Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @GoldPunch video için teşekkürler En sonda gelen boss harika görünüyor bölüm sonu boss yapımında kimse Capcom'un eline su dökemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

buyrun dmc4 ün demosunu ps3 e indirdim,video çektim burdan izleyebilirsiniz.

cook guzel
  • Offfff video süper bu oyun gelsin artık ya
  • quote:

kardeş sen bu oyunu ilk defa oynuyorsun galiba
    1 combo yok
    2 boss a öyle saldirilmaz
    çok calişman lazim sağlam dmc player i olman için
    video için tkş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Devil May Cry 4 Yeni Bilgiler..

Devil May Cyr serisinin çıkış tarihi yaklaştıkça oyundan yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Oyunda "Human" ve "Devil Hunter" isimli iki zorluk seviyesi bulunacak; "Human" seriye yeni başlayanlar için ideal seviye iken, "Devil Hunter" seride ustalaşmış oyuncuları hedefleyecek. Serinin diğer oyunlarının aksine oyundaki özel hareketler ve yetenekler "Proud Souls" ile alınabilecek. "Proud Souls" bölüm başarısına göre belirlenirken, ilk oyunlarda topladığımız "Red Orbs" bu oyunda da bulunacak ve "Proud Souls'a" çevrilebilecek. Oyunda kullanmadığınız ve beğenmediğiniz yetenekler için harcadığınız puanları belli bir oranda geri almak mümkün olabilecek. Ayrıca oyundaki bölümler tekrar oynanabilecek. PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen DMC4 bu kış oyun severlerle buluşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Ocak 2008; 23:47:17 >
  • Tamam ben devil hunterde oynarım
  • DMC3'te

3 bolumu gectim Easy acildi..

bugun New games(Yellow) sectim..

Easy kayboldu

edit: bu oyunun SAVE'leri nerde
    edit2:Easy olayini anladim !

bu arada Easy mi daha iyi Normal mi ?
    4bolumdeyim (normal) canavarlar pekte zorlamiyolar..
    bu oyunu Easy'de mi bitireyim ?

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Evet bir kaç bölüm geçtiysen ve bir bölümde takılıp devamlı öldüysen o zaman oyuna yeni baştan başladığın da farklı zorluk dereceleri ile oynama imkanın oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Ocak 2008; 23:57:43 >
  • Oyunun save i kurulu olduğu klasörün içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

Oyunun save i kurulu olduğu klasörün içinde

bu harhalde

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Ocak 2008; 23:56:57 >
  • Off Off Nero ya Ne Zaman Kavuşacaz Arkadaşlar Ben Artık Dayanamiyorum
  • quote:

DMC3'te

3 bolumu gectim Easy acildi..

bugun New games(Yellow) sectim..

Easy kayboldu

edit: bu oyunun SAVE'leri nerde
    edit2:Easy olayini anladim !

bu arada Easy mi daha iyi Normal mi ?
    4bolumdeyim (normal) canavarlar pekte zorlamiyolar..
    bu oyunu Easy'de mi bitireyim ?

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Evet bir kaç bölüm geçtiysen ve bir bölümde takılıp devamlı öldüysen o zaman oyuna yeni baştan başladığın da farklı zorluk dereceleri ile oynama imkanın oluyor

Yahu sen daha başlamadınmı dmc3'e bence yellow seçme goldda devam et ölüp bölüme baştan başlayınca bazen insan monitöre falan yumruk atmak istiyor. Ben normalde bitirdim ama easy'ye geçmek istemiştim sonradan gerek duymadım, şimdi vergille hard'da oynuyorum daha yeni başladım ama açıkçası hard olmasına rağmen bana daha kolay geldi vergil danteden çok daha güçlü belkide ilk başladığımızda dante çok güçsüz olduğundan bana öyle geldi bilemiyorum. Yalnız bende oyunun hastası oldum resmen0 bir gamepad ne kadar farkediyor klavye ile oyundan nefret etmiştim zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 28 Ocak 2008; 0:22:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

1 combo yok
    video için tkş

Ben de şimdi upload ediyorum videoyu bir boss nasıl ağlatılır izlersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

1 combo yok
    video için tkş

Ben de şimdi upload ediyorum videoyu bir boss nasıl ağlatılır izlersiniz

bekliyoruz
  • Evet beklemekteyiz
  • Devil May Cry 4 Dante Gameplay
    Videoyu Mutlaka izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=d9CYiU_UBR4&feature=related
  • Lan bekle bekle sabır taşımıyız çık artık.
  • 1 saate kadar burada. Gametrailers onaylayana kadar 1 saat olur yani
  • Hikaye
    Devil May Cry 3
    Capcom!Gelmis gecmis en iyi oyun firmalarindan süphesiz en basindaki isimlerden biridir.Yillar yili ps1 de bircok oyunu ile kendimizi unutulmaz maceralar icinde bulmusuzdur.Resident evil ile zaten kendisini ispat etmistir ayrica.Ps2 devri basladiginda belkide en parlak dönemlerini yasadi Capcom.Cikardigi oyunlar agizlari acikta birakacak cinstendi.Ama öyle bir oyun vardiki iste o Aksiyon-Macera denildiginde akillardan silinmedi,dillerden düsmedi.Hangi oyunmu?Elbette Devil May Cry...

Yillar yili oyuncular belkide hep böyle bir oyun düslemisti.Harika silahlar,kiliclar ve benzersiz combo lar araciligi ile oyunun basindan kalkamiyorduk.Hikayesi ise tartismasiz harikaydi.Ilk DMC ciktiginda dedigim gibi olay yaratti.2'inci bölümü ilki kadar ses getirmesede oynanmayi basardi.Ama simdi sorsak herkes DMC 1 gibi oyun yok der.Ama yaniliyorlar...Artik var!Dante'yi hatirladiniz degilmi?Hani su üstün silah ve kilic kullanma yetenegine sahip ve DMC'nin efsanelesmis kahramani.Size gecmisteki hatalari unutturacak bir macera ile tekrar karsimizda.Öyleyse bakalim bizim icin neler hazirlamis...

Dante is Back!

Hatirlayacaginiz üzere DMC insanlar ve seytani gücler arasindaki savasi harika bir yorum ile bizlere anlatiyordu.Savasi bitiren ama tüm herseyinde baslamasina neden olan Efsanevi Seytan Sparda'yi artik hepimiz taniyoruz.Yinede tüm herseyin nasil gelistigini bilmeyenler icin hem gecmisten hemde söz konusu oyunumuzun birlesiminden bir özet gecelim.

Uzun zaman önce dünyada doga üstü varliklar ve insanlar arasinda büyük bir savas yasanmaktadir.Artik insanlar caresiz bir vaziyette sonlarinin geldigini izlemeye baslamislar ve ellerinden hicbirsey gelmemektedir.Tam o sirada büyük efsanevi Seytan Sparda yaratiklarin dünyalarinin kapisini kapatarak insanlari kurtarmis ve savasi bitirmistir.Aradan bir süre gectikten sonra Sparda dünyadan bir kadin ile evlenmis ve iki erkek cocugu olmustur.Üstelik cocuklari ikizdir.Dante & Vergil.Sparda ölüme yaklastikca kendi gücünü tasiyan iki madalyon yapmis ve cocuklarina vermistir.Madalyonlar nezaman birlesir ise Sparda'nin gücü ortaya cikacaktir.Aradan yillar gectikten sonra ogullari cikmaza gelmis ve farkli yollara gitmistir.Dante dünyada kalip normal yas----- devam etmis Vergil ise sahip oldugu gücün farkina varmis ve karanliga ilerlemistir.Iste bu andan itibaren DMC 3 te buluyoruz kendimizi.Dante yarin insan yari seytan oldugunu bilsede sahip oldugu gücün farkinda degildir.Ve yeni bir büro acmaya karar vermistir.Daha acmadigi hatta ismini bile koymadigi bürosunda pineklerken birden bire onlarca yaratigin saldirisina ugrar .Tam o andada Dante ellerimizde.Daha ilk bölümden itibaren aksiyon tavana vuruyor.Anlasilamayan bir bicimde önümüze geleni yokediyoruz.Zaten videolarda Dante sürekli hareketleri ile sizi güldürecektir.Etrafinda ne olup bittigi fazla umrunda degildir.Elbette hepsi bukadar degil.Yer altindan kardesi Vergil öncülügünde cikan bir kale ile sehirin darmadagin olmasi Dante'yi hem kizdirir hemde eglenmesi icin bir sebep olur.

Where is My Guns?

Oyun boyunca sayisiz düsman ve silah ile karsilasicaksiniz.Bölüm sonlari eklenmis Bosslar ilede tanismak zorundasiniz Tipik kolaydan zora mantigi ile ilerlyioruz.En basta Normal ve Easy mod var kafaniza göre birini secinOyunda bileceginiz üzere atesli ve kesici 2 silah grubu var.

Atesli Silahlar:

1)Ebony and Ivory
    2)Shotgun
    3)Artemis
    4)Spiral
    5)Kalina Ann

Kesici Silahlar:

1)Rebellion
    2)Cerberus
    3)Agni & Rudra
    4)Nevan
    5)BeoWulf

Dante güclerinin tam olarak farkinda dgeil demistik ama merak etmeyin oyunda ilerledikce bizimde yardimlarimiz ile tam anlami ile farkina variyor.Özellikle kazanacagimiz bir güc ile oyun altüst oluyor adeta.Kardesimiz Vergil ile ilk karsilasmamizda kaybetsekte Seytana dönüsme gücüne sahip oluyor ve diger yarimizin ortaya cikmasini sagliyoruz.(Kaybettigimiz videoyu izleyenler üzülmesin rövansi aliyoruz ,hemde fazlasiyla)Seytanlasma gücümüzü alacagimiz mor yildizlar ile daha uzun vakitlerle cikartabiliriz.Seytan oldugumuz yapabilecegimiz still ve combolarimiz artiyor ayrica sonradan alacagimiz Doppelganger gücü ile yenilmez olmaya cok yakinlasiyoruz cünkü artik tek degil 2 Dante olarak saldiriyoruz böylece 2 kat güclü vuruslar yapabilyioruz.

Tabiki hersey bukadar sinirli degil.Oyun boyunca ögrenecegimiz combo ve sahip oldugumuz stiller var.Bunlari tek tek secme imkanimizda var.Örnek olarak Stiller arasinda birtanesi varki benim en cok kullandigimdir bu Swordmaster.Bu stili secerseniz atesli silahlara pek gerek duymayacaksiniz.Bu still ile artik tam anlami ile bir kilic ustasisiniz yapacaginiz her hareket combolardan ve benzersiz hareketlerden ibaret olucak.Oldukca güclü vuruslarda yapma imkaniniz var.Hayir ben silahlarimi daha iyi kullanmak istiyorum diyorsaniz Gunsliger i tercih etmenizi öneririrm.Böylece silah kullanmaniz daha rahat ve güclü olacaktir.Bunun disindada stiller var ama önemlileri sizlere acikladim zaten.Bunlar disindasahip olacaginiz orblari bircok seye harcayabilirsiniz.Örnek olarak silahlarinizin Levellerini yükseltmek icin harcayabilirsiniz.Her atesli silahin en fazla 3 level yükseltme hakkiniz var.Kiliclariniz ise dövüstükce gücleniyorlar.Yaninizda en herzaman 2 kesici 2 atesli silah bulundurma hakkiniz var.Diger silahlarla degistirebilyiorsunuz.Seytan oluyoruz demistik.Elinizdeki silaha göre seytan tipiniz degisiyor.Ayrica seytan oldugumuzda kosu hizimiz 2 kati artiyor.Hizlaniyoruz yani.

Who is My Enemie?

En baslarda Gercek düsmanimiz Vergil gibi gözüksede sonradan olaylar icinden cikilmaz bir hal aliyor ve isler Vergil planladigininda disina cikiyor.Bu yüzden hazirlikli olun cünkü asil düsman sandiginizdanda güclüOnun disinda oyun boyunca cesitli onlarca yaratik ile karsilasicaz.Örümcekler,Ucan dragonlar,Seytan melekler,Kum yaratiklar(oldukca cesitliler üstelik) vb. Bosslar oldukca zorlu biraz ugras istiyor. Özellikle kafasiz ikiz kardesler sizi biraz yorabilir.Ama mantigi ögrendiginizde bir hayli kolay olucaklar.Yinede zorlanirsaniz yeni hareketler ögrenip cikin karsilarina.Özellikle öyle bir silah alicaksinizki Dante gibi bir Rock müzik hastasi icin harika sayilabilecek kapasitede.Yari gitar yari bicak seklinde bir silahtan bahsediyorum.Bu silah araciligi ile rock yapabilirsiniz.Dante harika gitar caliyor .Oyunda aksiyon hic düsmüyor her an her yerde bir düsman sizi beklyior olacak.Onlar size yeterli bir güc sunuyor önemli olan nasil kullanacaginiz!

Let's Rock Yeeeaaaaaaaaah!!!!

Evet Anlasilan Capcom yine eski havasini bulmus ve Dmc yi yani efsaneyi kaldigi yerden devam ettirmis.Oyun boyunca cok sasiracaginiz vede üzüleceginiz sahneler olucak Ama yinede bunun bir oyun oldugunu unutmamamkta fayda var.Eger Ps2 niz varsa,eger memory card'iniz mevcutsa,eger iyi bir oyuncuysaniz Devil May Cry 3ante's Awekening tam size göre bir oyun.Mutlaka deneyin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Ocak 2008; 1:30:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

Devil May Cry 4 (Şeytan Ağlayabilir 4) Oyunundaki karakterler Hakkında Kısa Bilgi

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Dante: Sparda’nın ikiz oğullarından birisidir, O öyle bir şeytan ki Şeytan imparatoruna isyan ederek onu ve o ordusunu yok etti. Dante para karşılığı şeytanları yok eder. Annesinin ölümünden sorumlu olan ve fesat kardeşide onun süper insan gücüne sahiptir. Abanoz ağacı ve Fildişinden yapılan silahları onun hedeflerine ulaşmasını sağlar.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Nero: “Order of Maken(Emredileni Yap)” şövalyelerindendir. İnsanoğulları eski tarikat olan Sparda’ ya tapınarak kendilerini şeytan savaşcılardan koruduklarına inanırlar. Nero bütün şeytanları yok etmeye yemin etmiştir. “Blue Rose(Mavi Gül)” adında alt alta çift tüfek namlusuna sahip toplu tabancayı kullanır ve birde eşsiz olan Red Queen(Kızıl Kraliçe) kılıcını kullanır

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Kyrie: “Holy Knights(Kutsal Şövalyeler)’in liderinin kız kardesi ve Sword Festival(Kılıç Festivali)”inin bayan şarkıcısıdır. Tamamen yetim kalmış Nero, onun kalbinde olgun bir kız kardeş veya anne gibidir

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Lady(Mary): İnsan olmasına karşın işi gücü şeytan avlamaktır. Dante ile geçmişte bir rastlantı sonucu karşılaştılar ve “arkadarş sevgisi” türünde arkadaşlık kurdular. İş konusunda onunla anlaşmak çok zor olduğundan görevlerde Dante ve kendisinin olmasını ister.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Trish: O bir şeytan ve ona kim baksa Dante’nin annesinden farksızsın der. O işlerinde yer altı Şeytan İmparatorluğunu kullanır ve Dante’yi öldürmekten yorulmuştur. Buna rağmen Dante onun hayatını kurtardığından beri onun için hayat yeniden başladı ve Dante’nin ortağı oldu. O önceleri bu sebeble bir parça üzgündü ama Dante sonraları ona bu üzüntüyü unutturdu.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Gloria: Yıldız gibi doğan Order of the Sword(Emrin Kılıcı) ordusunun lideri kısacası güven sahibi biridir. Gloria egzotik değerindeki bir servet biçimindeki bir rahatlıkla ortaya çıktı. Buna rağmen zirvede doğdu ve güçe bakışı arttı. Ateşe kömür atıp başkalarını çekiştirmeye başladı Ağzı hiç durmadı ve dedikodu çıkarmaya başladı

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Credo: “Holy Knights(Kutsal Şövalyeler)” in mükemmel genarali olan Credo, “Order of the Sword(Emrin Kılıcı)” ordusunun saldırı organizasyonlarına karşı Fortuna’yı korumaktadır. Olağanüstü kılıc kullanma yeteneği sayesinde birçok nişan kazandı. Sert davranışlı ve güçüyle istikbalini garanti altına almış sevilen lider ve bir dost. Kyrie’nin abisi, oda Nero’yu aileden birisi olarak kabul etmiş olmasına karşın gençliğinde sürekli ailesine isyan eden birisiydi.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Agnus: “Order of the Sword(Emrin Kılıcı)” için Reis Simyager’e hizmet eder. Şeytansı güce karşı teknolojiler ver silahlar kullanır.Agnus “Holy Knights(Kutsal Şövalyeler) e karşı aziz mekanik kılıcı kullanma yetkisine sahiptir. Çok sık labaratuvar da kapalı kalır ve kekeler. O bazı zamanlar bir iş için emir verir ona bu emri bilinmeyen bazı kişiler tarafından verildiği söylenir.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Berial: Alevler içinde doğmuş yer altı dünyasında büyümüş sertlik içinde yaşamıştır kendi şehrinde. İmparatora birkez hizmet etmiş ve o hizmet karşılığındada mühürlenmiştir. Berial şimdi kendi şehrini yapayalnız birşekilde yöneten birisidir.

Kaynak
    http://devilmaycry.com/home.html

Not: Çevirilerde yanlış olan yer varsa ve neresi olduğu söylenirse sevinirim(Yanlış olan yer hemen düzeltilecektir)

DMC4'te Vergil yok mu
  • quote:

Devil May Cry 4 Dante Gameplay
    Videoyu Mutlaka izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=d9CYiU_UBR4&feature=related

Saolasın kanka güzelmiş..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.