Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bu saatten sonra çıksa ne olur ki demosu sadece sistem gereksinimlerini öğreniriz o kadar. O bile hala belli değil zaten.
    Oyunun tam çıkış zamanını öğrenmek için TIKLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

scream senide dmc hastasi yaptik ya ona yaniyorum

Devil May Cry 4'ün Xbox360'a ait ekran görüntüleri
    http://www.merlininkazani.net/news_screen.asp?NID=14471
  • Demo cikmis {PS3,XBOX}
  • LANET OLSUN PCYE VERMEDİLER DEMO
  • işallah bu sefer ps2 kontrollerle pc ye çıkmaz oyun onun dışında iyi
  • Hani pcye niye çıkmadı demo dertleri ne bunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 24 Ocak 2008; 16:04:01 >
  • Gene port oyunu olacak herhalde. Portlu demoyla uğraşmak istememişler
  • of ya eski kıyafet ve eski saçını istiyoruz danteeeeeeeeeeeee
    bu arada ps3 için çıkması çok kötü oldu hemen oks yi kazanalımda annem o gazla alır bitane
  • Arkadaşlar DMC3 başlığında sordum ama kimse artık o konuya bakmıyor sanıyorum bir cevap alamadım, o sebeple bir de burada soruyorum.
    Arkadaşlar DMC3te oyunun zorluk ayarı nereden ayarlanıyor? Bildiğim kadarıyla 5 tane zorluk ayarı var ama nereden değiştireleceğini bulamadım, otomatik normalde oynuyor. Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 24 Ocak 2008; 18:33:57 >
  • zorluk ayarı yok ilk başta easy ve normal var , bunları bitirince sırayla açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDz

zorluk ayarı yok ilk başta easy ve normal var , bunları bitirince sırayla açılıyor

İşte easy mode nasıl seçiliyor birkaç bölümde geçtim ama çok kasıyor oyun, çok zor, easyde devam etmek istiyırum nasıl yapabilirim?
  • sen başlarken easy mode mu seçtin normal mi zaten 2 tane var başta ama easyde zorlanıyorsan orası sana kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

zorluk ayarı yok ilk başta easy ve normal var , bunları bitirince sırayla açılıyor

İşte easy mode nasıl seçiliyor birkaç bölümde geçtim ama çok kasıyor oyun, çok zor, easyde devam etmek istiyırum nasıl yapabilirim?

baştan oyna easy olarak aç
  • Oyunu baştan oynayınca normalde oluyor.. Ben normal mode de 2.bölüme geçtim easy mode açıldı.. Sonra çıktım easy modede başladım tekrar oyunu öyle bitirdim..
  • ahh ahh DMC 3 deyince oynadığım günler aklıma geldi ekran kartı onboard olduğu için oynuyamıyorum
  • XBOX 360 SS'leri {DEMO}

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

TeamXbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ocak 2008; 21:06:09 >
  • Off Offff offfffffffffff Şu grafiklere bak ya..
  • Resimler için saol SCREAM_BG. Grafikler süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Oyunu baştan oynayınca normalde oluyor.. Ben normal mode de 2.bölüme geçtim easy mode açıldı.. Sonra çıktım easy modede başladım tekrar oyunu öyle bitirdim..

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

baştan oyna easy olarak aç

Teşekkürler arkadaşlar ben de oyunun orta yerinde değiştirilebiliyor sanmıştım. Şimdi baya bir oynadım bizi yutan dev yaratığa geldim, zaten easy modu sorma sebebim bu yaratıktan önceki vergille olan dövüştü neyse onuda geçtim artık normalde bitireyim. Umarım gittikçe zorlaşmıyordur.

quote:

sen başlarken easy mode mu seçtin normal mi zaten 2 tane var başta ama easyde zorlanıyorsan orası sana kalmış

Ben başlarken easy mode yoktu sonradan açılıyormuş biraz geç öğrendim, normal modda baya ilerledim easyde zorlanacağımı sanmıyorum ama oyun gerçekten zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 24 Ocak 2008; 23:40:08 >
  • DMC serilerinin grafikleri her zaman dönemine göre harika olmuştur hele Ps2 için çıkan ilk DMC ın grafikleri hakikaten çok iyiydi Ama DMC 4 yeni nesil olmuş tabiki harika Hem katıksız aksiyon hem de muhteşem grafikler daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.