Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

29 Şubat 2008 'de PC'ye cikmiyor mu ?

Lafı ağzımdan aldın SCREAM_BG. Bende onu soracaktım. Hani PC, XBOX360, PS3 hepsi 5 Şubatta çıkıyordu? Çoğu oyun sitelerinde çıkış tarihleri 5 Şubat, 25 Şubat, 1 Nisan olarak geçiyor. Birde Pinky 29 Şubat diyor hangisi gerçek yahu?

PS3 ve Xbox 360 versiyonları 8 Şubat, PC versiyonu 29 Şubat da çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

Lafı ağzımdan aldın SCREAM_BG. Bende onu soracaktım. Hani PC, XBOX360, PS3 hepsi 5 Şubatta çıkıyordu? Çoğu oyun sitelerinde çıkış tarihleri 5 Şubat, 25 Şubat, 1 Nisan olarak geçiyor. Birde Pinky 29 Şubat diyor hangisi gerçek yahu?

PS3 ve Xbox 360 versiyonları 8 Şubat, PC versiyonu 29 Şubat da çıkacak.

Eee pc oyuncuları üvey evlat olacak o kadar, oyun hazırsa bile inadına pcye geciktirip çıkarırlar.
  • Arkadaşlar oyunun uzmanlarına bir kaç sorum var.
    İnternette hikaye sırasının 3-1-4-2 şeklinde ilerlediği söyleniyor bu doğrumu? Yakın tarihte 1 ve 2yi oynamayı düşünüyorum 4 zaten geliyor, hikaye sırasına göre oynayayım diyorum.
    2. sorum vergil mungus tarafından mağlup ediliyor ve beyni yıkanarak hizmetkarı yapılıyor. İsmi de Nelo Angelo oluyor, bu isim Nero Angelo'dan (italyancada kara melek demekmiş) geliyormuş acaba 4teki nero ile bağlantısı olabilirmi?
    3. sorum 1. oyunda Nelo Angelo'yu (Vergil) yeniyoruz burada Vergil tamamen ölmüşmü oluyor yoksa?
    Son sorum 2. oyun denildiği gibi berbat bir oyunmu? Kimseden oyunla ilgili iyi birşey duymadım, 2yi en sona bırakmakla hatamı ederim. Bir de 1. oyun 3. oyundan iyi mi 3 baya iyiydi kıyaslamak için soruyorum.
    Soruları cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Arkadaşlar oyunun uzmanlarına bir kaç sorum var.
    İnternette hikaye sırasının 3-1-4-2 şeklinde ilerlediği söyleniyor bu doğrumu? Yakın tarihte 1 ve 2yi oynamayı düşünüyorum 4 zaten geliyor, hikaye sırasına göre oynayayım diyorum.
    2. sorum vergil mungus tarafından mağlup ediliyor ve beyni yıkanarak hizmetkarı yapılıyor. İsmi de Nelo Angelo oluyor, bu isim Nero Angelo'dan (italyancada kara melek demekmiş) geliyormuş acaba 4teki nero ile bağlantısı olabilirmi?
    3. sorum 1. oyunda Nelo Angelo'yu (Vergil) yeniyoruz burada Vergil tamamen ölmüşmü oluyor yoksa?
    Son sorum 2. oyun denildiği gibi berbat bir oyunmu? Kimseden oyunla ilgili iyi birşey duymadım, 2yi en sona bırakmakla hatamı ederim. Bir de 1. oyun 3. oyundan iyi mi 3 baya iyiydi kıyaslamak için soruyorum.

kardeş aklimda kalanlari söyliyim sana 1 kere vergil kimsenin kölesi felan olmadi ve ölmedi vede nero değil 3. oyunun en son ara videosunda da gördügün gibi vergil tepede 3 tane üçgen şeklinde birşeyin üstüne koştu ve orda bitti
    normalde 1-2 güzeldir ama 3 ü oynayip 1-ve 2. seriyi oynarsann beyenmezsin grafikleri felan her seri yılına göre güzeldir kardeş
    vergil hakkinda bir şey daha söylemek istiyorum vergil devil may cry 5 te ortaya cikicak nerden biliyorsun diye sorma biliyorum işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

kardeş aklimda kalanlari söyliyim sana 1 kere vergil kimsenin kölesi felan olmadi ve ölmedi vede nero değil 3. oyunun en son ara videosunda da gördügün gibi vergil tepede 3 tane üçgen şeklinde birşeyin üstüne koştu ve orda bitti
    normalde 1-2 güzeldir ama 3 ü oynayip 1-ve 2. seriyi oynarsann beyenmezsin grafikleri felan her seri yılına göre güzeldir kardeş
    vergil hakkinda bir şey daha söylemek istiyorum vergil devil may cry 5 te ortaya cikicak nerden biliyorsun diye sorma biliyorum işte

Ölmediğine sevindim vergil sevdiğim bir karakter ama hikayeyi baya araştırdım ve vergilin saldırdığı 3 kırmızı topa benzeyen üçgen şeklindeki şey mundusmuş. Zaten videoda vergil "Karanlığın prensiyle savaşmak eğlenceli olacak. Eğer babam yaptıysa ben de yapabilirim." diyor ve üçgene doğru koşuyor. Karanlığın prensinden kastettiği mundus (ilk oyundaki baş düşman), vergil danteyle olan dövüşünden yorgun düştüğünden dolayı mundusa yeniliyor ve ilk oyundaki nelo angelo oluyormuş hatta ilk oyunu oynamadığım için oyun esnasında belki bir ipucu vardır diye youtubedan ilk oyundaki nelo angelo ile olan savaşın sonrası videosuna baktım ve evet ipucu değil açıkça gösteriyor. Dante nelo angeloyu yenince vergilin kolyesi düşüyor, dante geçmişteki anılarını düşünüyor videoda annesi "vergil dante mutlu yıllar" diyor ama sonrası daha önemli orada mundus vergilin ismini açıkça telaffuz ediyor, mundus trish'e "vergil mağlup oldu, yapman gerekeni biliyorsun" diyor. İşte video linkini de vereyim.

http://youtube.com/watch?v=J-ieRmmwxY8

Kafam karıştı yahu bu oyunun hikayesi oyundan öncemi vardı ünkü baya kapsamlı bir hikaye ve hikayeye göre sabit sırayla da çıkmadı.
  • bende cook merak ediyorum hikayeyi..

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Ocak 2008; 10:41:33 >
  • Oyun çıkınca öğreniriz hikayeyi
  • Oyun maalesef pc için daha geç çıkacak. Pinky'nin dediği gibi önce yeni nesil konsollara (Ps3,Xbox360) sonra da ay sonunda pc ye Bende bu arada DMC 1 ve 3 ü oynamaya devam edeyim
  • quote:

"SCREAM_BG" kardeş 4. oyunun konusunu açıklayamam yoksa heycanı kaçar tıpkı bende olduğu gibi. Eğer oyunun konusu anlamak istiyorsan 1.2.3. oyunu edinmende yarar var yada aşağıdaki dosyay okuyarakta anlayabilirsin sanırım
    http://r apidshare.com/files/81439017/DMC3_Konu_Anlat__305_m__305_.doc.html
    Not: Boşluğu kaldırmayı unutmayın

Devil May Cry 3’te aslında serinin öncesini anlatıyor. Zaten tüm videolarda Devil May Cry 0 şeklinde çıkan yazıda sıfırın sonradan şekil değiştirip üçe dönüşmesini görmüşsünüzdür. Uzun sözün kısası, Devil May Cry 2’de ara sıra konuşan, somurtkan, ağırbaşlı ve bunalım takılan Dante’yi aklınızdan çıkarın. Devil May Cry’daki Dante’yi hatırlayın, fakat burada daha çok genç olduğu için karakter olarak dahada çılgın ve eğlenceli bir havası var.

kafam cook karisti ya

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Oyun çıkınca öğreniriz hikayeyi

ben 1,2 ve 3 orenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Ocak 2008; 11:09:45 >
  • quote:

ben 1,2 ve 3 orenmek istiyorum

Anlatılan birtakım kaynaklar var ama Türkçe olarak birtek bunu bulabildim, baya işine yaracaktır.

http://www.merlininkazani.com/aspforum/m_43690/tm.htm

İngilizcen varsa wikipedia gibi kaynaklara bak çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin ama oyunları oynamadan hikaye bazı yerlerde birbirine girebiliyor.

quote:

quote:

quote:

Ölmediğine sevindim vergil sevdiğim bir karakter ama hikayeyi baya araştırdım ve vergilin saldırdığı 3 kırmızı topa benzeyen üçgen şeklindeki şey mundusmuş. Zaten videoda vergil "Karanlığın prensiyle savaşmak eğlenceli olacak. Eğer babam yaptıysa ben de yapabilirim." diyor ve üçgene doğru koşuyor. Karanlığın prensinden kastettiği mundus (ilk oyundaki baş düşman), vergil danteyle olan dövüşünden yorgun düştüğünden dolayı mundusa yeniliyor ve ilk oyundaki nelo angelo oluyormuş hatta ilk oyunu oynamadığım için oyun esnasında belki bir ipucu vardır diye youtubedan ilk oyundaki nelo angelo ile olan savaşın sonrası videosuna baktım ve evet ipucu değil açıkça gösteriyor. Dante nelo angeloyu yenince vergilin kolyesi düşüyor, dante geçmişteki anılarını düşünüyor videoda annesi "vergil dante mutlu yıllar" diyor ama sonrası daha önemli orada mundus vergilin ismini açıkça telaffuz ediyor, mundus trish'e "vergil mağlup oldu, yapman gerekeni biliyorsun" diyor. İşte video linkini de vereyim.

http://youtube.com/watch?v=J-ieRmmwxY8

Kafam karıştı yahu bu oyunun hikayesi oyundan öncemi vardı ünkü baya kapsamlı bir hikaye ve hikayeye göre sabit sırayla da çıkmadı.

Yokmu konunun detayını bilen birkaç gündür bu kadar araştırdım baştan beri takip etsem bilmediğim birşey kalmazdı. Mutlaka aranızda tüm hikayeyi eksiksiz bilenler vardır, hikaye çok detaylı kafam karıştı yardım.
  • quote:

quote:

TugySS ler super

Scream ben dmc kolik oldugum halde tüm serilerini bitirdigim hikayeyi senden iyi bildigim halde sen bu dmc4 ün cikmasini benden de cok heycanla bekliyorsun

eee anlat hadi....
  • Hikayeyi adam gibi bilen birisi varsa anlatsın Ben sadece 3 ü bitirdim ordan anladığım kadarıyla biz spartayı korumaya çalışıyoruz.. Ama kardeşimiz vergil daha kötü şeyler yapmaya çalışıyor öyle bişeler oluyor..Son bölümdede vergili öldürüyoduk ve bizim Dante ağlıyodu yani Devil Always Cry oluyodu.. :D

Bu arada o palyaço bizim lady nin babası çıkıyo ya helal olsun..Sonundada kız zaten ağlayarak babasının kafasına sıkıyor.. Bi Bölümde o palyaço bizi- kızı(lady)ve vergili dövüyodu hepimizden güçlü şerefsiz

Son bölümden bi önceki bölümdede vergille birleşip Kızın babası olan kel kafalı herifi öldürüyoduk o bölüm manyaktı.. Bizim dante ile vergil yani kardeşler birleşip JACKPOT diyip sıkıyolardı süperdi..Alın ordan bi resim..

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 26 Ocak 2008; 19:40:47 >
  • DMC 3 de Vergil babasının güçlerini istemiyomuydu
  • bi dil darbesi benden dmc4 e 28 şubatı bekleyez
  • Dua edinde oyun Gears of War gibi 1 sene aradan sorna PC'ye çıkmıyor sadece 20 gün bekleyeceksiniz.
  • quote:

Dua edinde oyun Gears of War gibi 1 sene aradan sorna PC'ye çıkmıyor sadece 20 gün bekleyeceksiniz.

Bir yönde haklısın Pinky. Ben son anda ertelemelerinden korkuyorum zaten.
  • İnşallah öyle bişe olmaz.. 25'inde çıkar..
  • quote:

quote:

Dua edinde oyun Gears of War gibi 1 sene aradan sorna PC'ye çıkmıyor sadece 20 gün bekleyeceksiniz.

Bir yönde haklısın Pinky. Ben son anda ertelemelerinden korkuyorum zaten.

Ben Assasins Creed'e dönmesinden korkuyorum. Çıkış tarihine çok az kala pc versiyonunu ertlediler halen bekliyoruz. Ubisofta bekletme için
  • quote:

Ben Assasins Creed'e dönmesinden korkuyorum. Çıkış tarihine çok az kala pc versiyonunu ertlediler halen bekliyoruz. Ubisofta bekletme için

Katılıyorum kardeş. Sevincimiz kursağımızda kalmştı o gün.
  • Elinde Sonundaaa Bizim Olacaksin Hadi Naz Yapma Devil May Cry 4
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.