Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

yok sana atmadım Bu arada daha demin Agnusun kıllarını keserken Demon Nero'nun Yamato'yu kılıfına sokması o kadar iğrençti ki... Vergil'in gül kokulu tık sesini özler oldum

Agnus'un kıllarını mı SS isterik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 20 Şubat 2009; 17:13:13 >
  • @Doppelganger az yaz biraz kim okuyacak o kadar yazıyı. Telef etmişsin yine sayfayı.

Bu arada şunu belirtmek lazım Nero Dante'yi hiçbir zaman yenmedi, Dante Nero'yu deniyordu sadece. Nero'nun sadece yenebildiği (sevimli kurbağamız hariç ) tüm yaratıkları Dante tamamen yok etti. Diğer taraftan Nero'yu dev heykeli mağlup ederek kurtaran da yine Dante'dir.

Oyunun ana hikayesinde Vergil'in Dante'den güçlü olduğu açıkça belirtiliyor ki zaten ilk dövüşlerinde olanları hatırlarsınız, Nelo Angelo halindeyken de Dante'yi kıstırıyor ve duvara yapıştırıyor ama kolyesini görünce bırakıyor, buradan da aslında Vergil'in %100 beyninin yıkanılmadığı sonucunu çıkarabiliriz, ayrıca Dante'ye karşı bir kini olmadığını da anlayabiliriz.

Vergil'in Dante'ye yenilme sebebi senaryo gereğidir yoksa Mundus en güçlü şeytandır, kimseye yenilmemesi gerekirdi. Bu arada Sparda Mundus'u yok etmemiştir, sadece şeytan kapısını kapatıp diğer dünyaya hapsetmiştir, Mundus'un yarattığı Trish dahi neredeyse onlar kadar güçlü, buradan da anlayabilirsiniz.

Ayrıca Dante Nelo Angelo'nun Vergil olduğunu anlamadı çünkü Vergil insan formunda değildi ve dikkat ederseniz tip olarakta Dante'ye benzemiyordu halbuki ikisi tek yumurta ikizi, dövüş sonunda Dante'nin tepkisi bunu daha net gösteriyor, kolyeyi görünce şaşırıyor ve eski anılarını hatırlıyor (annesinin Vergil'e ve kendine seslenişini anımsıyor).

Son olarak Yamato Nero ile birleşmedi, eğer birleşseydi oyunun sonunda kılıcı Dante'ye teklif etmezdi, zaten o sahnede kılıcı Nero'nun elinde görebilirsiniz.

Arkadaşlar tüm DMC serisini baştan sona oynayın ancak öyle tüm hikayeyi net bir şekilde anlarsınız, öyle ara videoları izleyerek anlaşılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 20 Şubat 2009; 18:50:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

@Doppelganger az yaz biraz kim okuyacak o kadar yazıyı. Telef etmişsin yine sayfayı.

Bu arada şunu belirtmek lazım Nero Dante'yi hiçbir zaman yenmedi, Dante Nero'yu deniyordu sadece. Nero'nun sadece yenebildiği (sevimli kurbağamız hariç ) tüm yaratıkları Dante tamamen yok etti. Diğer taraftan Nero'yu dev heykeli mağlup ederek kurtaran da yine Dante'dir.

Oyunun ana hikayesinde Vergil'in Dante'den güçlü olduğu açıkça belirtiliyor ki zaten ilk dövüşlerinde olanları hatırlarsınız, Nelo Angelo halindeyken de Dante'yi kıstırıyor ve duvara yapıştırıyor ama kolyesini görünce bırakıyor, buradan da aslında Vergil'in %100 beyninin yıkanılmadığı sonucunu çıkarabiliriz, ayrıca Dante'ye karşı bir kini olmadığını da anlayabiliriz.

Vergil'in Dante'ye yenilme sebebi senaryo gereğidir yoksa Mundus en güçlü şeytandır, kimseye yenilmemesi gerekirdi. Bu arada Sparda Mundus'u yok etmemiştir, sadece şeytan kapısını kapatıp diğer dünyaya hapsetmiştir, Mundus'un yarattığı Trish dahi neredeyse onlar kadar güçlü, buradan da anlayabilirsiniz.

Ayrıca Dante Nelo Angelo'nun Vergil olduğunu anlamadı çünkü Vergil insan formunda değildi ve dikkat ederseniz tip olarakta Dante'ye benzemiyordu halbuki ikisi tek yumurta ikizi, dövüş sonunda Dante'nin tepkisi bunu daha net gösteriyor, kolyeyi görünce şaşırıyor ve eski anılarını hatırlıyor (annesinin Vergil'e ve kendine seslenişini anımsıyor).

Son olarak Yamato Nero ile birleşmedi, eğer birleşseydi oyunun sonunda kılıcı Dante'ye teklif etmezdi, zaten o sahnede kılıcı Nero'nun elinde görebilirsiniz.

Arkadaşlar tüm DMC serisini baştan sona oynayın ancak öyle tüm hikayeyi net bir şekilde anlarsınız, öyle ara videoları izleyerek anlaşılmaz.

Napalım abi siz ben yokken o kadar çok yazmışsınız ki alıntı yapmaya yer kalmamış(okusunlar banane hem ne farkı var ha ben o kadar yazıyı yazmışım da okumuşsun ha başkaları yazmış da okumuşsun ne farkı var).

Nero, Dante'yi yenmiştir, Dante Nero'yu denememiştir sadece hafife almıştır. Nero daha çömdü, Dante'nin DMC3'teki halinden bile daha çömdü DMC4'teki mobları nasıl yok etsin. Dante Savior'u mağlup etti fakat Nero işini tamamen bitirdi.

Oyunun ana hikâyesinde Vergil'ın Dante'den güçlü olduğu açıkça belirtiliyor fakat Dante DMC3'ün sonunda Vergil'ı çok güzel bir şekilde mağlup etti.
    (İlk dövüşü falan unut Dante Vergil'la ilk dövüşlerinde gücünün farkında değildi zaten. Zaten hatırlarsan Dante Mission 7'nin sonunda (Mission 8'e başlamadan önceki kısım) sersemlemiş halde ayağa kalkıyor ve Temen-ni-gru'dan aşağı bakarak orasının ne kadar yüksek olduğunu görüp(Vergil'ı kaçırdığı için) sinirleniyor ve heykele vuruyor, bir şeyler olduğunu hissediyor ve heykele baktıktan bir süre sonra heykelin üst kısmına doğru bir gücün yükselip patladığını görüyor ve artık kendine güveni geliyor ve atlıyor kuleden aşağı(Senaryoyla falan alakası yok yani Vergil'da hata Force Edge türü silahlar kullanmak senin neyine), en güçlüsü Sparda'dır Mundus değil. Sparda'nın Mundus'u yok ettiğini söyleyen yok zaten ben de yendiğini söylemiştim. Evet Mundus'un yarattığı Trish dahi nerdeyse diğer yarı iblisler gücünde fakat Mundus Sparda'dan daha güçlü değildir.(bu kısım 2 ve 3. kısımlara istinaden cevaplanmıştır.)

Doğru söylüyorsun ben de Vergil neden Dante'ye hiç benzemiyor diyordum bu yüzdenmiş demek ki senin de dediğin gibi Dante kolyeyi eline alınca çocukluk anıları geliyor aklına Eva'nın Dante'ye 'İyi Ki Doğdun Dante'' demesi geliyor aklına(Dante Happy Birthday).
    Yamato Nero ile birleşti, benim dediğimi anlamamışsın sanırım, Nero kılıcı Dante'ye teklif etti(Yamato o zaman Nero'nun elindeydi) Dante de al onu dedi, Nero da geveledi, Dante de onu bir dosttan hediye olarak kabul et dedi ve birleşti(Yamato Nero'nun koluna girdi hatırlarsan(yani birleşti), benim dediğim sahneyi sen yanlış anlamışsın benim dediğim sahne Yamato'nun DB ile birleşmesiydi.

Tüm DMC serisini baştan sona oynama ihtiyacı duymuyorum hepsinin videolarını izledim. Ara videoları izlemeden olmaz tabi ama önemli olan hikâyenin ana konusunu anlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Şubat 2009; 1:04:02 >
  • gelmeyeli çok şey değişmiş Nero ile Yamato birleşti dedin fakat hatırla Santus çat diye Yamato ile Nero'yu ayırdı. Vergil'de bunu tekrarlar
  • beyler pyun bitti ama merak ettiğm bi nokta var mission seçerken başka karakterle giremiyormuyuz
  • Vergıl Returned!

• Ooooo resmin anlamı çok büyük
  • quote:

gelmeyeli çok şey değişmiş Nero ile Yamato birleşti dedin fakat hatırla Santus çat diye Yamato ile Nero'yu ayırdı. Vergil'de bunu tekrarlar

Sanctus'un Nero'yu ayırdığı fln yok DB'ye soktu sadece o kadar. Vergil olmayan Yamato'suyla mı yaracak
    quote:

Vergıl Returned!

quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

Ooooo resmin anlamı çok büyük

Yauv sen de ne zamandan beri girmiyorsun bi resim görüyorsun ve anlamının çok büyük olduğunu düşünüp kendini yorum yazma gereğinde hissediyorsun. Ne zamandan beri forumda mıydın ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 26 Şubat 2009; 21:15:17 >
  • belki de Force Edge ile yarar
  • quote:

belki de Force Edge ile yarar

Force Edge Sparda oldu ve o da Dante'de
  • hani nerde göremiyorum
  • quote:

hani nerde göremiyorum

Burdahttp://www.youtube.com/watch?v=G7J9VbBZRQU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Yauv sen de ne zamandan beri girmiyorsun bi resim görüyorsun ve anlamının çok büyük olduğunu düşünüp kendini yorum yazma gereğinde hissediyorsun. Ne zamandan beri forumda mıydın ne.

Merak etme kardeş ben hep burdayım
  • quote:

quote:

hani nerde göremiyorum

Damn You! DMC 1'i hesaba katmadım. Benim şaşırdığım başka şey de şu bu silah Dante'de iken nasıl bunlara geçiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

Merak etme kardeş ben hep burdayım

Hiç sesin soluğun çıkmıyo da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 27 Şubat 2009; 1:32:07 >
  • quote:

quote:

quote:

hani nerde göremiyorum

Damn You! DMC 1'i hesaba katmadım. Benim şaşırdığım başka şey de şu bu silah Dante'de iken nasıl bunlara geçiyor...

Sana damn lan! DMC1'i hesaba katmadan 4'ü düşünme bile. Trish veriyor. Türkçe Altyazılısını izlediysen Gloria "I will found Dante(Ben Dante'yi oyalarım)" diyor giderken Credo da "O güvenilir biri mi?" diyor o da "Bize Sparda'nın kılıcını getirdi" diyor.
    Şu video:http://www.youtube.com/watch?v=i_JsjyYuYlc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 27 Şubat 2009; 1:36:23 >
  • hafızam geriliyor! Vergil sendromu!
  • quote:

gelmeyeli çok şey değişmiş Nero ile Yamato birleşti dedin fakat hatırla Santus çat diye Yamato ile Nero'yu ayırdı. Vergil'de bunu tekrarlar

nero vergili biçer
  • quote:

hafızam geriliyor! Vergil sendromu!

quote:

Orjinalden alıntı: Power Slave

quote:

nero vergili biçer

O biraz zor. Nero Dante'yi biçemedi daha Vergil'ı nasıl biçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 27 Şubat 2009; 13:48:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Power Slave

quote:

nero vergili biçer

Nero gitsin kumda oynasın
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.