Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha ogun ha bugun derken bir türlü kurupta oynamadım ayıp etmişim

DELİ ÇILGIN FANTASTİK MUHTEŞEM YAŞ 26 12 YAŞINDAN BERİ ATERİ SALONLARINDAN BERİ ÜZRE 100 LERCE OYUN OYNADIM
    ŞAHSİ DÜŞÜNCEM OYUN TARİHİNİN KELİMELRLE ANLATILAMAYACI TEK OYUN DMC DİR...SADECE OYNAYAN ALNAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 7 Nisan 2009; 13:29:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

ha ogun ha bugun derken bir türlü kurupta oynamadım ayıp etmişim

DELİ ÇILGIN FANTASTİK MUHTEŞEM YAŞ 26 12 YAŞINDAN BERİ ATERİ SALONLARINDAN BERİ ÜZRE 100 LERCE OYUN OYNADIM
    ŞAHSİ DÜŞÜNCEM OYUN TARİHİNİN KELİMELRLE ANLATILAMAYACI TEK OYUN DMC DİR...SADECE OYNAYAN ALNAR.

Aynen
  • DMC ;oyundan anlayanları kendine bağımlı yapan en ideal oyun bence.bu kez sırasıyla en baştan bi daha oynıcam xD en cool karakter dante 4 te biraz yaşlı görünüo ama karizma hala sapasağlam xP
  • ee nede olsa oyunun baş karakteri degilmi birazta biraz saglam karizması olsun

bu arada oyunu human da bitirdim şimdi devil hunter da danteye geçtigim bölüme kadar geldim.
    oyunu bilen arkdaşlara bir sorum olacak bu bonus görevlerin bazılarını yapamıyorum ki bu benim takıntımdır bir oyunda bonus varsa benim onu almam
    lazımbu bonus görvlerde ne yapmamız gerekiyor arkdaşlar yaza bilirmisiniz şimididen tşk.
  • Akşam gene kurup oynucam canım çekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

pl000.pac ı alıyorsun biraz kurcalıktan sonra... aaaa bak ne çıktı

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

fakat şu anda ben dmc4 için uğraşıyorum başkaları vergili yapmaya çalışıyor ama bakalım ben onlardan önce yapabilecemmi

AFSExplorer'la kurcaladım ama açmayı başaramadım.
    Bu AFSExplorer kullanımında GData.pak'in adını .afs olarak değiştirilmesi gerektiği yapılması gerekenler yapıldıktan sonra(onları da anlatıyor) GData.pak olarak değiştirilmesi gerektiğini sonra da oyuna girilmesi gerektiği yazıyordu ama dosyanın adını bir kere .afs olarak değiştirip AFSExplorerla açıldığı takdirde dosya bozuluyor ve DMC3 Hata Raporu veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Nisan 2009; 2:10:38 >
  • ya bu hell and hell neci böylee daha danteyi yenemiyoruzz bi kere vuruyor ölüyoruzz illet etti beni

edit.:bide yukardaki sorumun cvp bilen arkdaşlar varsa cvp verirse şayet sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 9 Nisan 2009; 10:21:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Senin bin kere anlattım dediğin olay ne ya. Videodaki silah seslerini gerçekçi bulmadığını söylüyorsun, sana soruyorum videodaki silah sesleri gerçek değil mi sen de hayır gerçek ama DMC'dekilerle karşılaştır diyorsun. Bu ne tür bi salaklıktır ki gerçek olan birşeyi gerçekçi bulmayıp onu oyundakiyle karşılaştırılmasını öneriyorsun.

Anlamadigin icin son kez anlatacagim. Silah sesi haric diger hersey DMC orjinal sesleri ile ayni. Tek uyusmayan Dante`nin silah sesleri, insallah bunu anlayip heeee dersin

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Sen şimdi sidik yarıştırmaya devam edersin ben de hiç çekinmeden PM'dekileri koyarım acımam.

Koyarsan koy yahu napiyim sanki utanilacak birsey var. Cekememezlik ve ustune P.M. koyarim diyip tehditmi etmeye basladin? Yahu guzel guldurdun beni. Aslinda sana cevap yazmayacaktim ama dayanamayip yine biri biri yaptigin icin geldi bu cevaplar

Uslu ol, adam ol, ben Khan`a benzemem.

2.Part-Son-
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

Acaba Linkle koyarmısınız eyer Devil may Cry 4 deki ''Look And Load'' ve ''The Time Has Come'' çalan şarkısı varsa... yani rip leyip koyarmısınız lütfen...Ne olur Lime wire dan inmiyor...

Şu an işteyim.Çok fazla zamanım olmuyor.Tüm şarkıları mevcut.Boş bir zamanımda tamamını upload edeceğim.Takipte olun konuyu.Her zaman Dmc
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

Acaba Linkle koyarmısınız eyer Devil may Cry 4 deki ''Look And Load'' ve ''The Time Has Come'' çalan şarkısı varsa... yani rip leyip koyarmısınız lütfen...Ne olur Lime wire dan inmiyor...

Şu an işteyim.Çok fazla zamanım olmuyor.Tüm şarkıları mevcut.Boş bir zamanımda tamamını upload edeceğim.Takipte olun konuyu.Her zaman Dmc

http://www.dosya.tc/13LockandLoad_BlackenedAngelmix_.m-p-3.html

http://www.dosya.tc/02TheTimeHasCome.m-p-3.html

buyrun ( m-p-3 lerin arasindaki - yi silin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 9 Nisan 2009; 18:30:43 >
  • bonusları kimse bilmiyormu arkdaşlar?
  • Sağolasın....
  • rica ederim
  • up up up
  • inşallah sistemli bir şekilde çalışarak DMC4 için bir Türkçe yama paketi yapacağım. Bir kaç hata var onlarla uğraşıyorum.

Türkçe Yamada:

-Türkçe menü
    -Türkçe bilgilendirmeler
    -Silahların ve silahların türkçelendirilmesi,
    -Türkçe alt yazı(olmayabilirde)
    -Oyun içinde komboların Türkçeleri

gibi şeyleri inşallah ekleyip sizlere sunacağım.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 12 Nisan 2009; 17:11:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

inşallah sistemli bir şekilde çalışarak DMC4 için bir Türkçe yama paketi yapacağım. Bir kaç hata var onlarla uğraşıyorum.

Türkçe Yamada:

-Türkçe menü
    -Türkçe bilgilendirmeler
    -Silahların ve silahların türkçelendirilmesi,
    -Türkçe alt yazı(olmayabilirde)
    -Oyun içinde komboların Türkçeleri

gibi şeyleri inşallah ekleyip sizlere sunacağım.

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Resimdeki Ler İyi Olmuş Abi Helal OlsuN Birde Hepsini Yapabilirsen iyi olur?:)

çok iyi olur be abi öyle yaparsan bir haber verirmisin??DeviL may Cry 3 ü yaparmısın öyle acaba Devil May Cry 3 ün gereksinimleri ne kadar benim ekran kartım şöyle....ATI Radeon 9250 Yonga Türü:Radeon 9200 Series AGp (0x5960) Internal DAC(500MHz) 128 MB Radeon 9250 BK-ATı VER008.015.058.000

Abi O Şeytan Avcısı Filan ne İşe Yarıyor?Human Filan?

Abi Türkçe Altyazıda Yap Tam olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 12 Nisan 2009; 17:53:22 >
  • Abi abi abi abi! Hiii! Çenemden ölmüş!
  • @gokhanbjk95

Human oyuna başladığımız zorluk derecesı. Her bir kategoriyi bitirdiğinizde Şeytan Avcısı, Sparda'nın oğlu gibi seçeneklerde açılıyor.
  • weiiii hell and hell harbiden bitirdinmi cehennem ve cehennem orda 20 diyorda usta yap sunun türkçesini elimizden gelen yardıgımı yaparızz
    tamıyla çözmem lazım bu oyunu ortada tam çözümler dolanıyor amma onalr bu oyunun yarım çözümü bile olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 13 Nisan 2009; 13:46:18 >
  • Arkadaşlar 3. Bölümde resimdeki yerde takıldım lütfen yardım ediniz.Space ile I ya basarak mavi ışık gibi şeylerden gidiyoruz ya ben hep yukarıdaki sivri şeylere çarpıp aşağı düşyorum.Nasıl geçicem burayı.

http://img13.imageshack.us/my.php?image=48744105.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleanor91 -- 13 Nisan 2009; 19:09:52 >
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.