Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen hatama bir çözüm bulabilirmisiniz.Bu oyunu hayal edemeyeceğiniz kadar çok oynamayı istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: isteben

Lütfen hatama bir çözüm bulabilirmisiniz.Bu oyunu hayal edemeyeceğiniz kadar çok oynamayı istiyorum

Hocam DMC4 Part1 ve Part2 olarak oyunu rar dan çıkarttığınız sırada data 12 ye kadar da çıkıyor ya onları rar dan çıkartmayınız oyunun dvd sinden çıkarttığınız rarlardan setup ı seçip oyunu yükleyiniz ve keyfini sürünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

quote:

Orjinalden alıntı: isteben

Lütfen hatama bir çözüm bulabilirmisiniz.Bu oyunu hayal edemeyeceğiniz kadar çok oynamayı istiyorum

Hocam DMC4 Part1 ve Part2 olarak oyunu rar dan çıkarttığınız sırada data 12 ye kadar da çıkıyor ya onları rar dan çıkartmayınız oyunun dvd sinden çıkarttığınız rarlardan setup ı seçip oyunu yükleyiniz ve keyfini sürünüz.
    Hocam şimdi Data 12'yi çıkartamadığım için setup yaparken bu sorun oluyor zaten.Ben şimdi pm ile msninizi istiycem ordan daha detaylı bir şekilde konuşuruz
  • cd bozuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

uzman arkdaşlar lütfen 1sorunum var ve yardımlarınıızı bekliyorum......

sorun şu ben yanlışlıkla oyunda iken çözünürlük boyutunu mönitörün en üst çözünürlük sınırından daha yüksek bir seviyeye getirdim ve bu yüzden oyuna asla giremiyorum...
    oyunu tamamen kaldırdım yeniden kurdum ama yine aynı şekilde giremedim lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
    oyuna girmeden dışarıdan çözünürlük boyutunu değiştireceğim bir program veya ayar dosyası varmı varsa ne yapmam gerek ??

Hatanın resmini çekip koyarsan daha çok yardım alabilirsin.

hatanın resmini çekip koyabilmem için hatanın bir görüntüsü olması gerekmez mi ? hocam bendeki hata da görüntü kapanıyor yani mönitor çözünürlüğünden büyük olduğu için mönitor kendini kapatıyor ama seslerden anladığım kadarı ile oyun devam ediyor...yani şöyle anlatayım benim mönitor 17inçlik lcd mönitor ve en yüksek çözünürlük olarak da 1280+1024 ben ise yanlışlıkla oyunda iken bu çözünürlükten daha yüksek bir boyut vermişim yani sorun bu..

Anladım tmm. Oyunu kaldırıp tekrar yüklediğini belirtmiştin sanırım. O zaman bu konuyu PC bölümüne aç orda daha çok yardım göreceğine eminim. Ya da PC'de çok önemli bilgilerin yoksa direk format at PC'ye, eğer önemli bilgiler varsa bilgilerini yedeklemeni(Flash Bellek vs. yoluyla) öneriyorum.
  • ya arkadaşlar internetten devil may cry 4 ü indirdim yaklaşık 8 gb. İndirdiğim dosya ppt-dmc4 tam olarak böyle hiç bir uzantısı yok. Iso diye tanıttım gene olmadı. Bu oyunu nasıl kurabilirim yardımcı olacaklara şimdiden Allah razı olsun.
  • 7zip programıyla iso uzantılı olarak gördü:)
    fakat klasöre çıkardıktan sonra, setup ve autron exe. ye tıklamama rağmen,
    oyun kuruluma geçmiyor, bilgisi yada fikri olan arkadaşlar,
    yardımcı olabilir mi?
  • ya beyler dmc 4 ün ara videoların hepsi lazım arşiv yapıcağımda ama hd kalitesiyle olacak nerden bulabilirim ?
  • nerde eski dmc çılğınlığı ilk defa şu topic altında yardım istiyorum
  • Oynamam lazım bu oyunu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

nerde eski dmc çılğınlığı ilk defa şu topic altında yardım istiyorum

Sen bu hallere düşecek adammıydın.

Videoların HD olarak bulunabilmesi çok zor, eğer oyun klasöründeki videolar çıkartılabilirse bir ihtimal, açıkçası ben bakmadım o yüzden oyun klasöründeki format çevirilebilirmi veya izlenebilirmi bilemiyorum. Aklıma da başka yolu gelmiyor.
    Sen en iyisi youtube'dan düşük kalitelilerini edin , aslında bazı videolar youtube'da HD olarakta izlenebiliyor, belki HD DMC4 videolarıda eklenmiştir, bakmaktan zarar gelmez.
  • oynamaman hata zaten
  • 5. gelsede oynamaya başlasak
  • quote:

ya beyler dmc 4 ün ara videoların hepsi lazım arşiv yapıcağımda ama hd kalitesiyle olacak nerden bulabilirim ?

Yapıcağın şey basit.Fraps ile kendin çekeceksin.Ama videoları çekiyormu bilmiyorum.çekiyordu heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mysterious27

Oynamam lazım bu oyunu ..

Eğer DMC4 oynayacaksan ilk DMC3'ten başla derim hem hikâyeyi daha iyi anlarsın hem de oyuna alışırsın. Eğer profesyonel bir oyuncu olmak istiyorsan Youtube'dan profesyonel oyuncuların oynayışlarını izle. G3mü$i çok iyi bir oyuncudur mesela, onun DMC3 Gameplay(oynanış) Videolarını izlemeni öneririm. Ha unutmadan bir de eğer profesyonel bir oyuncu olmak istiyorsan bir Gamepad şart. Ha bi de video çeken kişinin hangi platformda anlamak istersen oyunun parlaklığına bak. Parlak DMC3 her zaman PS2'de oynanmış demektir. Ha bi de şu var v1.10 patchi yapınca PC'de de parlak oluyor, ama PS2'deki kadar parlak olmuyor sanırım. PS2'de her zaman parlak. v1.10 patchi yapınca anlaşılıyor zaten. Cerberus hiçbir patch yapmadan kullanıldığı zaman etrafta beyaz bir rüzgar efekti oluşur, v1.10 patchde bu tamamen mavi oluyor. PC'yi formatliym SS koyarım. Bir de Demon World'deki iblislerin renkleri şeffaflaşıyor. Bir de gözle görülür bir parlaklık oluşuyordu sanırım(Mission 11'de Beowulf'la dövüşmeden önce ilerlerken hani aşağıda lavlar fln var ya onlar da daha bi göz alıcı oluyor, ha unutmadan v1.10 Patch'de ileri tuşu saldırırken işe yaramıyor, Rebellionla Stinger saldırısını yaparsın ya mesela onu v1.10 patchde yapamıyorsun(unutmuşum). Bir de [(D)](evil)[(T)](rigger)=DT'yi kullanacağın zaman DT'yi kullanma tuşu hangisi ise(klavyede bu N'dir) ona basılı tutarsan Purple Orb'lar ile limitini artırdığın DT Slotlarında bir kırmızılığın belirdiğini göreceksin, o kırmızılık DT Slotu kadar ilerleyecektir ve sona geldiğinde bırakırsan DT o oranla düşmana zarar verecektir. Bir de PS2'de düşmanların sana tam vuracakları anda (DT'ye önceden basılı tuttuğu için) DT'yi kullandığında düşman vuramıyordu sanırım fakat bu PC'de geçerli değil(ne de olsa [(D)](evil)[(M)](ay)[(C)](ry)[(3)](3=üç)[(S)](pecial)[(E)](dition)=Devil May Cry 3 Special Edition(Bunu yazmamın sebebi DMC3 sadece PS2'ye çıktı daha sonrasında DMC3SE PC'yle beraber PS2'ye çıktı, ve Special Edition özel basım anlamına geldiği için DMC3SE'de DMC3'e ek özellikler eklenmiş oldu, DMC3SE'ye Jester Boss'u ve Vergil'ın oynanabilirlik özelliği eklendi). Ve PS2'de Doppelganger stilini kullandığınız zaman Co-op oluyor, yani Doppelganger(hayatta olan bir kimsenin eşruhunu taşıdığı tasavvur edilen ve yalnız o kimseye görünen hayalet) stilini kullanınca DT'li halde(İblis formunda) iki tane Dante'yi kontrol ediyorsunuz ve Co-op olunca Dante'yi siz, Doppelganger'ı da diğer bir arkadaşınız kontrol edebiliyor. Ve PC'de böyle bir özellik yok, hoş isteselerdi de yapamazlardı zaten, PC'de 2 tane Gamepad takma yeri yok, gerçi günümüz PCler'inde birden fazla USB çıkışı bulunuyor fakat o zaman bulunmuyordu herhalde ya da Capcom PC oyuncuları için fazla uğraşmak istemedi, her neyse. PC'de Doppelganger stiliyle oynamak berbat birşey. PC'de aynı anda 2 karakteri kontrol ediyorsunuz ve hangisinin esas karakter olduğunu tahmin edemiyorsunuz. 2 karakterle oynamanız size bonus damage'den başka birşey kazandırmıyor. Doppelganger stilini kullandığınızda DT'yi kullandığınızdaki gibi canınız da dolmuyor maalesef yani Doppelganger stiliyle oynadığınız zamanki DT'niz göstermelik oluyor. Aynı zamanda PS2'de oynadığınızda ve Doppelganger stilini seçip kullandığınızda Doppelganger'ınız gölge şeklinde oluyor, çok fazla siyah olmasa da en azından Doppelganger olduğunu belli ediyor, fakat PC'de böyle bir durum söz konusu değil. Bir videoda Doppelganger stiliyle oynayan bir adam Vergil3(Vergil'la 3. dövüşümüz)'ü sırf Doppelganger'la altediyor. Doppelganger saldırıyor esas oyuncu uzaktan ateş ediyordu. İşte o video: Devil May Cry 3 Doppelganger Pwns Ha bu arada DMC3 hakkında kafasına birşey takılan olursa bana, Arsenic'e ve Dante* arkadaşımıza sorabilir.
    İşte SS'ler: Devil May Cry 3 Special Edition v1.10 burada buz efekti belli belirsiz
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Bu da Devil May Cry 3 Special Edition v1.10
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Artık patchleri geri alma durumum yok malesef, oyunu baştan silip yüklemem gerek onla da kim uğraşacak şimdi, neyse siz teker teker denersiniz artık. Nasıl olsa v1.10 Patch'indeki maviliği gördünüz, v1.0'daki beyazlığı görmek içinse tek yapmanız gereken DMC3SE'yi bilgisayarınıza kurmak ve patch yapmadan oynamak olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 16 Mart 2009; 0:54:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

ya beyler dmc 4 ün ara videoların hepsi lazım arşiv yapıcağımda ama hd kalitesiyle olacak nerden bulabilirim ?

Yapıcağın şey basit.Fraps ile kendin çekeceksin.Ama videoları çekiyormu bilmiyorum.çekiyordu heralde..

sağol ama o dediğin olmaz hemde orjinalliği bozulur
  • Geçen Xbox da dmc4 ü tekrar bitirdim ben bitirdikçe zorluk seviyesi açılıyor, hayatımda çok az bir oyunu 2 kere bitirmişimdir bu oyunda bana bağımlılık yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Geçen Xbox da dmc4 ü tekrar bitirdim ben bitirdikçe zorluk seviyesi açılıyor, hayatımda çok az bir oyunu 2 kere bitirmişimdir bu oyunda bana bağımlılık yaptı

Bizim kuzen hiç sevmez bi oyunu 2 kere bitirmeyi, fakat bu oyunun zevki bitirmekte zaten. Bizim kuzen DMC'ye kesmeli-doğramalı oyun diyor. Diyorum combo var kesme doğrama diyor. DMC'yi bitireceksin, yeni zorluk modları açacaksın, özelliklerini geliştireceksin, bonus costumeleri açacaksın(Unlimited DT gibi), sonra o costumeler sana DMD'de lâzım olacak.
  • quote:

Geçen Xbox da dmc4 ü tekrar bitirdim ben bitirdikçe zorluk seviyesi açılıyor, hayatımda çok az bir oyunu 2 kere bitirmişimdir bu oyunda bana bağımlılık yaptı

That's one way to get yourself shot.
    So you after this guy too, or just here to catch some demons?
    Slient type, huh?
    Well that's... annoying.
    So much for friendly banter!
    If you want a fight, then come on!
  • İçimdeki DMC duygularını depreştirdiniz en kısa zamanda yükleyip oynayacağım.

Edit :ekleme

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Bizim kuzen hiç sevmez bi oyunu 2 kere bitirmeyi, fakat bu oyunun zevki bitirmekte zaten. Bizim kuzen DMC'ye kesmeli-doğramalı oyun diyor. Diyorum combo var kesme doğrama diyor. DMC'yi bitireceksin, yeni zorluk modları açacaksın, özelliklerini geliştireceksin, bonus costumeleri açacaksın(Unlimited DT gibi), sonra o costumeler sana DMD'de lâzım olacak.

Gene gitmiş bizim Doppelganger.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 17 Mart 2009; 22:05:42 >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.