Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cık ben yapmadım ama yapanları tanıyorum biraz hayal gücünüzede bırakcağım bu yüzden şşşh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

cık ben yapmadım ama yapanları tanıyorum biraz hayal gücünüzede bırakcağım bu yüzden şşşh

Daha bunu bile yapamıyosan videosunu nasıl yapıcaksın.
  • nasıl yapıldığını öğrendim fakat daha geliştiriyorum kendimi hemen çıkartıcam demedim ya
  • Arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi? İnternetten devil may cry 4 ü indirdim yaklaşık 8 gb. İndirdiğim dosya ppt-dmc4 tam olarak böyle hiç bir uzantısı yok. Iso diye tanıttım gene olmadı. Bu oyunu nasıl kurabilirim yardımcı olacaklara şimdiden Allah razı olsun.
  • quote:

nasıl yapıldığını öğrendim fakat daha geliştiriyorum kendimi hemen çıkartıcam demedim ya

Valla modellemeden cart curt şusu busundan anlıyor olsaydın sana hayal gücümün son damlasına kadar yardımcı olurdum.
  • pl000.pac ı alıyorsun biraz kurcalıktan sonra... aaaa bak ne çıktı

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

fakat şu anda ben dmc4 için uğraşıyorum başkaları vergili yapmaya çalışıyor ama bakalım ben onlardan önce yapabilecemmi
  • Birde Sparda ile oynadım biraz herif iyi ya

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • quote:

pl000.pac ı alıyorsun biraz kurcalıktan sonra... aaaa bak ne çıktı

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

fakat şu anda ben dmc4 için uğraşıyorum başkaları vergili yapmaya çalışıyor ama bakalım ben onlardan önce yapabilecemmi

Bunu biliyorum Hell's Atelier diye bi site var ama z9.invasion flndı ama Hell's Atelier yazıyor sitede. Modelleme fln yapmışlar ama kullanmak için AFSExplorer programı gerekiyor kullanımını okudum dediklerini harfiyen yaptım. GData.pak dosyasını .afs olarak değiştirmen gerekiyor değiştirdim ve sonra tekrar .pak olarak değiştirmen fln gerekiyor değiştirdim ama .afs olarak kaldı. Kullanamadım yani. Black Coat Dante yapıyor bunla millet geçen 2-3 sayfa öncesinde var
    />
    .
    quote:

Birde Sparda ile oynadım biraz herif iyi ya

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Sparda dediğin Dante'nin modellenmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 16 Eylül 2009; 6:12:58 >
  • danteyi ya gay yapacam ya da türk formasına büründürecem daha tam karar vermedim ama dediğim gibi gerçekten ben dmc3 ile değil 4 için uğraşmak istiyorum.

dipnot: Sparda olarak geçiyor boşver gitsin
  • bende yeni Multi9 versiyonu indirdim dmc4 oynuyacağız
  • multi9 ne la
  • quote:

danteyi ya gay yapacam ya da türk formasına büründürecem daha tam karar vermedim ama dediğim gibi gerçekten ben dmc3 ile değil 4 için uğraşmak istiyorum.

dipnot: Sparda olarak geçiyor boşver gitsin

Dante'yi Gay moda sokarsan fanları da seni bitkisel moda sokar haberin olsun.
  • beni nasıl bulacaklar
  • Oyun Gercekten Güzel Hosuma Gitti
  • Bakalım onlara birşey önerdim fakat ne diyecekler görelim
  • Topiği ne hale getirdiniz len, dağılın bakem.
  • Who the hell are you?
  • Aynen Ne Bu Topic'in Hali Böyle Biz Böylemi Bıraktık Burayı
  • Demek Dante'yi gay yapıp oyuna koyacan ha. Biri de Dante'ye uyuz demiş, cık cık. Dağıtırım len bu topiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 19 Şubat 2009; 21:52:36 >
  • Kimmiş O Dante'yi Gay Yapıcak Kişi Gitsin Önce Gordon'a Lale Taksın Sonra Gelsin DMC Karakterleriyle Uğraşsın
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.