Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante*

Elinde Sonundaaa Bizim Olacaksin Hadi Naz Yapma Devil May Cry 4

Ya kardeş PS3 ve XBOX 360 satışları çok güzel olurda PC ye çıkarmaktan vazgeçerlerse
  • quote:

Elinde Sonundaaa Bizim Olacaksin Hadi Naz Yapma Devil May Cry 4

• Ya şunun şurasında bir kaç hafta daha bekleyeceğiz ne sabırsızsınız canım Şimdilik DMC 1 ile 3 e devam
  • Devil May Cry Benim Favorim Benim Özüm Ben Devil May Cry Sız Yapamam Eğer DMC4 Pc cikmazsa ps3 alicam mecbur ama eminim ki devil may cry 4 cikacak pc lere biraz gecikme olacak ama yinede port edilecek pc lere cikacak yani
  • dantel'le oyun mu oynanırmış yahuŞaka maka ben de sabırsızlıkla bekliyorum,ne yapalım ps3'ümüz yok ki asıl ağababaları god of war3'ü bekleyelim.Dmc bence god of war'un o nirvana tadını veremese de yine de saf aksiyon adamı deşarj ediyor valla.Biran önce çıksın kalan yahu,tutar şimdi sınavlarımın olduğu dönem çıkar.zaten ilk dönemi komple uzattım geçtiğimiz kasımdaki oyun yağmuru yüzüne
  • Şu Videolara Bir Bakın Derim
    http://www.youtube.com/watch?v=qfTyf4ZwENA
    http://www.youtube.com/watch?v=Xd3_zucizT8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 27 Ocak 2008; 0:47:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

Şu Videolara Bir Bakın Derim
    http://www.youtube.com/watch?v=qfTyf4ZwENA
    http://www.youtube.com/watch?v=Xd3_zucizT8

Burdada Kavga ediyorlar

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/165070.html?playlist=popular

senin verdigin güzel yapilmamiş ya :D ama bu benim koyduklarimin 2 si süper olmus
  • quote:

senin verdigin güzel yapilmamiş ya :D ama bu benim koyduklarimin 2 si süper olmus

Benim verdiğim zaten seninkilerin devamı . Zaten insan çevrimi nereye kadar zorlayacaklarki kavgayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ya şunun şurasında bir kaç hafta daha bekleyeceğiz ne sabırsızsınız canım Şimdilik DMC 1 ile 3 e devam

DMC 1,2 PC'ye cikti mi ?
  • DMC 1 ve 2 sadece PS2'ye çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asakura

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Haber için saol pinky ama benim bu dmc 3 ile bi sorununm var oyun çok ama çok zor geldi bana.. Bu başlarken Gold ve Yellow ne oluyor onu anlamadım ben mi zor açtım oyunu ben dmc 3 ü sırf bossları yenemedigimden sildim..

Gold da öldüğün zaman bölümün neresinde öldüysen orada başlarsın
    Yellow da bir kere öl hemen bölümün başına dönersin

tersi olmasin ??

Yellow da öldüğün zaman bölümün neresinde öldüysen orada başlarsın
    Gold da bir kere öl hemen bölümün başına dönersin

quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

arkadaşlar bilmiyom belki size koaly gelir ama normali ve goldu seçince bu oyun manyak zor oluyor
    hele bi hata yapıp goldu seçersen her ölüşünde bölüm başından başlıyon.

edit: Dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Ocak 2008; 10:26:45 >
  • quote:

Hadi ya ben salak gibi yellowda bitirdim ne olduğunu bilmiyodum.. Ölünce hep başından başlıyodu zaten. Ama ben kolay kolay ölmezdim..
  • quote:

quote:

Hadi ya ben salak gibi yellowda bitirdim ne olduğunu bilmiyodum.. Ölünce hep başından başlıyodu zaten. Ama ben kolay kolay ölmezdim..

Yellow da mi ?
  • pc, xbox ve ps3de hep bi arada çıkması çok hoş olmuş böylede olmalı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

quote:

Yellow da mi ?

Ben de yellowda bitirdim ondan easy nasıl açılıyor diye sorup duruyordum, ilk vergile kadar geldiğimden normalde devam ettim şimdi hard, dante must die diye devam edeceğim bakalım becerebilecekmiyim
    Bu arada hikaye hakkında bilmediğim kalmadı herşeyi öğrendim arştıra araştıra bir hal olmuştum, tek kesin bilgiye ulaşamadığın vergil ilk oyunda ölüyormu onu bilmiyorum neyse artık.
  • dante must die de galiba canavarlar sana tek vurusta seni öldürmesi lazimdi öyle birşey olmasi lazimdi tam hatirladigima göre :D
  • quote:

dante must die de galiba canavarlar sana tek vurusta seni öldürmesi lazimdi öyle birşey olmasi lazimdi tam hatirladigima göre :D

Yok o heaven or hell modu dante must die'ında bir üstü ama o modda düşmanlarda tek vuruşta ölüyor. Forumlarda tekniklerde uzmanlaşmış kişilerin bu modu easyden bile daha kolay şekilde bitirebileceğini söylüyorlar. Yav darbe yemeden ilerlenirmi oyunda çok zor bea.
    Gerçi dnate must die modunda 2-3 vuruşta ölüyormuşuz bu durumda dmd modu çok daha zor olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 27 Ocak 2008; 16:34:12 >
  • Dante Must Die gerçekten zor bi kaç canavar öldürüyorsun ondan sonra canavarlarda mor bi duman çıkıyor , o duman çıkınca o zaman çok zorluyorlar.
  • buyrun dmc4 ün demosunu ps3 e indirdim,video çektim burdan izleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.