Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orjinalden alıntı: Power Slave

quote:

gelmeyeli çok şey değişmiş Nero ile Yamato birleşti dedin fakat hatırla Santus çat diye Yamato ile Nero'yu ayırdı. Vergil'de bunu tekrarlar

nero vergili biçer

Nero gitsin kumda oynasın

Katılıyorum Nero'nun tecrübesi Vergil'ınkiyle boy ölçüşemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Hiç sesin soluğun çıkmıyo da

Zamanı geldiğinde kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

Hiç sesin soluğun çıkmıyo da

Zamanı geldiğinde kardeş

O tavırlarım içimden geldiğinden dolayıydı, sana bi kastım yok(emoticonlardan bahsediyorum). Arkadaşlar şu video'yu Allah Aşkına bir izleyin Devil May Cry 4 (Nero Video) Live Action Fortune Castle'a ne kadar da benziyor.
    Devil May Cry 4 Live Action (Dante Vs Nero) NEW.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 27 Şubat 2009; 23:43:20 >
  • ben pek beğenmedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hani nerde göremiyorum

Burdahttp://www.youtube.com/watch?v=G7J9VbBZRQU

Damn You! DMC 1'i hesaba katmadım. Benim şaşırdığım başka şey de şu bu silah Dante'de iken nasıl bunlara geçiyor...

Sana damn lan! DMC1'i hesaba katmadan 4'ü düşünme bile. Trish veriyor. Türkçe Altyazılısını izlediysen Gloria "I will found Dante(Ben Dante'yi oyalarım)" diyor giderken Credo da "O güvenilir biri mi?" diyor o da "Bize Sparda'nın kılıcını getirdi" diyor.
    Şu video:http://www.youtube.com/watch?v=i_JsjyYuYlc.

O video da Sanctus "Sakat olmasına rağmen, Sparda'nın gücü(İblis olan) senin mağlubiyetin olacak." diyor, yani Sparda'nın(kılıç) ona tam güç vermediğini biliyor. He bu arada Arsenic aklıma çok manyak bi soru geldi, şimdi Sparda var ya hani kullandığı kendi adını taşıyan kılıcı tüm gücünü Force Edge'e hapsettikten sonra elde etti değil mi hani Force Edge'le kolyeler birleşince Sparda oluşuyor ya. Yani Sparda Mundus'a karşı kendi adını taşıyan kılıcı kullanmadı öyle değil mi(ben kendi adını taşıyan kılıcı kullandı diye biliyorum, fakat nasıl oldu Mundus'u alt ettikten sonra kılıcı eski haline mi döndürdü. Normalde Force Edge kullanırken iblis formundayken kılıcı kendi adını taşıyan Sparda'ya mı dönüşüyordu açıklama bekliyoruz(Kabul edin güzel soru).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 28 Şubat 2009; 0:12:43 >
  • quote:

ben pek beğenmedim

Sen, beğenmedin, Nero'ya gıcıklığın var senin ondandır.
  • yok ciddi anlamda söylüyorum. Nero ile Dante'nin sesleri güzel. Fakat silah sesleri, 2 karakterin yüzleri ve Nero'nun eli pek gerçekçi olmamış.
  • quote:

yok ciddi anlamda söylüyorum. Nero ile Dante'nin sesleri güzel. Fakat silah sesleri, 2 karakterin yüzleri ve Nero'nun eli pek gerçekçi olmamış.

Güzel olmamasına imkân yok zaten o sesler oyundan alınan ses efektleri. Saçları hiç gerçekçi değil fakat silah seslerini tam hatırlamamakla birlikte gerçekçi olduğunu düşünüyorum, onun haricinde 2 karakterin yüzleri ve saçları da iğrenç olmuş, piyasa da Dante'nin tipine uygun adam bulmak zor zaten. Bu arada DB gayet gerçekçi sahte olduğunu düşünüyorsan biraz araştır adamlar yapmışlar çamur rengindeydi sanırım ama bayağa bi kalındı(diye hatırlıyorum). Bu Capcom tarafından hazırlanan bir film. Dikkat ederseniz videoda da Live Action yazıyo zaten ve videonun sonunda DEVILMAYCRY.COM yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 28 Şubat 2009; 5:16:57 >
  • Silah sesleri gerçekçimi? DMC4 e gir bi Dante ile tabanca ateşi ile videodaki tabanca sesini karşılaştır bak bakayım gerçekçimi Evet çamur rengindeydi fakat pek gerçekçi değil biraz göz at Capcom tarafından yapıldığını görebiliyoruz
  •  Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 28 Şubat 2009; 17:32:03 >
  • arkadaşlar ingilizce özürlüsü olduğumdan dolayı olayları tam anlayamıyorum.birisi bana 4. oyunun hikayesini anlatabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Vallahi Vergil ın tipi bozulmuş bu ne biçim bi hal olmuş ya.
  • quote:

Silah sesleri gerçekçimi? DMC4 e gir bi Dante ile tabanca ateşi ile videodaki tabanca sesini karşılaştır bak bakayım gerçekçimi Evet çamur rengindeydi fakat pek gerçekçi değil biraz göz at Capcom tarafından yapıldığını görebiliyoruz

Ne alaka olm o oyun burda da oyundan aldıkları efektlerden kullanmışlar silah sesleri de gayet gerçekçi, biraz boğuk sadece ve silah sesleri de oyundan alınmış sanırım. Gerçekçi değil çünkü çamur rengindeydi de ondan ışıklandırma kullanılmamıştı.

quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Vallahi Vergil ın tipi bozulmuş bu ne biçim bi hal olmuş ya.

Gözleri ve yüzündeki izle Kazuya'yı andırıyor. Ya aslında Vergil'la Nero birleşse ya da Vergil Nero'nun kolunu kesip kendine monte etse ya da onun da Nero'nun kolu gibi bir kolu olsa ve elinde Yamato'su olsa ne kadar güzel olurdu. Aslında Nero'nun kolu Vergil'la birleşecek içinde Yamato'nun gücü olucak Yamato'yla aynı güçte simsiyah bi Yamato olucak süper olurdu. Arsenic bundan önceki 3. postumdaki soruya/sorulara cevap ver bro(madem çok biliyorsun). Ya da Nero'nun koluyla aynı yapıda bir vücuda sahip olacaktı o zaman görecektiniz siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 2 Mart 2009; 17:35:55 >
  • quote:

quote:

Silah sesleri gerçekçimi? DMC4 e gir bi Dante ile tabanca ateşi ile videodaki tabanca sesini karşılaştır bak bakayım gerçekçimi Evet çamur rengindeydi fakat pek gerçekçi değil biraz göz at Capcom tarafından yapıldığını görebiliyoruz

Ne alaka olm o oyun burda da oyundan aldıkları efektlerden kullanmışlar silah sesleri de gayet gerçekçi, biraz boğuk sadece ve silah sesleri de oyundan alınmış sanırım. Gerçekçi değil çünkü çamur rengindeydi de ondan ışıklandırma kullanılmamıştı.

silah sesleri oyundan alıntı değil işte.silahlar gerçek silah sesleri fakat dmc den alıntı değil kapiş?
  • quote:

quote:

quote:

silah sesleri oyundan alıntı değil işte.silahlar gerçek silah sesleri fakat dmc den alıntı değil kapiş?

Madem gerçek silah sesleri o zaman silah sesleri nasıl gerçekçi olamıyor ben ona takıldım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Mart 2009; 2:52:11 >
  • son noktayı koyan açıklama

silahlar gerçek silah sesleri ama DMC oyunundaki silah sesleri ile aynı olmadığı için gerçekçi değil dedim anladınmı?
  • aKaRR
  • Doppelganger ın gelmesi ile gitmesi bir oluyor nasıl bir iş anlamadım yahu adamın ban süresi bitiyor anında ban tekrar
  • quote:

son noktayı koyan açıklama

silahlar gerçek silah sesleri ama DMC oyunundaki silah sesleri ile aynı olmadığı için gerçekçi değil dedim anladınmı?

Sende sorun var o zaman, gerçek silah sesini gerçekti bulmuyorsan ve bi oyunda kullanılan ses efektlerini gerçekçi buluyorsan o senin sorunun.
    quote:

Doppelganger ın gelmesi ile gitmesi bir oluyor nasıl bir iş anlamadım yahu adamın ban süresi bitiyor anında ban tekrar

Abi millet gıcık ediyor ben de PM'den hakaret boyutunda laf atıyorum sonra da ban. Forumda düşüncelerime ters düşen birçok üye olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Sadece bir kere biri bana izlediğim dizi yüzünden "MAL"(aynen yazdığım gibi büyük olarak) demişti sebepsiz yere bu denli hakareti kaldıramadım ve şikâyet ettim başka da birini şikâyet ettiğimi hatırlamıyorum zaten(Diğer forumlarda zaten pek fazla takılmıyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Mart 2009; 17:57:59 >
  • quote:

quote:

son noktayı koyan açıklama

Sende sorun var o zaman, gerçek silah sesini gerçekti bulmuyorsan ve bi oyunda kullanılan ses efektlerini gerçekçi buluyorsan o senin sorunun.
    quote:

Doppelganger ın gelmesi ile gitmesi bir oluyor nasıl bir iş anlamadım yahu adamın ban süresi bitiyor anında ban tekrar

Abi millet gıcık ediyor ben de PM'den hakaret boyutunda laf atıyorum sonra da ban. Forumda düşüncelerime ters düşen birçok üye olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Sadece bir kere biri bana izlediğim dizi yüzünden "MAL"(aynen yazdığım gibi büyük olarak) demişti sebepsiz yere bu denli hakareti kaldıramadım ve şikâyet ettim başka da birini şikâyet ettiğimi hatırlamıyorum zaten(Diğer forumlarda zaten pek fazla takılmıyorum).

Hocam valla iyi sabrediyorsun ama o sana milletin küfürle yaklaşması seviyeyi belirtiyor.
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.