Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Doppelganger
    Ben olmasam ortalığı karıştırmasam DMC4 Topiğinin tadı çıkar mı sence?

• quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

benim sorunum şu daha öncede yazdım takıntılıyım bu konuda ve takmış bulunmaktayım şu anda
    bi oyunda bi bonus varsa ben onu almalıyımve dmc 4 te bazı bonusları çözemedim
    dmc 4 bitirdim ama şu bonus bölümleri sanırım 15 tane var ben bunlarda sadece 6 bilemedin 7 tanesini yaptım
    bonuslarda yapmamız gerekenelr nedir onu ögrenmek istiyorum arkadaşım.

degiştirme.:bu hell and hell ii bitirmenin bir yolu yokmu yavss

Bonuslar biraz karışık oynayalı epey zaman olduğundan detaylı hatırlamıyorum ama şöyle söyleyeyim bazı bonusları sadece bir karakter yapabiliyor veya bazı özelliklere sahip olmuş olman gerekiyor. Kısacası bunların bazılarını yapabilmen için oyunda çok gerilere gitmen gerekebiliyor. Şöyle örnek vereyim, tam detaylı hatırlayamasam da örneğin bir bonusta Nero ile yaratıkları havada tutup diğerlerinin vurmasını sağlaman gerekiyordu ama oraya geldiğinde Nero bu özelliğe sahip değildi, bu özelliği kazanınca geri dönmen gerekiyordu, oyunu ta xbox360'a ilk çıktığı zamanarda defalarca bitirmiştim ama çok zaman oldu o sebeple pek iyi hatırlamıyorum. Geçemediğin bölümleri youtube'dan izle, orada neyi eksik yaptığını görebilirsin.

Hell and Hell'e gelirsek ben şahsen fazla zorlamadım çünkü zorlasam herhalde kanser olurdum, felaket birşey boşa kasma, başları bir şekilde geçsen bile bir yerden sonra pes ediyorsun.

Bu arada başlığa uzun zamandır girmiyordum o sebeple yardımcı olamadım kusura bakmayın millet, zamanında baya aktif olarak yardım edenlerden biriydim, hatta @En_DiabLO [DMC] demişsin, ona da ilk oynamaya başladığı zamanlarda baya yardımcı olmuştum.
  • quote:

nasıl bitircen yavss oyunu toplamda 3 gold orb la bitirdim hiç gold orb kullanmadım ama hell and hell de dante 3 ünü birden aldı tabi save etmedim
    adam bi tane vuyuroy paket oluyorsun sen bitirdin sanırım?

Ben bitirsem sana burda güzel bi fırça çekerdim. Öyle deme hacı youtube'dan sürüsüyle video koyarım utanırsın bu dediklerin için. Hell and Hell DMD zorluğunda zaten tek farkı tek vuruşta ölmen. DMC'yi DMD Mode'unda hiç yara almadan bitirirsen onu da bitirirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Ben olmasam ortalığı karıştırmasam DMC4 Topiğinin tadı çıkar mı sence?

asdasdasdas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 16 Nisan 2009; 16:57:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

benim sorunum şu daha öncede yazdım takıntılıyım bu konuda ve takmış bulunmaktayım şu anda
    bi oyunda bi bonus varsa ben onu almalıyımve dmc 4 te bazı bonusları çözemedim
    dmc 4 bitirdim ama şu bonus bölümleri sanırım 15 tane var ben bunlarda sadece 6 bilemedin 7 tanesini yaptım
    bonuslarda yapmamız gerekenelr nedir onu ögrenmek istiyorum arkadaşım.

degiştirme.:bu hell and hell ii bitirmenin bir yolu yokmu yavss

Bonuslar biraz karışık oynayalı epey zaman olduğundan detaylı hatırlamıyorum ama şöyle söyleyeyim bazı bonusları sadece bir karakter yapabiliyor veya bazı özelliklere sahip olmuş olman gerekiyor. Kısacası bunların bazılarını yapabilmen için oyunda çok gerilere gitmen gerekebiliyor. Şöyle örnek vereyim, tam detaylı hatırlayamasam da örneğin bir bonusta Nero ile yaratıkları havada tutup diğerlerinin vurmasını sağlaman gerekiyordu ama oraya geldiğinde Nero bu özelliğe sahip değildi, bu özelliği kazanınca geri dönmen gerekiyordu, oyunu ta xbox360'a ilk çıktığı zamanarda defalarca bitirmiştim ama çok zaman oldu o sebeple pek iyi hatırlamıyorum. Geçemediğin bölümleri youtube'dan izle, orada neyi eksik yaptığını görebilirsin.

Hell and Hell'e gelirsek ben şahsen fazla zorlamadım çünkü zorlasam herhalde kanser olurdum, felaket birşey boşa kasma, başları bir şekilde geçsen bile bir yerden sonra pes ediyorsun.

Bu arada başlığa uzun zamandır girmiyordum o sebeple yardımcı olamadım kusura bakmayın millet, zamanında baya aktif olarak yardım edenlerden biriydim, hatta @En_DiabLO [DMC] demişsin, ona da ilk oynamaya başladığı zamanlarda baya yardımcı olmuştum.

Hayır sen yanlış hatırlıyorsun ilk cümleni gördükten sonra benim de aklıma geldi. Sanırım Secret Mission 3'ten bahsediyorsun sen. O Secret Mission'da Nero'nun D(evil)B(ringer)'ıyla ortada duran diğer demonlardan farklı olan Scarecrow tarzı bir Demon'u tutup diğer demonlardan koruyorduk yani diğer demonların vurmasını sağlamıyorduk. O özelliği de Credo'yu yenip Aegis kalkanını aldıktan sonra kazanıyorduk(bu özelliği kullanmamız için bir demon'u tutup DB'ı kullandığımız tuşu bırakmamamız gerekiyordu. Vayy bu arada abimiz XBOX sahibi insan PS3 alır. DMC PS için özeldir PS3 alman gerekiyordu. Bizim arkadaşlarda var PS2 DMC1-2-3 çekip oynucam. Bu arada benim sana sorularım vardı tam cevap alamadım olmuyor böyle Arsenic yapma Arsenic etme Arsenic sana yakışmıyor Arsenic. Bu arada snn nick nerden geliyor Jack oyunundan mı? Benim küçük kuzende PS2 - Slim vardı onda Jack 2 vardı snn avatarda da Jack'in human ve devil formu vardı da ondan soriym dedim.

Öyle deme Arsenic DMC3'te alıştırma yap DMD Mode'da No Damage yaparsan tmmdır. Bu arada arkadaşlar yeni birşey keşfettim. Bi tane video linki vermiştim ya burda adam Exceed'i çok iyi ayarlıyordu, belki o adam kendisi yapmıyordur. Çünkü Super Character'de otomatik oluyor o. Trainerla alakalı değil bizzat kendim denedim. Bu arada bu Save Dosyalarında bi b*kluk var. Bazılarında bazı şeyler çalışmayabiliyor. Trainerla alakalı olsa gerek. Mesela DMC3 Save Dosyası vardı bende Kalina Ann(Bazuka) çalışmıyordu, Gunslinger çalışmıyordu(sanırım) Trickster düzgün çalışmıyordu. Trainerla alakalı olduğu kanısına da şurdan vardım. Geçende DMC4'te Trainer kullanıyordum. Nero'nun tüm özelliklerini kökledim() ama hiçbiri çalışmıyordu. Ne Air Hike ne de başkası. Bi de DMC4'ü iyi yapmışlar, DMC3'te Dante'nin paltosu Trainer kullanınca bozuluyordu ama DMC4'te taşş gibi.
  • quote:

Hayır sen yanlış hatırlıyorsun ilk cümleni gördükten sonra benim de aklıma geldi. Sanırım Secret Mission 3'ten bahsediyorsun sen. O Secret Mission'da Nero'nun D(evil)B(ringer)'ıyla ortada duran diğer demonlardan farklı olan Scarecrow tarzı bir Demon'u tutup diğer demonlardan koruyorduk yani diğer demonların vurmasını sağlamıyorduk. O özelliği de Credo'yu yenip Aegis kalkanını aldıktan sonra kazanıyorduk(bu özelliği kullanmamız için bir demon'u tutup DB'ı kullandığımız tuşu bırakmamamız gerekiyordu. Vayy bu arada abimiz XBOX sahibi insan PS3 alır. DMC PS için özeldir PS3 alman gerekiyordu. Bizim arkadaşlarda var PS2 DMC1-2-3 çekip oynucam. Bu arada benim sana sorularım vardı tam cevap alamadım olmuyor böyle Arsenic yapma Arsenic etme Arsenic sana yakışmıyor Arsenic. Bu arada snn nick nerden geliyor Jack oyunundan mı? Benim küçük kuzende PS2 - Slim vardı onda Jack 2 vardı snn avatarda da Jack'in human ve devil formu vardı da ondan soriym dedim.

Öyle deme Arsenic DMC3'te alıştırma yap DMD Mode'da No Damage yaparsan tmmdır. Bu arada arkadaşlar yeni birşey keşfettim. Bi tane video linki vermiştim ya burda adam Exceed'i çok iyi ayarlıyordu, belki o adam kendisi yapmıyordur. Çünkü Super Character'de otomatik oluyor o. Trainerla alakalı değil bizzat kendim denedim. Bu arada bu Save Dosyalarında bi b*kluk var. Bazılarında bazı şeyler çalışmayabiliyor. Trainerla alakalı olsa gerek. Mesela DMC3 Save Dosyası vardı bende Kalina Ann(Bazuka) çalışmıyordu, Gunslinger çalışmıyordu(sanırım) Trickster düzgün çalışmıyordu. Trainerla alakalı olduğu kanısına da şurdan vardım. Geçende DMC4'te Trainer kullanıyordum. Nero'nun tüm özelliklerini kökledim() ama hiçbiri çalışmıyordu. Ne Air Hike ne de başkası. Bi de DMC4'ü iyi yapmışlar, DMC3'te Dante'nin paltosu Trainer kullanınca bozuluyordu ama DMC4'te taşş gibi.

Dediğim gibi yanlış hatırlamam normal çok oldu son oynadığımdan beri. Bu arada ben de PS3'te var olmadığını kim söyledi, hatta DMC'nin ilk oyunlarını orjinal aldım PS3'te oynuyorum. Kassam Hell and Hell modunu da bitiririm ama o kadar çok oyun varki bu konsollarda o kadar vaktim olmadı, mesela şu sıralar SF4'e sardım başka bir şey oynamıyorum o derece.

Bu arada soruların neydi topiğe bayadır girmediğimden gözümden kaçmış yine.

Son olarak DMC'de trainer mı kullanlırmış, cık cık.
  • yorumlar için sagolun arkadaşlar ben hepsini tek tek çözerim zaman çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Dediğim gibi yanlış hatırlamam normal çok oldu son oynadığımdan beri. Bu arada ben de PS3'te var olmadığını kim söyledi, hatta DMC'nin ilk oyunlarını orjinal aldım PS3'te oynuyorum. Kassam Hell and Hell modunu da bitiririm ama o kadar çok oyun varki bu konsollarda o kadar vaktim olmadı, mesela şu sıralar SF4'e sardım başka bir şey oynamıyorum o derece.

Bu arada soruların neydi topiğe bayadır girmediğimden gözümden kaçmış yine.

Son olarak DMC'de trainer mı kullanlırmış, cık cık.

Abi aç mısınız anlamadım ki iki konsol almak niye? Çok duyuyorum bu aralarda. Babanız fabrikatör fln mı? G*tünüze don almaya paranız yok iki tane konsol alıyorsunuz. Hava atıyo bi de orjinal aldım diye bak bak bak bak. Madem Orjinal aldın neden PS3'te değil de XBOX'ta bitirdin hıı?

Hell and Hell'de bitirmen için öncelikle DMC3'te alışcan ve DMD Mode'da No Damage'le bitircen Hell and Hell DMD Mode'u zorluğunda çünkü.

Kullanılır tabi lan her oyunda kullanılır. Zaten Gamepad yok(Hayır var da uyumlu değil driver'ı yok dandik bişiy(gerçi marka olarak iyi sanırım ama neyse).
    Sonra konsolda olsa zaten kullanmam ama PC'de kullanırım.
    Sorularımı sonra yazarım. Sorularım şunun gibi sorulardı. Force Edge kolyeler birleşince neden Sparda'ya dönüşmedi fln. Çoğunu cevaplamıştın ama buna cevap alamadım.
    Bir de Trainer'ın neden bazı şeylerin çalışmamasına sebep olduğunu sorucaktım . Bir de yazdığım herşeyi cevaplamıyorsun. Sen 2 sayfa önce uzunca bir yazı yazmıştın ben daha uzun yazmıştım sen de Doppelganger kısa yaz biraz kim okuyacak bu kadar yazıyı demiştin, okurlar okurlar seninkisini okuyanlar benimkisini hayli hayli okurlar. Çünkü benim yazdığım yazılar her zaman sürükleyici ve merak uyandırıcıdır.
    http://www.youtube.com/watch?v=-1RHxRkuFVc Aha böyle oynayan biri Hell and Hell Mode'da oyunu bitiremez mi? Kail yanlış olmasın Dünya'nın en iyi DMC Player'ı DMC3'ü de manyak oynuyor hissederek oynuyo resmen adam BGM de manyak.
    @En_DiabLO
    http://www.youtube.com/watch?v=7MsEgVnlAx8 Al Hell and Hell Mode, üstelik oyunun en zor bölümü olan Mission 20.
    Edit: ilk koyacağım adam Gold Orb kullanıyodu ben de tam linki değiştirecektim baktım ki link yok.
    Hatttaaaaaa
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Sanctus'u yendim bu videoya bakarak 1 Gold Orb'la. Çok kolay.(mışşş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 17 Nisan 2009; 16:47:30 >
  • Yaa beylerr bende neden bu topic 90 sayfa olduğu halde 120 sayfa olarak görünüyor. Sizde de öyle mi yoksa sadece bana özel bir durum mu. Bir baktım 90 sayfayken 110 küsür oldu sayfaların kapasitesi çok kısaltıldı.

Bir de arkadaşlar Yamato'nun neden kırıldığını sanırım çözdüm. Vergil DMC3'ün sonunda Mundus'la dövüştüğü için kırılmış olabilir Yamato. Hatırlarsanız Yamato yoktu DMC1'de. Sparda'nın Yamato'su vardı fakat onun Vergil'ın Yamato'suyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Mundus çok büyük bir güç sonuçta Yamato'nun Vergil Mundus'la mücadele ederken kırılması doğal. Dante de Mundus'la dövüştü ama hem yorgun değildi, hem de Sparda ile dövüştü Mundus'la. Ya da Nero'nun bahsettiği Hell Gate'le alakası olabilir. Belki de Devil Bringer o yüzden Yamato'dan etkilenmiştir. DB öyle birşey ki kötü birşey olacağı zaman ve ihtiyacı olunduğu birşeyin yakınından geçildiği zaman parlıyor(bknz: Dante'nin Sanctus'un vaaz verdiği zaman camdan atlaması ve Nero'yla oynarken Orblar'ın saklandığı yerin ve Blue Orb Fragmentler'in yakınından geçerken ve de Secret Missionlar'ın olduğu yerin yakınından geçerken Devil Bringer'ın parlaması).
  • Gene uçmuş Doppelganger..
  • Sparda gücünün bir yarısını Yamato'ya bir yarısınıda Force Edge'ye sakladı. DMC1 de geçen Yamato ile DMC3 te geçen Yamato aynı.
  • Bir süredir başlayıp üstünde defalarca çalışıp çabaladığım Türkçe Yama'dan birkaç ss koyayım umarım hoşunuza giden cinstendir

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

DMC 4 Logosunu ve Türkçe karakter bozuklukları düzelteceğim inşallah
  • quote:

Bir süredir başlayıp üstünde defalarca çalışıp çabaladığım Türkçe Yama'dan birkaç ss koyayım umarım hoşunuza giden cinstendir

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Sağolasın Abi inşallah yaparsında biz de türkçe oynarız :) abi insan ı seçince kimle savaşıyoruz İnsan ne Şeytan avcısı ne?

bide şu alttaki yazıları çevirirsen iyi olur abi 1.resimdeki gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Gene uçmuş Doppelganger..

Dikkat ediyorum da sen de hep benim banlandığım zamanlarda ortaya çıkıyorsun.
  • quote:

Sparda gücünün bir yarısını Yamato'ya bir yarısınıda Force Edge'ye sakladı. DMC1 de geçen Yamato ile DMC3 te geçen Yamato aynı.

Hayır benim bildiğim Sparda gücünün tamamını Force Edge'e hapsetti. Zaten Force Edge'in kolyeler birleştikten sonraki haline bu yüzden Sparda deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 26 Nisan 2009; 16:19:18 >
  • quote:

Bir süredir başlayıp üstünde defalarca çalışıp çabaladığım Türkçe Yama'dan birkaç ss koyayım umarım hoşunuza giden cinstendir

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Neden bunu yapma gereği duyuyorsun ki? Oyunun Ara Yüzündeki İngilizce kelimeleri çoğu kişi biliyordur zaten, bilmeyen de sözlükten bakar çok zor değil. Önemli olan oyunu tamamen Türkçe'ye çevirmek.
    @gokhanbjk95
    İnsan DMC4'te Human yazan Şeytan Avcısı da DMC4'te Devil Hunter yazan zorluk modlarıdır. Human en kolay moddur Devil Hunter da biraz daha tecrübeli oyuncular için olan moddur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 26 Nisan 2009; 16:22:28 >
  • iyi yapmayız çokta sorun değil benim için

Edit: Ha bu arada sadece menü değil oyun içindeki yazılarıda değiştiriyordum

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 26 Nisan 2009; 23:13:40 >
  • quote:

quote:

Genelde konularda yazılan yorumları okurum ve DMC de benim yorum okuduğum konulardan bakıyorum ki hep sen ban yemiş oluyorsun bende yazıyorum zaten mesaj sayıma bakarsan görürsün çok fazla birşey yazmadığımı.
  • seninde banlanmadıgın zaman yokki mübarek
  • quote:

iyi yapmayız çokta sorun değil benim için

Edit: Ha bu arada sadece menü değil oyun içindeki yazılarıda değiştiriyordum

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Şefkini kırmak istemem ama bunlar gereksiz ve emek duyulacak şeyler değil, kimse sana bu yaptıkların için teşekkür etmez(İngilizce Özürlüleri kastetmiyorum tabi) sonuçta ne olur sen üzülürsün. Nasıl yaptığını bize de söylesene.

quote:

quote:

quote:

Genelde konularda yazılan yorumları okurum ve DMC de benim yorum okuduğum konulardan bakıyorum ki hep sen ban yemiş oluyorsun bende yazıyorum zaten mesaj sayıma bakarsan görürsün çok fazla birşey yazmadığımı.

Benimkinden çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 28 Nisan 2009; 23:44:18 >
  • quote:

Şefkini kırmak istemem ama bunlar gereksiz ve emek duyulacak şeyler değil, kimse sana bu yaptıkların için teşekkür etmez(İngilizce Özürlüleri kastetmiyorum tabi) sonuçta ne olur sen üzülürsün. Nasıl yaptığını bize de söylesene.

şefkimi zaten kıramazsın, zaten senden bir anlayışta beklemiyorum. İngilizce biliyorum diye zırlayıp hani de benim Türkçe yamam diye bırı bırı öten ben bi ton adam gördüm. Sonuçta ne olura olsun eğer orjinal birşey olursa(ki oyun içindeki oyuncakları(?) da değiştireceğim.) Kısacası DMC 4'ün anası ağlayacak
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.