Şimdi Ara

Devamlı Mürekkep Besleme Sistemi (DMBS - CISS) İncelemem [EPSON için] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
39.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada dx4850 ce cıss la beraber harıkalar yaratıyoruz. ev baskı merkezi oldu wallaa. çok memnunum ve her türlü yardımı yaparım ki özellikle montajın püf noktaları konusunda
  • alpaybora
    kullandığın yazıcının moelini de yazarmısın sana zahmet?
    Bende bu işe kalkışıcam da.
    Model seçmeye çalışıyorum
  • Merhaba Arkadaşlar,
    bugüne kadar konu ile ilgili yapılan tüm yotumları okudum ve sizlere sadece tek bir şey söylemek istiyorum. Elinizde HP, Epson ve Canon marka bir yazıcınız var ve bu yazıcıya ait Ciss sistemini almak istiyorsanız.
    lütfen www.csteknoloji.com.tr adresini ziyaret edin. emin olun her açıdan kazanacaksınız. Ciss sistemlerinin sadece tek bir marka için üretilmediğin de göreceksiniz. ekim ayı sonunda bu ürünü lexmark yazıcısı olanlar da kullanabilecek :)

Bu arada sitede fiyatlamalar ile ilgili bilgi verilmemektedir. bu nedenle iletişim bilgilerinden mail atmanızı tavsiye ederim.
  • Ben Epson Stylus DX5050 almaya karar verdim. Hem yazıcı hem de tarayıcı. Fakat bu chip olayı beni biraz soğuttu. Bu CISS, Stylus DX5050'e oluyor mu?
  • zzombie dostum. model zaten yazılı bende epson dx4850 var. yazıcı tarayıcı fotokopi .cıss dan önce yakmayı düşünürken şimdi gözbebeğim. acil tavsiye ederim ben memnunum şimdilik. her türlü yardımda bulunurum
  • dx4850 nin fotoğraf baskı kalitesi nasıl acaba?
    Bende sırf CISS ile kullanmak için bir EPSON alıcam.
    Ama özellikle foto baskısının oldukça iyi olmasını istiyorum.
    Birde şu Temmuz ayından sonra üretilen EPSONlarda firmware güncellemesi ile CISS kullanılmayacakmış.
    Bu konuda bir gelişme varmı? Bilen haber versin.
  • arkadaşlar. konuyla ilgili tüm sorun ve ihtiyaçlarınız için yardım isteyebnilirsiniz
  • Canon M460 için DMBS sistemi var mı acaba?
  • herkese merhaba,
    uzun süredir epson dx5050 printer im için ciss sistemi araştırmakta idim, geçen hafta cs teknoloji den ciss sistemini temin ettim
    kolumu kırdığım için montajını yapamamıştım bugun bir arkadasım gelip montajı yaptı, montaj dediysem öle abartı bişey diil
    ama tek kolla yapılmıyo...:)
    sistemi takar takmaz hemen foto basarak işe başladım, bulabildiğim en renkli fotoyu bastım ve sonuç mukemmeldi...
    sistemi 70 ytl ye aldım artı 8.5 ytl kargo var kutu içinden ciss ve 100ml dolu dört renk mürekkep montaj için gerekli bilgiler,enjektör çıkıyor
    ben sistemden memnun kaldım fiyat/performans olarak alınabilecek bir ürün
    sistemi alırken cs teknolojiden görüştüğüm servet bey bu konuda çok yardımcı oldu kendisine de burdan teşekkür ediyorum
    bu yazıyı reklam amaçlı diil sadece benim gibi bu sistemi almayı düşünenleri bilgilendirme amaçlı yazıyorum
    aklınıza takılan bişey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...
    iyi günler...
    saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: rjronus

herkese merhaba,
    uzun süredir epson dx5050 printer im için ciss sistemi araştırmakta idim, geçen hafta cs teknoloji den ciss sistemini temin ettim
    kolumu kırdığım için montajını yapamamıştım bugun bir arkadasım gelip montajı yaptı, montaj dediysem öle abartı bişey diil
    ama tek kolla yapılmıyo...:)
    sistemi takar takmaz hemen foto basarak işe başladım, bulabildiğim en renkli fotoyu bastım ve sonuç mukemmeldi...
    sistemi 70 ytl ye aldım artı 8.5 ytl kargo var kutu içinden ciss ve 100ml dolu dört renk mürekkep montaj için gerekli bilgiler,enjektör çıkıyor
    ben sistemden memnun kaldım fiyat/performans olarak alınabilecek bir ürün
    sistemi alırken cs teknolojiden görüştüğüm servet bey bu konuda çok yardımcı oldu kendisine de burdan teşekkür ediyorum
    bu yazıyı reklam amaçlı diil sadece benim gibi bu sistemi almayı düşünenleri bilgilendirme amaçlı yazıyorum
    aklınıza takılan bişey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...
    iyi günler...
    saygılar...

meraba ben en yakın zamanda epson printer ve dmbs sistemi almayı düşünüyorum fakat şuan piyasada bulunanlar (temmuz sonrası üretimler) dmbs uyumlu değilmiş diye birşey duydum. doğrumudur? nerden bulabilirim doğruysa temmuz öncesi üretim?

• onu bende bu forumdan okudum
    http://forum.donanimhaber.com/m_17171724/tm.htm
    sanırım topic de yazılan şekliyle almadan önce tarihine bakıp öyle almak (tabi satıcıda buna izin verecek) en guvenilir yöntem
    saygılar
  • Arkadaşlar bende epson Rx 425 var bu sistemi kullanmak istiyorum ama hiç bir yerde yok nerden alabilirim ayrdımcı olurmusunuz???
  • zetabilgisayar.com ile görüşün belki getirtirler.
  • Arkadaşlar;yurtdışından ciss sipariş ettim,Türkiye ye varmış ama; bana ulaşan olmadı, ups e sordum takip numarasını verdiğim halde öyle bir sipariş bulmadı,acaba benim mi gümrükten çekmem gerekiyor?Gerekiyorsa nasıl çekiyoruz?
    Neyse bugün elime geçti......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 25 Ekim 2007; 17:39:36 >
  • öncelikler verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler.
    azönce zeta bilgisayardan Taner beyle görüştüm.
    mürekkepsiz tek dmbs sistem 44.79 euro, 4 mürekkepli 145 ytl, 6 mürekkepli 165 ytl fiyat verdi(kdv olayını hatırlamıyorum). birde epson yazıcılar için temmuzdan sonra üretilen yazıcılarla ilgili dmbs çalışma sorunu olmadığını söylüyor.
    bu arada bende epson r265 vede dmbs sistemi alıp kafede renkli çıktı vermeyi düşünüyorum.
    görüş, tavsiye vede yorumlarınızı bekliyorum...
  • Merhaba Yakamoz kafe arkadaşım. Bahsettiğin ürünü CS teknolojiden 50€+KDV ye 600 ml mürekkep dahil bir şekilde temin etmeniz mümkün. düşünmenizi öneririm...
  • önerin için teşekkürler.
    madem araya girdin bu soruları hakettin
    şimdi bahsettiğin ürünü aldım vede güncel satılan epson r 265 aldım.
    sorun çıkma ihtimali nedir?
    bunu temmuzdan sonra üretilen epsonlara bir yazılımla cıss sistemi kullanılamadığı forumda yazıldığı için soruyorum.
    eğer sorun varsa hangi yazıcıyı tavsiye ediyorsun?
    artı mürekkep bittiğinde nasıl temin edeceğim? herhangibir mürekkep olurmu?
  • @cs teknoloji

dx6050(4 kartuşlu) için ö.m attım.
  • Merhaba,
    dediğim sistemi aldın ve r265 aldın sorun çıkma ihtimali diye birşey yok. ürünü temmuz sonrasında alınmış (üretilmiş) yazıcıda denedik ve herhangi bir problem yaşamadık. Herhangi bir mürekkep alırsan sana HP dolumu için kullanılan mürekkepten verirler bu da senin işine yaramaz zaten. yada beklediğin kaliteli baskıyı alamazsın. mürekkebi bizden temin etmeniz mümkün.
    Firma olarak 3-5 adet stokla çalışan bir firma değiliz. istndiği taktirde ertesi gün 100 lü adetlerde ürünü teslim ve temin edebilme şansımız var. bu koşullarda taktir edersiniz ki iyi ürünlere sahip olmanızı isteriz. herhangi bir çalışmama durumunda ürünün birebir değişimin de garanti ediyoruz.
    İyi çalışmalar.
  • ilginiz için teşekkürler.
    en kısa zamanda renkli matbaa sistemimi kuracağım
    sizede birçok müşteri yollayacağım.
    iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.