Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatamadım hala. Tanrı bir sıfattır. Allah ile hiçbir alakası yoktur. Yani Allah senin tanrındır. Ama tanrı demene gerek yoktur. Ha dersen yanlış olmaz ama ben Dante Tanrı olmuştur demekle Allah ı kastetmiş olmam alakası bile olmaz bununla. Mesela Allah derken büyük yazmalıyız baş harfini, ama tanrının baş harfini büyük yazmamıza gerek yok çünkü özel bir isim değildir tanrı. Neyse.. ayrıca ben dinlere inanmıyorum bunu da belirteyim. Allah a veya yaratıcıya inanıyorum ama dinlere inanmam bunu da not edeyim.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tanri+ve+allah+arasindaki+fark

Bu linki okursan demek istediklerimi daha iyi şekilde yazanlar mevcut orada anlarsın Allah ile tanrının alaksızlığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ocak 2008; 0:12:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Sparda'nın tanrısal güçleri vardı diye Tanrı demiştim, Madalyona yansıttı gücünü ikiye bölündü madalyon vergille danteye paylaştırıldı falan diye. Yoksa kara şovalyemiydi neydi bu Sparda zaten.

O değilde DMC4ün demosu PCye hiç çıkmayacakmı oyunu bekleye bekleye çatlayacam.

Oyunun çıkmasına Az kaldı zaten.. Bu saatten sonra çıksa ne olur çıkmasa ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Sparda'nın tanrısal güçleri vardı diye Tanrı demiştim, Madalyona yansıttı gücünü ikiye bölündü madalyon vergille danteye paylaştırıldı falan diye. Yoksa kara şovalyemiydi neydi bu Sparda zaten.

O değilde DMC4ün demosu PCye hiç çıkmayacakmı oyunu bekleye bekleye çatlayacam.

Oyunun çıkmasına Az kaldı zaten.. Bu saatten sonra çıksa ne olur çıkmasa ne olur

Ne biliyim işte ne kadar erken oynasak o kadar iyidir mantığıyla hareket ediyorum.
  • quote:

Anlatamadım hala. Tanrı bir sıfattır. Allah ile hiçbir alakası yoktur. Yani Allah senin tanrındır. Ama tanrı demene gerek yoktur. Ha dersen yanlış olmaz ama ben Dante Tanrı olmuştur demekle Allah ı kastetmiş olmam alakası bile olmaz bununla. Ayrıca ben dinlere inanmıyorum bunu da belirteyim. Allah a veya yaratıcıya inanıyorum ama dinlere inanmam bunu da not edeyim.

Madem inanmıyosun Sorun yok dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

quote:

Anlatamadım hala. Tanrı bir sıfattır. Allah ile hiçbir alakası yoktur. Yani Allah senin tanrındır. Ama tanrı demene gerek yoktur. Ha dersen yanlış olmaz ama ben Dante Tanrı olmuştur demekle Allah ı kastetmiş olmam alakası bile olmaz bununla. Ayrıca ben dinlere inanmıyorum bunu da belirteyim. Allah a veya yaratıcıya inanıyorum ama dinlere inanmam bunu da not edeyim.

Madem inanmıyosun Sorun yok dostum

İnansam da sorun yok aslında onu söylemeye çalışıyorum ;)

Çok kısa söyleyeyim: Allah, tanrıdır. Tanrı, Allah değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ocak 2008; 0:15:16 >
  • ya hakkaten bide bunlar çıktı yeni moda. şu oyunda kullanılan öylesine bi söze bile direk dini sokuyosunuz. hatta bizim okulda öyle hocalar var ki gazeteyi çöpe atıyosun "atma üstündeki türk bayrağını kes öyle at." hey Allah'ım.... bu yaptığınız da aynı bunun gibi birşey. düz mantık kurmayın bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 29 Ocak 2008; 0:16:40 >
  • Tanrı mevzusuna son verebilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

ya hakkaten bide bunlar çıktı yeni moda. şu oyunda kullanılan öylesine bi söze bile direk dini sokuyosunuz. hatta bizim okulda öyle hocalar var ki gazeteyi çöpe atıyosun "atma üstündeki türk bayrağını kes öyle at." hey Allah'ım.... bu yaptığınız da aynı bunun gibi birşey. düz mantık kurmayın bu kadar.

Evet her şeye dini sokma huyumuza son vermeliyiz artık.
  • quote:

quote:

ya hakkaten bide bunlar çıktı yeni moda. şu oyunda kullanılan öylesine bi söze bile direk dini sokuyosunuz. hatta bizim okulda öyle hocalar var ki gazeteyi çöpe atıyosun "atma üstündeki türk bayrağını kes öyle at." hey Allah'ım.... bu yaptığınız da aynı bunun gibi birşey. düz mantık kurmayın bu kadar.

Evet her şeye dini sokma huyumuza son vermeliyiz artık.

Yeter yahu tamam oyuna dönelim topiği mahvettik.
  • Neyse boşverin bu tanrı muhabbetini. Arsenic'inde dediği gibi pc demosu çıkar herhalde oyunun mademki pc için 29 Şubat diyorlar çıkar herhalde. Dişten başka her tarafımı sıkıyorum. Sıkacak bir yerde kalmadı. Demo görüntülerini izleye izyele tepem atmaya başladı. Bunalıma girdim. Bir psikoloğa görünsem iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 29 Ocak 2008; 1:14:11 >
  • Dmc4 1 Videosunda Görmüştüm Dantede 1 Özellik Var Elinde Kolunda Ağzında Demir gibi Cisimler Takiyordu :S
  • Gilgamesh kıyafetinden söz ediyorsun herhalde. DMC3 deki Beowulf fa benziyor ama bu kırmızı renkte arada beyazlarda var tabi
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • Sayılı gün çabuk geçermiş ama geçmiyor bi türlü çıkamadı şu oyun ...

DMC3 e devam
  • Nero sanki Dante gibi dalgace değil daha ciddi gibi video larda.

dantenin nero yu test ettiği video da neronun sağ kolu ortaya çıkınca dante "çok güzel görünüyorsun" diyo mesela ama nero da pek öyle şeyler göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 29 Ocak 2008; 1:53:12 >
  • quote:

Nero sanki Dante gibi dalgace değil daha ciddi gibi video larda.

dantenin nero yu test ettiği video da neronun sağ kolu ortaya çıkınca dante "çok güzel görünüyorsun" diyo mesela ama nero da pek öyle şeyler göremedim.

Dante cook komik ya
  • hahaha Bu Nero manyak ya

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

kim demiş neronun çilgin olmadigini xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Ocak 2008; 10:01:53 >
  • kim demiş neronun çilgin olmadigini xD
  • Nero daha genç tabi yabacak böyle çılgınlıklar daha bunlar neki
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

hahaha Bu Nero manyak ya

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

kim demiş neronun çilgin olmadigini xD

Bu Danteden daha artist çıktı işe bak
  • Vay yavrum hareketlere bak ya.. Danteden daha artist cidden.. Belki Dmc4 de danteyede bu tür artistik hareketleri gelmiştir..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.