ALLAH ALLAH yukarda giriş yaptıgız ad En_DiabLO diyor ama msj rizeli görünüyor bu nasıl iş yavsss msj bana ait yanı angaraeski
Ortalık biraz karışmış galiba çözümlemem 1 dakikamı aldıSağol dostum hemen başliyim indirmeye.
arkadaslar oyunu yükledim crack i nereye aticam program fileste oyunu yok masa üstünede gelmedi simgesi
quote:
Orjinalden alıntı: LeanBack
arkadaslar oyunu yükledim crack i nereye aticam program fileste oyunu yok masa üstünede gelmedi simgesi
ilacın yeri degişmez arkadaşım pf nin içine atarsın bendede masa üstüne gelmiyor masa üstüne gönderle kısa yol oluşturuyorum. ilk defa dmc tarzında bir oyun oynuyorsan human modunda başla arkadaşım devil hunter seni biraz kasar yok oyun hoşuna giderseki gidecegine eminim diger modlardada bitrirsin zamanla diger modlar dedigim sen oyunu her bitirdiginde yeni modlar açılacak sırayla bunlar human devil hunter dante must die legendry dark knihgt*******************favorimmmmm heven and hell hell and hell blood place takıldıgın bir yer olursa burdayızz
seriyi baştan sona oynamaya karar verdim şimdi dmc1 i indiriyorum o bittiğinde dmc2
Ah birde sistem çalıştırsa.
quote:
Orjinalden alıntı: No Şuga
Ah birde sistem çalıştırsa.
arkadaşım aiptir sorması senin sistem nedir yavss
ya oyunu oynayan cok kişi var birazda eskimiş tabi eskisi gibi ragbet görmüyor ama halada şu oyunu tam hakkıyla oynuyan kaç kişi var şu forumda merak ediyorum daha önce bonusların nasıl yapıldıgı sordum kimse cvp vermedi yada veremedi şimdi MAX-Act yi soruyorum onada cvp veren yok sonra çıkıp ortaya vay anam ben dmc hastasıyım falan da filenn hayır efenim oyunu sevebilirsin ama hakkıyla oynamamışsınız cogunu oyunu sadece human veya devil hunterda bitirmiş ben dmc ustasıyım diye ortalıkta dolanıyor pehh. yukardaki saydıgım modlarda bitirin oyunu sorna ustayım diye gelin buraya.
zaten ustaların nasıl oynadığı youtubede dolusuyla var insan kandırmaya gerek yok
ah ah ne gunlerdi
dmc 4 ü oynayan yada yeni oyayacak olan arkadaşlar ki hala oynamamış olan arkadaşlara siddetle tavsiye ediyor ve ekliyorum oyunu sadece human yada devil hunterda bitiren arkadaşlar oyunu diger zorluk seviyelerindede mutlaka oynamanız gerek özelliklede bu legendry dark knihgt ta abicim olamaz böyle birşey yaa isteyen arkaşlara ss koya bilirim 3 kez bitirdim bu akşam yeniden başlıycem bu modun hastası oldum bazı yerlerde abarmıyorum 20-30 tane yaratık birden geliyor aralarında kendinizi bile göremiyorsunuzztam aksiyor yaa süper bişeyy mutlaka deneyin
en nihiayetinde başladım dmc1 e yuppi
sims için bile ana topik yapıldı dmc için yok bu nasıl iştir yavss bizde dmc için ana başlık istiyelim arkadaşlar ne dersiniz???
bencede, ama duyarsız kalabilirler, hl için bile açmazlarken ..
quote:
Orjinalden alıntı: Gordon_Freman
bencede, ama duyarsız kalabilirler, hl için bile açmazlarken ..
haklısın da sims için neden açtılar o zaman dmc den fazla tutulan bir oyun oldugunusanmıyorum
arkadaşlar bişi sorcem ps im çeşitli nedenlerden ötürü eve gelmiyorr saçma ama öyle işte her neyse dmc 1-2 yi oynamak isitiyorum bunların pc versiyonu varmıdır acep?? birde abijim sorucam sorucam utanıyorum ne zamandan beri dmc oynuyorum hell and hell hariç her modda bitirdim bir kerede degil defalarca ama gelin görünki bunu missionu yapamadım gitti ayaroldum yaa
burda ne yapmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: En_DiabLO
arkadaşlar bişi sorcem ps im çeşitli nedenlerden ötürü eve gelmiyorr saçma ama öyle işte her neyse dmc 1-2 yi oynamak isitiyorum bunların pc versiyonu varmıdır acep?? birde abijim sorucam sorucam utanıyorum ne zamandan beri dmc oynuyorum hell and hell hariç her modda bitirdim bir kerede degil defalarca ama gelin görünki bunu missionu yapamadım gitti ayaroldum yaa
burda ne yapmak lazım
ps 2 emulatörleri var ;)
nasıl edine biliriz bunu arkadaşım peki??? yukardaki mission hakkında bilgisi olan varmı yavss
şimdi ilk olarak dmc1i bulacaksın. zaten o da .iso formatında olacak(yani deamon tools gibi açılacak) boyutu 4 gb olduğu için torrent öneriyorum sana. sonra ps2 emulatör bulup(googleye yazsan direk çıkar) .iso formatını ayarlardan tanıtacaksın.(bu arada programın türkçe dil desteği var) ve tanıttıktan sonra oyuna gireceksin. ama sana bunu önermem çünkü daha grafikte bir güzel an yakalayamadım(yani yüzler falan acayip)
ee normal olarakta öyle olur arkadaş baya eski bir oyun.peki bu mission hakkında bir bilgin varmı.??