Bildirim
Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (25. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Dante'me laf yok (o resimdeki Dante zaten) gelmiş geçmiş en kral karakterdir
+1 -
Wallpaper Devil may cry 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Ocak 2008; 9:14:21 > -
6600 gt de çalışırmı acep bu arkadaşlar -
-
-
Vee çektiğim video: Berial'in Gözyaşları
-TIKLA-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Ocak 2008; 12:37:28 > -
Eee tabi herkes yaşlanıyor Dante mi yaşlanmıyacak Ama daha olgun görünüyor 4. oyunda tabi her zaman ki gibi yine çok karizmatik Nero da fena değil daha genç ve biraz da asi bir görünümü var -
quote:
-TIKLA-
Çok güzel. -
-
Dikkatli bakarsan kardeş Dante(Kırmızılı olan) zaten, Nero'nun(Mavili olan) abisi gibi duruyor.
Not: Dante'deki olgunluk amma karizma yahu tıpkı George Clooney'deki gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 28 Ocak 2008; 14:43:22 > -
Demoyu oynayan arkadaşlar şöyle sağlam bir yorum yapsalar. Oyun ne kadar iyi DMC3 kadar iyi mi? Daha mı iyi? -
DMC3 den daha iyi tabii. Müthiş oynanış müthiş ara videolar müthiş grafikler müthiş bosslar. Oynadığım en iyi oyun :) -
quote:
DMC3 den daha iyi tabii. Müthiş oynanış müthiş ara videolar müthiş grafikler müthiş bosslar. Oynadığım en iyi oyun :)
O kadar iyi demek biz daha demoyu bile oynayamadık, beklemekte zor oluyor bir an önce çıksada oynasak. Valla pc versiyonunu erteleyecekler diye korkuyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: LORDz
quote:
-TIKLA-
Çok güzel.
Nero'nun gucleri daha iyi -
valla bence nero daha karizma.
-
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
quote:
Orjinalden alıntı: LORDz
quote:
-TIKLA-
Çok güzel.
Nero'nun gucleri daha iyi
Daha Danteyi görmedik bekleyelim, Danteye de bir çok özellik eklenmiştir. -
raistlin valla iyi ağlatmışın boss u . sen kılıç up'umu yaptın tüm orblar la ? bi ara gebericen sandım baya az hp kalmıştı ama boss u bi çarptın yere .... -
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
raistlin valla iyi ağlatmışın boss u . sen kılıç up'umu yaptın tüm orblar la ? bi ara gebericen sandım baya az hp kalmıştı ama boss u bi çarptın yere ....
Harbiden bu çarpma olayına hasta oldum. Kocaman yaratığın kafasını tutup tutup yere çarpıyor. -
Kılıç upgrade edemiyoruz demoda.
O çarpma olayı da Devil Arm işte.. güzel bir şey.
En son boss u yere çarpıp canını sıfırlayınca ara video giriyor görmüşsünüzdür çektiğim videoda.
Berial: "O kol.. sen insan değilsin!"
Nero: "Hiç sorma valla hacı bu şey beni manyak gibi yapıyor "
Koptum yav diyaloga
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Ocak 2008; 18:53:56 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X