Şimdi Ara

Devamsızlık ve Merkezi Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese, bahar döneminde merkezi yatay geçiş yapmak istiyorum. Bu yıl daha ilk yılım ve hazırlıktayım. İstanbul'daki okuluma devam etmesem (vakıf üniversitesi) devamsızlık sebebi ile bu hakkım elimden alınır mı? Yapacağım devamsızlık geçmek istediğim okuldaki devamsızlığı etkiler mi? Sıralamam 130 k ve gitmek istediğim bölümün sıralaması 290 k. Çok teşekkür ederim bilgilendiren arkadaşlara şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyim bende merak ediyorum
  • up
  • MERKEZİ EK1 İ YÖK GETİRDİ HİÇBİRŞEKİLDE ELİNİZDEN ALAMAZ.
    BÜTÜN DERSLERİNİZ FF OLSADA DEVAMSIZLIKTAN KALSANIZ DA OKULUN KAŞININ ÜSTÜNDE GÖZÜ VAR BEĞENMEDİNİZ. MERKEZİ EK 1 HK. KULLANABİLİRSİNİZ.
    SİZİN PUANINIZ GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜNİVERSİTENİN PUANINDAN YÜKSEK VEYA EŞİT OLMAK ZORUNDA. YÖK KARARI.
    KASIM VE ARALIK DÖNEMİNDE GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜN.BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

MERKEZİ EK1 İ YÖK GETİRDİ HİÇBİRŞEKİLDE ELİNİZDEN ALAMAZ.
    BÜTÜN DERSLERİNİZ FF OLSADA DEVAMSIZLIKTAN KALSANIZ DA OKULUN KAŞININ ÜSTÜNDE GÖZÜ VAR BEĞENMEDİNİZ. MERKEZİ EK 1 HK. KULLANABİLİRSİNİZ.
    SİZİN PUANINIZ GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜNİVERSİTENİN PUANINDAN YÜKSEK VEYA EŞİT OLMAK ZORUNDA. YÖK KARARI.
    KASIM VE ARALIK DÖNEMİNDE GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜN.BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
    merhaba sizce özeller açar mı bahar dönemi (lisans)için genel de üniler açmıyormuş ama
  • HALO kullanıcısına yanıt
    KASIM ARALIK DÖNEMİNDE 2019 ŞUBAT SONU İTİBARIYLA 94 ÜNİVERSİTE MERKEZİ EK 1 İLE YATAY GEÇİŞ İLANA ÇIKTI.
    SİZ HANGİ VAKIF ÜNİVERSİTESİ İSTİYORSANIZ O ÜNİVERSİTENİN VEB SİTESİNİ TAKİP EDİN.
    İSTEDİĞİNİZ VAKIF İLANA ÇIKARSA KAYITLI OLDUĞUNUZ ÜN.EVRAK HAZIRLATTIRCAKSINIZ
    ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONELİNİ DE ÇİLEDEN ÇIKARMADAN MAKUL SAYIDA EVRAK HAZIRLATTIRMAYA DİKKAT EDİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 22 Ekim 2019; 13:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

KASIM ARALIK DÖNEMİNDE 2019 ŞUBAT SONU İTİBARIYLA 94 ÜNİVERSİTE MERKEZİ EK 1 İLE YATAY GEÇİŞ İLANA ÇIKTI.
    SİZ HANGİ VAKIF ÜNİVERSİTESİ İSTİYORSANIZ O ÜNİVERSİTENİN VEB SİTESİNİ TAKİP EDİN.
    İSTEDİĞİNİZ VAKIF İLANA ÇIKARSA KAYITLI OLDUĞUNUZ ÜN.EVRAK HAZIRLATTIRCAKSINIZ
    ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONELİNİ DE ÇİLEDEN ÇIKARMADAN MAKUL SAYIDA EVRAK HAZIRLATTIRMAYA DİKKAT EDİN.
    teşekkür ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ancak bilgilendirmek istedim. Merkezi yatay geçişimi ilk kaydolduğum okula neredeyse hiç gitmeyip, ardından diğer diğer okula başvurarak ikinci dönemde yeni okuluma kaydolmuş oldum. Hatta hazırlığı da geçip irregular öğrenci oldum. Arkadaşlara aklımda kalan söyleyebileceğim tek tavsiye belgelere dikkat etsinler okul tarafından kayıt sırasında istenen. Yatay geçişe dair engel yoktur diye bir yazıyı (farklı ama ilk nüansta çoğu kişiye aynı geliyor) iki kez aldım. İlki başvururken, ikincisi ise kayıt esnasında. Bunu ben verdim diye düşünmeyin, diye yazdım. Herkes için umarım hayırlısı ve istediği olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.