Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Minimum:

Windows Xp Sp2 Professional
    İntel P4 3.0 yada Amd 3000+ İşlemci
    Geforce 6600gt veya ati x1650pro
    1GB ram.. (Vista 1.5gb)

Önerilen:

Windows Xp Sp2 Professional
    İntel Core 2 Duo E4500 veya Amd X2 4400+
    Nvidia 7900GTX veya Ati HD 3850
    1.5gb ram (Vista for 2gb)

Bence böyle bişeler ister..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 21 Ocak 2008; 22:31:42 >
  • bence 512 mb ram 256 ekran kartli p4 pc bile yeter bu oyunu oynamaya.
  • DMC4'de oyle devrim gibi bir grafik yok. ortalama bir PC yeter oyuna. Ama optimizasyon sorunu olursa o zaman bilemeyiz tabi
  • Bence oyun çift dvd olacak birinde dante ile birinde ise nero ile
    İlk oyun öyle idi belki buda öyle olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

bence 512 mb ram 256 ekran kartli p4 pc bile yeter bu oyunu oynamaya.

Bence 512 ram yeterli olmaz en az 1gb.. Bu arada p4 3.0 yeter bu oyuna..
  • DMC deki grafikleri pek önemsemiyorum çünkü oyunun konusu, oynanış şekli ve oynarken insana verdiği heyecan bence daha önemli. İnş bu oyundada öncekiler gibi aynı heyecanı tattırır bizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 22 Ocak 2008; 14:31:21 >
  • Ya grafiklere pek takılmayın arkadaşlar. Hangi DMC oyununda grafikler iyi değildi ki? Ps2 ye çıkmış tüm DMC oyunları gayet iyi grafiklere sahip idi Şubat ayında çıkacak olan DMC 4 ün ekran görüntülerine tekrar tekrar bakın ne kadar güzel grafikler olduğunu göreceksiniz Ama kimse gerçekci görüntüler beklemesin zaten bu oyunun gerçekci olması düşünülemez tamamen fantastik bir oyun ve kendi alanında harika grafiklere sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ya grafiklere pek takılmayın arkadaşlar. Hangi DMC oyununda grafikler iyi değildi ki? Ps2 ye çıkmış tüm DMC oyunları gayet iyi grafiklere sahip idi Şubat ayında çıkacak olan DMC 4 ün ekran görüntülerine tekrar tekrar bakın ne kadar güzel grafikler olduğunu göreceksiniz Ama kimse gerçekci görüntüler beklemesin zaten bu oyunun gerçekci olması düşünülemez tamamen fantastik bir oyun ve kendi alanında harika grafiklere sahip

Ben gerçekçi olmasını bekliyorum zaten gerçekcide manyak grafikler var hdr filan gelmiş..
  • HeLLgaTe ve Legolas777
  • Tabi süper olacak 64x64 destekliyor forum biraz daha büyük desteklese daha güzel görünürdü benimki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ya grafiklere pek takılmayın arkadaşlar. Hangi DMC oyununda grafikler iyi değildi ki? Ps2 ye çıkmış tüm DMC oyunları gayet iyi grafiklere sahip idi Şubat ayında çıkacak olan DMC 4 ün ekran görüntülerine tekrar tekrar bakın ne kadar güzel grafikler olduğunu göreceksiniz Ama kimse gerçekci görüntüler beklemesin zaten bu oyunun gerçekci olması düşünülemez tamamen fantastik bir oyun ve kendi alanında harika grafiklere sahip

Ben gerçekçi olmasını bekliyorum zaten gerçekcide manyak grafikler var hdr filan gelmiş..

Şimdi HDR gibi yeni nesil oyunlarda kullanılan gelişmiş görsel öğelerin kullanılması bir oyunu gerçekci yapacak anlamına gelmiyor aslında. Bakınız Unreal 3 motoruna gayet muazzam bir görselliği var ama gerçekcilikten uzak bir grafik motoru. Gears of War, Unreal Tournemant 3 gibi oyunlara bakın göze güzel görünen gelişmiş grafiklere sahip ama gerçekci değil. Yani düşmanlardan çıkan kan efektleri olsun karakterlerin fiziksel özellikleri olsun (bilhassa baldır bölgeleri çok abartılı kullanılıyor gerçi her U3 motoru kullanan oyunda bu böyle değil ama kan efekti hemen her U3 motoru kullanan oyunda aynı şekilde çıkıyor reçel gibi yani:) öyle ahış şahım bir gerçekcilik yok. Yansımalar abartılı ve parlak yani normal olan bu değil. DMC a gelecek olursak benim açıkcası bu oyundan grafiksel olarak beklentim gerçekci olması değil sadece göze hoş gelmesi, yeni teknolojileri de kullanarak görsel bir şölen sunması ki izlediğim videolarda grafiklerin ne kadar güzel göründüklerini görmüş bulunuyorum.
  • venom800 kardeş sana katılıyorum. İlk baştada dediğim gibi bu oyunu oyanayan grafiğe değil oyunun senaryosuna ve oynayış tarzına ve de verdiği heyecana bakacak. Bence insanı etkilen en önemli özellikleri bu
    SCREAM_BG Avatarımı beğendiğin için tşk
    HeLLgaTe kardeş hava atmayı sevemediğim için sana birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 22 Ocak 2008; 16:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

venom800 kardeş sana katılıyorum. İlk baştada dediğim gibi bu oyunu oyanayan grafiğe değil oyunun senaryosuna ve oynayış tarzına ve de verdiği heyecana bakacak. Bence insanı etkilen en önemli özellikleri bu
    SCREAM_BG Avatarımı beğendiğin için tşk
    HeLLgaTe kardeş hava atmayı sevemediğim için sana birşey demiyorum

>>>>>>>>>>>
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • quote:

quote:

ben biliyorumda söylüyorum 512 ram p4 256 ekran karti yeter bu oyunu oynamaya. nerden biliyorsun diye bişey soracaksan cevabi da Capcom da çalişiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Ocak 2008; 22:58:53 >
  • quote:

quote:

quote:

ben biliyorumda söylüyorum 512 ram p4 256 ekran karti yeter bu oyunu oynamaya. nerden biliyorsun diye bişey soracaksan cevabi da Capcom da çalişiyorum

•  Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • scream senide dmc hastasi yaptik ya ona yaniyorum
  • size güzel bir haber vereyim , devil may cry 4 demosu yarın çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

size güzel bir haber vereyim , devil may cry 4 demosu yarın çıkıyor
    PC demosu çıkmıyormuş. Yarın PS3 ve Xbox 360 demoları çıkacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

size güzel bir haber vereyim , devil may cry 4 demosu yarın çıkıyor
    PC demosu çıkmıyormuş. Yarın PS3 ve Xbox 360 demoları çıkacakmış.

evet öksüz kaldık gene

5 şubatta çıkacakmış oyun, gerçekten kıtlık var demolara bile talim ederdik bize demo bile çıkarmıyolar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.