Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

ALLAH ALLAH yukarda giriş yaptıgız ad En_DiabLO diyor ama msj rizeli görünüyor bu nasıl iş yavsss msj bana ait yanı angaraeski

Ortalık biraz karışmış galiba çözümlemem 1 dakikamı aldıSağol dostum hemen başliyim indirmeye.
  • arkadaslar oyunu yükledim crack i nereye aticam program fileste oyunu yok masa üstünede gelmedi simgesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

arkadaslar oyunu yükledim crack i nereye aticam program fileste oyunu yok masa üstünede gelmedi simgesi

ilacın yeri degişmez arkadaşım pf nin içine atarsın bendede masa üstüne gelmiyor masa üstüne gönderle kısa yol oluşturuyorum.
    ilk defa dmc tarzında bir oyun oynuyorsan human modunda başla arkadaşım devil hunter seni biraz kasar yok
    oyun hoşuna giderseki gidecegine eminim diger modlardada bitrirsin zamanla
    diger modlar dedigim sen oyunu her bitirdiginde yeni modlar açılacak sırayla bunlar
    human
    devil hunter
    dante must die
    legendry dark knihgt*******************favorimmmmm
    heven and hell
    hell and hell
    blood place
    takıldıgın bir yer olursa burdayızz
  • seriyi baştan sona oynamaya karar verdim şimdi dmc1 i indiriyorum o bittiğinde dmc2
  • Ah birde sistem çalıştırsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: No Şuga

Ah birde sistem çalıştırsa.

arkadaşım aiptir sorması senin sistem nedir yavss
  • ya oyunu oynayan cok kişi var birazda eskimiş tabi eskisi gibi ragbet görmüyor ama halada şu oyunu tam hakkıyla oynuyan kaç kişi var
    şu forumda merak ediyorum daha önce bonusların nasıl yapıldıgı sordum kimse cvp vermedi yada veremedi şimdi MAX-Act yi soruyorum
    onada cvp veren yok sonra çıkıp ortaya vay anam ben dmc hastasıyım falan da filenn hayır efenim oyunu sevebilirsin ama hakkıyla
    oynamamışsınız cogunu oyunu sadece human veya devil hunterda bitirmiş ben dmc ustasıyım diye ortalıkta dolanıyor pehh.
    yukardaki saydıgım modlarda bitirin oyunu sorna ustayım diye gelin buraya.
  • zaten ustaların nasıl oynadığı youtubede dolusuyla var insan kandırmaya gerek yok
  • ah ah ne gunlerdi
  • dmc 4 ü oynayan yada yeni oyayacak olan arkadaşlar ki hala oynamamış olan arkadaşlara siddetle tavsiye ediyor ve ekliyorum
    oyunu sadece human yada devil hunterda bitiren arkadaşlar oyunu diger zorluk seviyelerindede mutlaka oynamanız gerek
    özelliklede bu legendry dark knihgt ta abicim olamaz böyle birşey yaa isteyen arkaşlara ss koya bilirim 3 kez bitirdim
    bu akşam yeniden başlıycem bu modun hastası oldum bazı yerlerde abarmıyorum 20-30 tane yaratık birden geliyor aralarında
    kendinizi bile göremiyorsunuzztam aksiyor yaa süper bişeyy mutlaka deneyin
  • en nihiayetinde başladım dmc1 e yuppi
  • sims için bile ana topik yapıldı dmc için yok bu nasıl iştir yavss bizde dmc için ana başlık istiyelim arkadaşlar ne dersiniz???
  • bencede, ama duyarsız kalabilirler, hl için bile açmazlarken ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

bencede, ama duyarsız kalabilirler, hl için bile açmazlarken ..

haklısın da sims için neden açtılar o zaman dmc den fazla tutulan bir oyun oldugunusanmıyorum
  • arkadaşlar bişi sorcem ps im çeşitli nedenlerden ötürü eve gelmiyorr saçma ama öyle işte her neyse dmc 1-2 yi oynamak isitiyorum bunların pc versiyonu varmıdır acep??
    birde abijim sorucam sorucam utanıyorum ne zamandan beri dmc oynuyorum hell and hell hariç her modda bitirdim bir kerede degil defalarca ama gelin görünki
    bunu missionu yapamadım gitti ayaroldum yaa

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

burda ne yapmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkadaşlar bişi sorcem ps im çeşitli nedenlerden ötürü eve gelmiyorr saçma ama öyle işte her neyse dmc 1-2 yi oynamak isitiyorum bunların pc versiyonu varmıdır acep??
    birde abijim sorucam sorucam utanıyorum ne zamandan beri dmc oynuyorum hell and hell hariç her modda bitirdim bir kerede degil defalarca ama gelin görünki
    bunu missionu yapamadım gitti ayaroldum yaa

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

burda ne yapmak lazım

ps 2 emulatörleri var ;)
  • nasıl edine biliriz bunu arkadaşım peki??? yukardaki mission hakkında bilgisi olan varmı yavss
  • şimdi ilk olarak dmc1i bulacaksın. zaten o da .iso formatında olacak(yani deamon tools gibi açılacak) boyutu 4 gb olduğu için torrent öneriyorum sana. sonra ps2 emulatör bulup(googleye yazsan direk çıkar) .iso formatını ayarlardan tanıtacaksın.(bu arada programın türkçe dil desteği var) ve tanıttıktan sonra oyuna gireceksin. ama sana bunu önermem çünkü daha grafikte bir güzel an yakalayamadım(yani yüzler falan acayip)
  • ee normal olarakta öyle olur arkadaş baya eski bir oyun.peki bu mission hakkında bir bilgin varmı.??
  • hayır, yok
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.