Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

weiiii hell and hell harbiden bitirdinmi cehennem ve cehennem orda 20 diyorda usta yap sunun türkçesini elimizden gelen yardıgımı yaparızz
    tamıyla çözmem lazım bu oyunu ortada tam çözümler dolanıyor amma onalr bu oyunun yarım çözümü bile olmaz.

size sunabileceğimin en iyisini sunmaya çalışıorum maalesef birkaç yerde arka planda siyahlıklar olacak onun için kızmayınız
  • spardanın oğlu ne oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Senin bin kere anlattım dediğin olay ne ya. Videodaki silah seslerini gerçekçi bulmadığını söylüyorsun, sana soruyorum videodaki silah sesleri gerçek değil mi sen de hayır gerçek ama DMC'dekilerle karşılaştır diyorsun. Bu ne tür bi salaklıktır ki gerçek olan birşeyi gerçekçi bulmayıp onu oyundakiyle karşılaştırılmasını öneriyorsun.

Anlamadigin icin son kez anlatacagim. Silah sesi haric diger hersey DMC orjinal sesleri ile ayni. Tek uyusmayan Dante`nin silah sesleri, insallah bunu anlayip heeee dersin

quote:

Sen şimdi sidik yarıştırmaya devam edersin ben de hiç çekinmeden PM'dekileri koyarım acımam.

Koyarsan koy yahu napiyim sanki utanilacak birsey var. Cekememezlik ve ustune P.M. koyarim diyip tehditmi etmeye basladin? Yahu guzel guldurdun beni. Aslinda sana cevap yazmayacaktim ama dayanamayip yine biri biri yaptigin icin geldi bu cevaplar

Uslu ol, adam ol, ben Khan`a benzemem.

2.Part-Son-

En başından beri böyle söyleseydin sorun çıkmıycaktı ama sen üstü kapalı anlatıp sidik yarıştırıp ortamı germeyi seçtin. E teknoloji gelişti oyundaki ses efektleri çok ilerledi ve gerçekçi ve güzel oldu, gerçek silah sesinden güzel olması normal ama bu gerçek olan birşeyin "gerçekçi gelmedi" denmesine sebep değil.

Ne sence yok mu? Ben biraz düşününce(MOD'un mesajımı silmesinin ve barışmamızı ümit etmesinin de etkisiyle) dedim biz ne yapıyoruz çocukça tartışıyoruz, bir oyun için. Ve bu yersiz tartışmaya bir son verilmeli dedim. Sense oralı bile olmadın. Hahaha asıl bu lafına ben kıçımla gülüyorum senin neyini çekemiycem söyler misin yahu? Sen kimsin ki ben seni çekemiym ha? Kim tanıyor ki seni bu forumda DMC topiğinden başka? Ben orda tehdit etmedim sadece sidik yarıştırırsan seni rezil etmek için P.M koyacaktım(Gerçi abartılcak birşey yok ama olsun).

Sen adam ol koçum ben adam gibi özrümü diledim sen uslu ol adam ol. Sen kime benziyorsun peki söyle de bilelim.

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

spardanın oğlu ne oluyor

O PC'ye özel zorluk derecesi yani Legendary Dark Knight. Ya benim aklıma şey geldi aslında, madem Sparda'nın oğluyuz daha kolay olması gerekmez mi?(Sparda'nın oğlu olduğumuza göre demonları ara videolardaki kolaylıkta yenmemiz lazım). Ama sonra bir yerde bir üyenin bir yazısını gördüm. Zorluklar hakkında açıklama fln yapıyordu. Son of Sparda modu Sparda'nın oğlu olmaya yaraşacak kişilerin modu tarzı birşey yazıyordu bu da açıklığa kavuşmuş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 14 Nisan 2009; 0:51:39 >
  • quote:

ya bu hell and hell neci böylee daha danteyi yenemiyoruzz bi kere vuruyor ölüyoruzz illet etti beni

edit.:bide yukardaki sorumun cvp bilen arkdaşlar varsa cvp verirse şayet sevinirim.

Hell and Hell'de bi kerede ölüyorsun zaten. Sen DMD Mode'u geçtin mi bakiym. Hell and Hell DMD Mode'da No Damage Videosunu çekebilen adamlar içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 14 Nisan 2009; 0:50:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

Arkadalar Devil May Cry 4 de çalan bir şarkı varya onun adını söylermisiniz?Yardımcı Olun Lütfen :)

Çocuk gibi heycanlanıp birşey yazmayın lütfen yardım isteyecekseniz de yardım almak istediğiniz konuyu tam olarak açıklayın.

quote:

Orjinalden alıntı: mrnr

arkadaşlar l2 ye basınca bu kılıçtan motor gibi vın vın sesler çıkıyor ama hiç bir işe yaramıyor onu nasıl kullancağız acaba?? combo tuşlar mı war?

Nasıl işe yaramıyor hiç mi denemedin?
    Edit: Gerçi arkadaşlar cevaplarını almışlar ama yazdıklarını gereksiz/eksik bulduğumdan dolayı tepkimi gösterdim. Benim mesajlar ne çabuk artıyor öyle, daha geçende 475 flndı ne çabuk 510 olmuş.

ulan sen manyak mısın lan?adam akıllı konuş benimle....

sana ne ulan attığım mesajdan...

bunun gibi boş masajlar atarsan tabi yükselir mesaj sayın

Khan senin kafanda sorun fln mı var dostum? Sana kemik atan oldumu da havlıyorsun. Ben isimlere pek bakmadığımdan dolayı yazıyı yazdığım arkadaşın cevap verdiğini sanıp cevap verdim. Hey Allah'ım neleriyle uğraşıyoruz.
  • quote:

gerizekalı kim belli aynı şeyi bin kere anlatıyorum yanlış anlıyorsun demekki sende sorun var. Ben Half-Life'yi tam olarak 2 yıldır biliyorum benden daha fazla oynayanlardan daha çok bilgim var yılı mılı geçecen boş konuşuyorsun git biraz hava al

Ayrıca şu yazıya yazdığım cevap silinmişti bir daha yazayım. Anlatma kısmını geçtim. Bak kendin de diyorsun 2 yıl biliyormuşsun 2 yılla 1 ay bir mi. 2 yılda oyunu çözersin zaten, o araştırmaya bakar. Senden daha uzun süre oynayanlar belki araştırmamışlar nerden biliyorsun? Baksana senin avatarında bile HL2'den bi resim var HL manyağı olduğun belli.
  • oh hayır yinemi sen bıktık yav uğraşmaktan artık lütfen kampanyasına uy yazma artık bize boş mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 14 Nisan 2009; 5:24:18 >
  • quote:

quote:

ya bu hell and hell neci böylee daha danteyi yenemiyoruzz bi kere vuruyor ölüyoruzz illet etti beni

edit.:bide yukardaki sorumun cvp bilen arkdaşlar varsa cvp verirse şayet sevinirim.

Hell and Hell'de bi kerede ölüyorsun zaten. Sen DMD Mode'u geçtin mi bakiym. Hell and Hell DMD Mode'da No Damage Videosunu çekebilen adamlar içindir.

geçemedigim tek bölüm kaldı oda hell and hell onuda geçmenin bir yolu yok sanırım dante bi tane vuruyor pakett
  • arkadaşlar ben yine biyerde takıldım.14.bölümdeyim bu şelela kapanıyor ve benim geri dönmem lazım, bu yerden yeni yaratıklar fln çıkıyor geriye dönüyorum ama bi türlü şelale nerde hatırlayamadım en başa dönmem lazım bulamadım bir türlü sizde nasıl tarif edersiniz bilemiyorum zor bi soru oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammersertac -- 14 Nisan 2009; 23:02:18 >
  • şu menü için bir türlü çözüm bulamadım maalesef orjinal ekran gibi yazılar olmuyor bu yüzden arkadaki güzel ekranı göremeyeceğiz
  • Hobaa burası yine panayır yerine dönmüş. Doppelganger yine ortalığı karıştırmışsın.
  • ya abicim şimdi bir sürü üstad çıkacak ama şu oyunu bu forumda hakkıyla oynuyan bir kişi görmedim şu zaman kadar
    sabahtan akşama elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara bir kere yardıma ihtiyac duydum bir
    oyunla ilgili bir ALLAHIN kulu cvp vermedi [DMC] nickli arkadaş ta engelli belki o olsa cvp verirdi son care o olmadı
    ben hepsini yapıp buraya yazacam.
  • quote:

oh hayır yinemi sen bıktık yav uğraşmaktan artık lütfen kampanyasına uy yazma artık bize boş mesaj

Uzatmıcaksın o zaman sana uğraş diyen yok zaten. Kimin boş konuştuğu apaçık ortada.

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Hobaa burası yine panayır yerine dönmüş. Doppelganger yine ortalığı karıştırmışsın.

Bazı kişilere haddini bildirmek zorundayım dimi ama.

quote:

ya abicim şimdi bir sürü üstad çıkacak ama şu oyunu bu forumda hakkıyla oynuyan bir kişi görmedim şu zaman kadar
    sabahtan akşama elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara bir kere yardıma ihtiyac duydum bir
    oyunla ilgili bir ALLAHIN kulu cvp vermedi [DMC] nickli arkadaş ta engelli belki o olsa cvp verirdi son care o olmadı
    ben hepsini yapıp buraya yazacam.

Aa ama hakkımızı yeme Arsenic var ben varım. Sen tam olarak hangi konuda yardım istemiştin. Ben yardım içeren mesaj göremedim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 15 Nisan 2009; 13:37:53 >
  • benim sorunum şu daha öncede yazdım takıntılıyım bu konuda ve takmış bulunmaktayım şu anda
    bi oyunda bi bonus varsa ben onu almalıyımve dmc 4 te bazı bonusları çözemedim
    dmc 4 bitirdim ama şu bonus bölümleri sanırım 15 tane var ben bunlarda sadece 6 bilemedin 7 tanesini yaptım
    bonuslarda yapmamız gerekenelr nedir onu ögrenmek istiyorum arkadaşım.

degiştirme.:bu hell and hell ii bitirmenin bir yolu yokmu yavss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 15 Nisan 2009; 15:15:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleanor91

Arkadaşlar 3. Bölümde resimdeki yerde takıldım lütfen yardım ediniz.Space ile I ya basarak mavi ışık gibi şeylerden gidiyoruz ya ben hep yukarıdaki sivri şeylere çarpıp aşağı düşyorum.Nasıl geçicem burayı.

http://img13.imageshack.us/my.php?image=48744105.jpg

Arkadaşlar yok mu bi yardım edecek olan ?
  • quote:

benim sorunum şu daha öncede yazdım takıntılıyım bu konuda ve takmış bulunmaktayım şu anda
    bi oyunda bi bonus varsa ben onu almalıyımve dmc 4 te bazı bonusları çözemedim
    dmc 4 bitirdim ama şu bonus bölümleri sanırım 15 tane var ben bunlarda sadece 6 bilemedin 7 tanesini yaptım
    bonuslarda yapmamız gerekenelr nedir onu ögrenmek istiyorum arkadaşım.

degiştirme.:bu hell and hell ii bitirmenin bir yolu yokmu yavss

Hee tmm anladım ben onu pek dikkate almadığım için cevaplamadım. Sen hayatında Youtube'a geçemediğin bölümün adını yazmadın mı hiç. Geçemediğin bölümü yaz Youtube'a çıkıyo zaten. Hell and Hell'i bitirmen için önce iyi bi Gamepad almalısın sonra da full DMC oynamalısın. Bence DMC3 oyna. Onu çöz sonra DMC4'e geçersin.

quote:

quote:

Arkadaşlar 3. Bölümde resimdeki yerde takıldım lütfen yardım ediniz.Space ile I ya basarak mavi ışık gibi şeylerden gidiyoruz ya ben hep yukarıdaki sivri şeylere çarpıp aşağı düşyorum.Nasıl geçicem burayı.

http://img13.imageshack.us/my.php?image=48744105.jpg

Arkadaşlar yok mu bi yardım edecek olan ?

Youtube'a yaz anlatmakla olmaz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 15 Nisan 2009; 16:43:52 >
  • arkadaşım oyunu bitirdim ben bitiremedigim tek bölüm hell and hell onuda bir bitiren oldugunu sanmıyorum
    bonus ları yapma konusunda yardım istemiştim anlaşılan sende yapmamışsn neyse ben bulcam hepsini tek tek.
  • quote:

Hobaa burası yine panayır yerine dönmüş. Doppelganger yine ortalığı karıştırmışsın.

Doppelgangerde olmasa
  • quote:

arkadaşım oyunu bitirdim ben bitiremedigim tek bölüm hell and hell onuda bir bitiren oldugunu sanmıyorum
    bonus ları yapma konusunda yardım istemiştim anlaşılan sende yapmamışsn neyse ben bulcam hepsini tek tek.

Bitirenin olduğunu sanmıyor musun, bir daha düşün istersen. DMC'yi iyi oynayan çok player var. Hell and Hell DMD zorluğunda zaten eğer onda No Damage yaparsan(hasar almamak) Hell and Hell'i de geçersin.

quote:

quote:

Doppelgangerde olmasa

Ben olmasam ortalığı karıştırmasam DMC4 Topiğinin tadı çıkar mı sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 16 Nisan 2009; 7:02:37 >
  • nasıl bitircen yavss oyunu toplamda 3 gold orb la bitirdim hiç gold orb kullanmadım ama hell and hell de dante 3 ünü birden aldı tabi save etmedim
    adam bi tane vuyuroy paket oluyorsun sen bitirdin sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.