Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım hangi modda oynadın bilmiyorum ama emin ol legedry dark knihgt ta bir bölümü geçmen nerolu seriyi bitirmene eş deger
    süre tutuyor üstelik oyunun neresi kısa yavss
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Oyunu yüklü olan arkadaslardan bir ricam var kaç gb yer kaplıyor acaba?

7.31 GB benim ekran kartı AGP girişli olduğu için ekran kartı yetmiyor:) yani ekran kartım yok cafede bitirdim ben danteyle nero ile geldiğimiz yerlere geri dönüyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

quote:

7.31 GB benim ekran kartı AGP girişli olduğu için ekran kartı yetmiyor:) yani ekran kartım yok cafede bitirdim ben danteyle nero ile geldiğimiz yerlere geri dönüyoruz....

Kurulduktan sonra mı?
  • quote:

valla arkadaşım 7.48 gb tam versiyonu rar lı hali. Kurunca sanırım 8 gb gibi bir yer tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 12 Mayıs 2009; 12:18:05 >
  • arkadaşlar nero ile 'M' tuşuna basınca bazı hareketler yapıyodu, bu hareketler şansa mı oluyor, ben bi kere boyun kesme işareti yapmıştım daha yapamıyorum şansa mı oldu acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Arkadaşlar bende çözünürlük max 1280X1024 oluyor. Kenarda siyah bantlar çıkıyor.Hiç göze hoş gelen bir durum değil.Bu sorunu nasıl çözebiliri??

Soruma cevab gelmemiş.Tekrar ve açık bir şekilde sorayım. Arkadaşlar bende 22" Samsung monitör var.Oyuna girdiğimde maximum 1280X1024 oluyor. Durum böyle olunca ekranda sağda ve solda olmak üzere geniş bir siyah bant olayı karşıma çıkıyor.Bu çözünürlük olayını 1680X1050 olarak nasıl yapabilirim.Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende çözünürlük max 1280X1024 oluyor. Kenarda siyah bantlar çıkıyor.Hiç göze hoş gelen bir durum değil.Bu sorunu nasıl çözebiliri??

Soruma cevab gelmemiş.Tekrar ve açık bir şekilde sorayım. Arkadaşlar bende 22" Samsung monitör var.Oyuna girdiğimde maximum 1280X1024 oluyor. Durum böyle olunca ekranda sağda ve solda olmak üzere geniş bir siyah bant olayı karşıma çıkıyor.Bu çözünürlük olayını 1680X1050 olarak nasıl yapabilirim.Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı?

ilginç bi hata bendede 22'' LCD monitor var ve bole bi hatayla karşılaşmadım. 1680x1050 olması lazım. Directx 10 u yükle olmassa ben directx9 la oynadım vardı.
    Çözüm deil ama oyuna girdikden sora alt+tab yapıp ekran çözünürlüğüne bi göz at düşüorsa ordan ayarla belki olur bazı oyunlarda işe yarıor. En olmadı 1440 çözünürlüğü ile oyna siyah band görmessin
  • ya arkadaşlar oyunu blood palace olmak üzere her modda bitirdim hell and hell hariç onun için kasıyorum ama zor gibi
    her neyse konumuza dönelim legerdry dark knihgt modunun delisi oldum ama söyle bir sorunum var bildiginiz gibi
    ekranda adım atacak yer kalmayacak kadar çok yaratık geliyor kılıcı şarj edip dalarsan baya bi darbe oluyorsunn
    bu MAX-Act yi bi türlü yapamıyorum nasıl oluyor bi anlatırmısınız birde bonus bölümlerinde snırım 4-5 veya beş
    olması lazım beel/dagon (kurbagayı) kestikten hemen sonraki blümde merdivenin altıdaki bonus bölümü.
    Bu uçan yarı horoz yarı cadıyı andıran tiplemenler varya onları ataklarını bloke etmek ediyorum ama olmuyor
    nasıl yapılacagını bilen varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenjinn

quote:

quote:

ilginç bi hata bendede 22'' LCD monitor var ve bole bi hatayla karşılaşmadım. 1680x1050 olması lazım. Directx 10 u yükle olmassa ben directx9 la oynadım vardı.
    Çözüm deil ama oyuna girdikden sora alt+tab yapıp ekran çözünürlüğüne bi göz at düşüorsa ordan ayarla belki olur bazı oyunlarda işe yarıor. En olmadı 1440 çözünürlüğü ile oyna siyah band görmessin

Hocam bugun rastgele denerken olayı çözdüm.Dx9da ekran yenileme süresini 60, Dx10dada 59Hz olarak ayarlarsan max ekran çözünürlükleri aktif oluyor.Şuan Dx9 ve Dx10dada 1680*1050 çözünürlüğünde oynayabiliyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kenjinn

quote:

quote:

Hocam bugun rastgele denerken olayı çözdüm.Dx9da ekran yenileme süresini 60, Dx10dada 59Hz olarak ayarlarsan max ekran çözünürlükleri aktif oluyor.Şuan Dx9 ve Dx10dada 1680*1050 çözünürlüğünde oynayabiliyorum.

Evet şimdi hatırladım bende Hatta çözünürlüğü 1680x1050 yaptıkdan sora 75 hz yapmışdım çözünürlük düşmüştü bende ordan yakalamışdım belkide ilk senin gibi eklan yenilemeyi deiştirsem bende urasırdım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

ya arkadaşlar oyunu blood palace olmak üzere her modda bitirdim hell and hell hariç onun için kasıyorum ama zor gibi
    her neyse konumuza dönelim legerdry dark knihgt modunun delisi oldum ama söyle bir sorunum var bildiginiz gibi
    ekranda adım atacak yer kalmayacak kadar çok yaratık geliyor kılıcı şarj edip dalarsan baya bi darbe oluyorsunn
    bu MAX-Act yi bi türlü yapamıyorum nasıl oluyor bi anlatırmısınız birde bonus bölümlerinde snırım 4-5 veya beş
    olması lazım beel/dagon (kurbagayı) kestikten hemen sonraki blümde merdivenin altıdaki bonus bölümü.
    Bu uçan yarı horoz yarı cadıyı andıran tiplemenler varya onları ataklarını bloke etmek ediyorum ama olmuyor

Yokmu bilenn???
  • quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu blood palace olmak üzere her modda bitirdim hell and hell hariç onun için kasıyorum ama zor gibi

Yokmu bilenn???

Şu siyah pelerinle benzeyen şeyleri diyorsan onları şeytanın koluyla(Buster) LS+B ile tutup çekmeye çalışacaksın. 2yada 3kez yaptığında yere düşüyorlar ondan sonra Allah ne verdiyse dal.
  • quote:

quote:

quote:

Yokmu bilenn???

Şu siyah pelerinle benzeyen şeyleri diyorsan onları şeytanın koluyla(Buster) LS+B ile tutup çekmeye çalışacaksın. 2yada 3kez yaptığında yere düşüyorlar ondan sonra Allah ne verdiyse dal.

arkadaşım yardım etmeye çalışmışsın sagol ama dikkat edersen legendry dark knihgt modundan bahsediyorum belkki bu moodda
    oynanamışsın sana tavsiyem bu moodda oynadüşüncen için sagol beni yardım istedigim
    konu bonus bölümleri var oynadıysan bilirsin onlardan birisinde bu yamyamların atagını bloke etmem lazım ama ne denediysem olmadı
    enerji barında sadece bi boşluk kaldı bunu yaparsam bana muhtemelen blue orb verecek ve enerji barım dolacak ama maalesef yapamıyorum
  • @En_DiabLO ha pardon ya sen normal oyunun akışında çıkanlardan değilde şu kırmızı yazılı tabela gibi şeylerden girdiğimiz bölümleri diyorsun. Valla hocam ben onların bazılarını oynadımda senin dediğin bölümü yapamayıp çıkmıştım.
  • aynen öle arkadaşım oyunu yaklaşık olarak bi 15 kere bitirdim ama bunu hala yapamadım nero ilede denedim dante ilede ama
    yemedi
  • Bu oyun nasıl ya eğlenceli mi?İndireyim mi?
  • indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski

Bu oyun nasıl ya eğlenceli mi?İndireyim mi?

arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz ama 12 yaşında ateri salonunda çalışıyordum lise sona kadar bu böyle devam etti jeton beleş yanesonra eve ps
    aldım sonrada pc aldım aradan yaklaşık oalrak 13-14 sene geçti ve sana tek kelime ile gelmiş geçmiş en iyi oyundur bana göre
    sana bunu kelimelerle anlatamam anca oynarsın kendin anlarsın dene bence pişman olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski

Bu oyun nasıl ya eğlenceli mi?İndireyim mi?

arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz ama 12 yaşında ateri salonunda çalışıyordum lise sona kadar bu böyle devam etti jeton beleş yanesonra eve ps
    aldım sonrada pc aldım aradan yaklaşık oalrak 13-14 sene geçti ve sana tek kelime ile gelmiş geçmiş en iyi oyundur bana göre
    sana bunu kelimelerle anlatamam anca oynarsın kendin anlarsın dene bence pişman olmazsın

bu msj bana attir arkadaşlar bu rizeli yamyamı burda kendi oturumunu açık bırakmış bende her zaman benim oturum açık oldugu için bakmadan yazdım
  • ALLAH ALLAH yukarda giriş yaptıgız ad En_DiabLO diyor ama msj rizeli görünüyor bu nasıl iş yavsss msj bana ait yanı angaraeski
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.