerinde israf edilen mürekkeptir, atık mürekkep süngerinde birikir. Atık mürekkep süngeri kapasitesini doldurunca yazıcı içindeki sensör uyarı verir ve yazıcıyı kilitler. Bu kilitlenmeyi kaldırmak için yazıcıya has resetlenme işlemi yapılır fakat yeni modellerin çoğunda fayda sağlamamaktadır dolayısıyla yazıcı servise gönderilmek zorunda kalınır.

• Merhabalar

www.zetabilgisayar.com adresinden yazıcınıza uygun cissi bakabilirsiniz hem fiyatı hemde kalitesiyle memnun kalabilceğiniz ürünleri temin edebilirsiniz.
  • www.zetabilgisayar.com dan yazıcınız için uygun mürekkepler bulabilirsiniz.Epson kalitesinde ve daha ucuz bu mürekkepleri kullanmanızı tavsiye ederiz.Dolan kartuşun tekine 11 ytl verirken 200 mlt mürekkebi bu fiyata alabiliyorsunuz.Kaliteli çıktıları ve ürünlerimizi görmek için fırın sok. no:58 şişilideki adresimize bekleriz. tel:0212 368 82 20/ 120
  • elimde kopmle satılık sistem vardır arkadaşlar yazıcı ciss mürekkep
    http://forum.donanimhaber.com/m_25097580/tm.htm
  • selam bizde dolabilir kartuşlar var kartuşun tanesi 1.5 tl ye geliyor . ilgilerinirseniz aşağıdaki telefonlardan bilgi alabilirsiniz.
  • çok yakında mürekkep dolan kartuş fotoğraf kağıtlarını burada bulabilirsiniz.

www.transfermatik.com
  • her marka ciss leri buradan alabilirsiniz hem fiyatları iyi hemde ürünler piyasadaki en harbi ciss ler, ben kullanıyoprum çok memnunum kafa tıkanma hava yapma asla olmuyor,
    www.kartussan.com
  • http://www.kartussan.com/kategori/surekli-besleme-sistemi.aspx

adresinde modeller ve fiyatlar ı mevcuttur avrupa malı kaliteli ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooee

http://www.kartussan.com/kategori/surekli-besleme-sistemi.aspx

adresinde modeller ve fiyatlar ı mevcuttur avrupa malı kaliteli ürünler

Helal olsun yani 2007den kalma topici zombi gibi dirilttiniz ya.
  • Merhaba arkadaşlar. Benim Epson dx7450 yazıcım var, yazıcının sadece siyah kartuşunu doldurttum diğerleri boş, hala siyah ile yazdırmıyor mürekkep ışıgı yanıp sönüyor kısacası ben bu yazıcıyı sadece siyah beyaz kullanmak istiyorum. yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.