Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Cafede Devil may Cry 4 ü oynamdım 9 uncu bölüme geldim 9 uncu bölümde Kyrie nin abisi varya onun la savaşıyorum Bu zamana kadar en zor oydu tabi:) herneyse onunla savastım yendim sonra kapıdan girdim karşı kapıdan girdim girdikten sonra hemen bir kutu gibi bir şey var ona L ile bastım lazerler çıktı nasıl gececeğim orayı?
  • lazerlerin en başındaki merdivenlerin orda olmalısın merdivenlerin ilk basamagına kadar in ve lazerlere dokunmadan sag taraftaki
    bölüme zıpla ve devam et oke
  • Burayı Geçemedim Ya 10 uncu Bölümdü herhalde
    Resimler Bu???

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 6 Mayıs 2009; 14:51:01 >
  • merdivenlerin başındaki sandıgın orda B ye bas lazer leri yavaşlatacak oke
  • biliyorum Yavaşlatıyor karşıya geçtim o mavi gibi bir şey varya ona Kılıçla vurduum Sonra geri gittim 1.resimdeki yere geldim çıkamıyorum eyer bilen varsa anlatabilirmi yada resimle gösterebilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa
    Baştan emeğine saygı duyuyorum birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama türkçeni düzeltte sonra türkçe yama yap.
    türkçe konusunda acayip hassasım. " öyle " yi "öle" yapanı gördümde "katliam" kelimesine yeni bir harf ekleyenide yani çok nadir görüyorum en berbat türkçe hatası bu.
    Katliam,Acımasız gibi kelimeleri çevirmen gene iyice bir saçmalık.
    Bu oyunda herşey orjinal olması lazım.isimler orjinal çünkü zevki böyle çıkar.altyazıları çevirmek en mantıklısı.
    Ana manüde zaten birşey yok.

"Türkçe" yama ne demek? Herşeyi %100 Türkçeye çevirmeye çalışmak veya çevirmektir. Boş bir eleştri kaale almıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

biliyorum Yavaşlatıyor karşıya geçtim o mavi gibi bir şey varya ona Kılıçla vurduum Sonra geri gittim 1.resimdeki yere geldim çıkamıyorum eyer bilen varsa anlatabilirmi yada resimle gösterebilirmi?

İKNCİ RESİMDEKİ DURDUGUN YERİN TAM KARŞINSININ AÇILMASI LAZIM ORDAN AŞA ATLAYIP DEVAM EDECEKSİN O MAVİ YERİ KIRDIKTAN
    SONRA TABE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 7 Mayıs 2009; 11:31:02 >
  • arkadaşlar biri bana 13.bölüm save ini atabilirmi, fornat atılınca pc ye gitti hepsi
  • hangi modda olanı lazım arkadaşım?
  • human olsun bide bu save dosyasını atıcak yeride bulamadım? biraz oynadım oyunu kaydettim nereye kaydettiğini bulamadım oyunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammersertac -- 7 Mayıs 2009; 13:50:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muammersertac

human olsun bide bu save dosyasını atıcak yeride bulamadım? biraz oynadım oyunu kaydettim nereye kaydettiğini bulamadım oyunu?

Belgelerim e gir Capcom Yazıcak onun içine gir bir klasör var Devil May Cry 4 diye onun içerisinde...
  • humun ne etcen laa legendry dark knihgt ver sek olmayormuakşam eve gidince upload ederim arkadaşım nasip olursa
  • saolun arkadaşlar netten buldum save i ve 13 ten başlayarak şuan itibari ilede bitirmiş bulunmaktayım oyunu artık dmc3 e başlayayım biraz ara verip
  • arkadaşlar daha öncede oyunu bitirdim human ve devil hunter modlarında ama sonra hepsinde bitireyim die bir karar aldım
    ve başladım oynamaya human, devil hunter, son of sparda dante mus die, legendry dark knihgt, bunların sadece hepsinde oyunu
    bitirdim ve son iki mod heaven an hell ve hell and hell akşam heaven and hell modunda başlayayım dedim ana oda ne
    adamalr bi kere vurunca ölüyorrbendemi bi sorun var yok sa bu hell and hell bir alıştırmamı ordada biz tek vuruşta ölüyoruz.
    oynamayan arkadaşlara birde legendry dark knihgt modunu şüddetle tavsiye ediyorum olamaz böyle bir modd ekran yaratıktan
    geçilmiyorrr aşırı zevklii yavsss
  • Arkadaşlar Dante ile 12.bölümde kaldım ya Nasıl geçicem hep nero ile geldiğimiz yere geliyoruz...Hani Yılan Kadın vardı ya işte oraya geldiğimiz yerde takılıyorum Acaba Resimle Gösterebilirmisiniz?Yada Baştan Sona Açıklama Yaparmısınız?
  • Arkadaşlar Nero Yumruğunu Yukarıdan Aşşağıya İndiriyor ya Onu klavyeden nasıl yapabiliriz?birde skilleri nasıl kullanıcaz karman çorman LS filan yazıyor...
  • Arkadaşlar bende çözünürlük max 1280X1024 oluyor. Kenarda siyah bantlar çıkıyor.Hiç göze hoş gelen bir durum değil.Bu sorunu nasıl çözebiliri??
  • quote:

Arkadaşlar Nero Yumruğunu Yukarıdan Aşşağıya İndiriyor ya Onu klavyeden nasıl yapabiliriz?birde skilleri nasıl kullanıcaz karman çorman LS filan yazıyor...

belli başlı şeyler arkadaşım lock-on yani nişan alma tuşuna basılı tutarak geri it geri, geri basılı tut, ileri it ileri basılı tut bundan ibaret
    birde bunların exched olanalrı var oda kılıcını şarj edip aynı şeyleri yapıyorsun nero da sana şov yapıyor
    takıldıgın bölümü geçtinmi?

Ekleme.: neronun yumrugunu her yaratıga göre farklı kullanır arkadaşım ona sen bi etki yapamıyorsun yapacagın tek
    etki düşmanı havada yada yerde yakalayıp aksiyona başlaman olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 11 Mayıs 2009; 10:36:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Arkadaşlar Nero Yumruğunu Yukarıdan Aşşağıya İndiriyor ya Onu klavyeden nasıl yapabiliriz?birde skilleri nasıl kullanıcaz karman çorman LS filan yazıyor...

belli başlı şeyler arkadaşım lock-on yani nişan alma tuşuna basılı tutarak geri it geri, geri basılı tut, ileri it ileri basılı tut bundan ibaret
    birde bunların exched olanalrı var oda kılıcını şarj edip aynı şeyleri yapıyorsun nero da sana şov yapıyor
    takıldıgın bölümü geçtinmi?

Ekleme.: neronun yumrugunu her yaratıga göre farklı kullanır arkadaşım ona sen bi etki yapamıyorsun yapacagın tek
    etki düşmanı havada yada yerde yakalayıp aksiyona başlaman olur

sağolasın...Bu arada oyun Bitti çok Kısaydı ama zordu yaaa :)
  • Oyunu yüklü olan arkadaslardan bir ricam var kaç gb yer kaplıyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.