Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önermiyorum, ilk olarak ps kolu alacan, alsanda kasıyor, ayrıca grafikler çok berbat. kısacası ps2 almaktan başka çaren yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

önermiyorum, ilk olarak ps kolu alacan, alsanda kasıyor, ayrıca grafikler çok berbat. kısacası ps2 almaktan başka çaren yok

Grafikler sorun değil yaa. Zaten PS2'de oynayacağımı söylemiştim sana. Arkadaşlarda var. PS2 alıcam ama kendimi hazır hissetmiyorum şu an. Ne bileyim herşey tam olsun istiyorum. Daha ona uygun TV alacam kalın kasa ve chipsiz bir PS2 alıcam ayrıca ona Euro-AV Kablosu da alıcam. "Hiç olmadığı kadar net ve renkli bir görüntü için konsolunuzu televizyonunuza bağlamak için Sony Computer Entertainment’ın orijinal Euro-AV Kablosunu kullanın." . Gamepad emulatörle birlikte kullanılamıyor. Anca ek programlarla fln kullanılabiliyor diye biliyorum. Sırf Digimon için Gamepad almıştım çalışmayınca ayar olmuştum.

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

sendemi ustaula bu forumda bu dmc yi galiba en iyi ben oynuyorum

En iyi ben oynuyorum diyorsun da daha bir Secret Mission'u geçemediğin zaman youtube'dan bakmayı akıl edemiyorsun. Gel kapışalım bakalım. Oynayış değil ama oyun hakkında Genel Bilgi olarak kapışalım. Şu ana kadar DMC3'ün her taktiğini biliyor sayılırım. Ve ayrıca sen Nelo Angelo ile oynamadıysan diğer geçtiğin bütün bölümler oynadığın bütün karakteri unut. Nelo Angelo oynamayıp da ben DMC'de ustayım diyen adama DMC Player'ı bile demem ben.

quote:

aboo bizde dmc oynuyoruz diye geçiniyoruzz youtube de bir videolar izledim adamlar aşmışki ne aşmış uçmuş uçmuşş

bir şey soracam arkadaş şimdi ben bütün secret missionları yaptım ama benim enerji barı hala 19 neden 20 olmuyor
    oyunun bir yerinde saklı bir blue orb yok dimi ben ona hiç denk delmedim de benim enerji barı hala 19

Şimdiye kadar onlarca video koydum nadir DMC4 Progamerlar'ının çektiği videolarını daha yeni mi farkediyorsun. Sen kendine usta diyorsan onlar Capcom çalışanları fln heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Haziran 2009; 19:47:43 >
  • Doppelganger@
    arkadaşım belki inanmayacaksınız yada cvp yazmasa bile ordan benim yazdıgıma hadi lan sende gülen bir sürü insan olacak ama ben hiç bir oyun
    da şimdiye kadar bi yerde takılıpta youtube den vide o yada tam çözümlerle geçmedim haa dmc de de bir eyrde takılmadım bonus almasanda olur
    ki almayan bir sürü oyuncu var.

2 nciye cvp oalrak ta istersen benim ne zamandan beri dmc takıldıgıma bi bak derim uzun zamandır oynamıyorum ve videolarda senin ekledin
    bir videoda 6x küsür de idi sanırım şu an 12X lerdeyizben ilk yazdıgımdada 110X lardaydık geçmişi kurcalamak pek bana göre degik ama
    dmc hastası oldum çıktım ondan kaç günden beri videolarını yazıları takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 7 Haziran 2009; 21:26:38 >
  • quote:

Doppelganger@
    arkadaşım belki inanmayacaksınız yada cvp yazmasa bile ordan benim yazdıgıma hadi lan sende gülen bir sürü insan olacak ama ben hiç bir oyun
    da şimdiye kadar bi yerde takılıpta youtube den vide o yada tam çözümlerle geçmedim haa dmc de de bir eyrde takılmadım bonus almasanda olur
    ki almayan bir sürü oyuncu var.

2 nciye cvp oalrak ta istersen benim ne zamandan beri dmc takıldıgıma bi bak derim uzun zamandır oynamıyorum ve videolarda senin ekledin
    bir videoda 6x küsür de idi sanırım şu an 12X lerdeyizben ilk yazdıgımdada 110X lardaydık geçmişi kurcalamak pek bana göre degik ama
    dmc hastası oldum çıktım ondan kaç günden beri videolarını yazıları takip ediyorum

Senin oynadığın oyunların zorluğu ya da karışıklığı yeterince fazla değilse ben ne yapayım kardeşim. Madem geçemediğin bölümleri youtube'da izlemeye tenezzül etmiyorsun o zaman foruma da sormayacaksın. Ben bu topiğe kimin ne zaman girip çıktığını bilemem ki. Ama koyduğum videolar çok yüksek seviyeli oyuncuların çektiği videolardı gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Haziran 2009; 22:52:09 >
  • hhee zor oyunları bi siz oynuyorsunuz zaten biz hiç bişi bilmiyoruzz arkadaşım senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 25 yaşındayım ve 12 yaşında
    ateri salonunda cam silerdim bedava jeton için sonra internet cafeler sonra da evime ps ve pc aldım bu ne kadarlık bi oyun arşivi yapar sen düşün
    ayrıca seni bilemem ama ben oynadıgım bir oyunu her zorluk derecesinde bitirmeden ve %100 e ulaşmadan pc den silmem açıklayıcı olmuştur inş.

Ekleme.:evet videoları izledim o Kyle deninlen adam aşmış olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 7 Haziran 2009; 22:31:38 >
  • quote:

hhee zor oyunları bi siz oynuyorsunuz zaten biz hiç bişi bilmiyoruzz arkadaşım senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 25 yaşındayım ve 12 yaşında
    ateri salonunda cam silerdim bedava jeton için sonra internet cafeler sonra da evime ps ve pc aldım bu ne kadarlık bi oyun arşivi yapar sen düşün
    ayrıca seni bilemem ama ben oynadıgım bir oyunu her zorluk derecesinde bitirmeden ve %100 e ulaşmadan pc den silmem açıklayıcı olmuştur inş.

Ekleme.:evet videoları izledim o Kyle deninlen adam aşmış olayı

Önce dediklerimi bir hakaret olarak anlamadan ve doğru olarak algıladıktan sonra konuş. Bu oyun olayı yaşa da arşive de bakmaz. Sen arşiv yapmış olabilirsin ve oynadığın oyunların çoğu ya da hepsi kolaydır ya da yeterince zor değildir. Ya da sen çok zekisindir veyahut da kendini oyun dünyasında aşmış olabilirsin ben bunu bilemem. Ama öyle burnu büyüklük yapıp ben şimdiye kadar hiçbir oyunu youtube'dan izlemedim deyip de foruma da defalarca geçemediğin bölümle ilgili sorular sorman da yakışı kalmaz. Senin de dediğin gibi "açıklayıcı olmuştur inş."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Haziran 2009; 22:57:25 >
  • yavss neyse bu böyle uzar gider arkadaşım burnu büyüklükle alakası falan yok
    benim düşüncem su dur bir oyunda zorlanmazsam yada biraz takılıp bölümde gecemezsem o oyunun tadı nerde 5 dakka takılıyorlar pat hemen tam çözüm
    clive baker's jericho da bir bölümde abarmıyorum 4-5 gün ugraştım ama yinede tam çözüm vs.vs bakmadım oyuna zevk katan bu zorluklardır bana göre
    ayrıca sana dedigim gibi ben dmc de bir bölümde hiç takılmadım zaten takılcakta bişi yok o takıldıgım yer bonus yukardada söyledim ve bonusları
    yapmadan da oyun bitiyorbir cogu yapmamış bile
  • arkadaşlar bu 11 numara neden boş orda yapmadıgım bir bonus falan mı var eger varsada bölümü yada yerini bilen varsa söylesein pls
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

ekleme.:yavss arkadaşlar biz hata etmişiz oyunu automatic te oynamakla şimdi manuele alışmaya çalışıyorum ama biraz zaman alacak gibi
    özelliklede nero ile manuel oynamakta fayda var aşırı güçlü nero iyi bir zamanlama ile devil kolunun kesemeyecegi bir hamle yok spardanın
    kılıcnın gücü dahil hepsini kesiyor dante dante diyen arkadaşlar bir daha düşünsün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 9 Haziran 2009; 15:35:15 >
  • quote:

yavss neyse bu böyle uzar gider arkadaşım burnu büyüklükle alakası falan yok
    benim düşüncem su dur bir oyunda zorlanmazsam yada biraz takılıp bölümde gecemezsem o oyunun tadı nerde 5 dakka takılıyorlar pat hemen tam çözüm
    clive baker's jericho da bir bölümde abarmıyorum 4-5 gün ugraştım ama yinede tam çözüm vs.vs bakmadım oyuna zevk katan bu zorluklardır bana göre
    ayrıca sana dedigim gibi ben dmc de bir bölümde hiç takılmadım zaten takılcakta bişi yok o takıldıgım yer bonus yukardada söyledim ve bonusları
    yapmadan da oyun bitiyorbir cogu yapmamış bile

Biraz ileri gittim sanırım. Clive Barker's Jericho'yu ben de bitirdim ama zor oyun gerçekten İngilizce bilmeden çözmek biraz zeka isteyen bir oyun ve o zeka da bende olmadığı için Youtube'dan son bölüme bakmak zorunda kalmıştım.

quote:

arkadaşlar bu 11 numara neden boş orda yapmadıgım bir bonus falan mı var eger varsada bölümü yada yerini bilen varsa söylesein pls
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

ekleme.:yavss arkadaşlar biz hata etmişiz oyunu automatic te oynamakla şimdi manuele alışmaya çalışıyorum ama biraz zaman alacak gibi
    özelliklede nero ile manuel oynamakta fayda var aşırı güçlü nero iyi bir zamanlama ile devil kolunun kesemeyecegi bir hamle yok spardanın
    kılıcnın gücü dahil hepsini kesiyor dante dante diyen arkadaşlar bir daha düşünsün bence

Sen oyuna bakarak bir karakterin gücüne kanaat getiriyorsun. Hatırlasana Nero'nun Dante'yle dövüşünde DB bir işe yaradı mı. DB Dante'ye işlemiyor zaten, yani tutturması çok zor. Çünkü çok hızlı refleksleri Dante'nin yuvarlanarak kaçıyor Nero'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Haziran 2009; 17:16:38 >
  • onunda kolayı var arkadaşım sen zıpladıgında dante zıplıyor ve havada keklik gibi avlıyorsun
  • quote:

onunda kolayı var arkadaşım sen zıpladıgında dante zıplıyor ve havada keklik gibi avlıyorsun

Onu bilmiyordum işte. Onun için tecrübeli olman lazım. Dante zıplayınca boş mu duruyor peki? Tabii ki hayır Rebellion'la deşiyor adamı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

onunda kolayı var arkadaşım sen zıpladıgında dante zıplıyor ve havada keklik gibi avlıyorsun

Onu bilmiyordum işte. Onun için tecrübeli olman lazım. Dante zıplayınca boş mu duruyor peki? Tabii ki hayır Rebellion'la deşiyor adamı .

valla dedigim gibi istersen bi dene keklik gibi avlıyorsun ve üstelik havada db ye karşı koyma oranıda düşüyor yani bazen geri tepe biliyor ama bu seferde iyi bir
    youncu hemen comboya başlar senin anlayacagın dante havada etkisiz kalıyor d.b ye karşıama yerde çok hızlı bir oyuncu degilsen adamı kevgire ceviriyorr
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

valla dedigim gibi istersen bi dene keklik gibi avlıyorsun ve üstelik havada db ye karşı koyma oranıda düşüyor yani bazen geri tepe biliyor ama bu seferde iyi bir
    youncu hemen comboya başlar senin anlayacagın dante havada etkisiz kalıyor d.b ye karşıama yerde çok hızlı bir oyuncu degilsen adamı kevgire ceviriyorr

Yerde hız değil ya taktik önemli. Dante'yi yakalama taktikleri var. Blue Rose'la ateş edip Dante'ye yaklaşıyorsun sonra DB ile yere gömüyorsun, kaçmaya fırsatı da kalmıyor bunu yapınca Dante'nin . Ben çok denedim zaten her defasında da başarısız oldum .
  • ya dentenin herşeyi iyi güzel hızlı ama çok yoruyor adamı yavss vur ALLAH vur ama aynı zamandada çeşitliligi yüzünden oyması bir o kadarda zevkli
  • quote:

ya dentenin herşeyi iyi güzel hızlı ama çok yoruyor adamı yavss vur ALLAH vur ama aynı zamandada çeşitliligi yüzünden oyması bir o kadarda zevkli

Ee Dante'nin özelliği o. Herkes Dante'yle oynamayı başaramaz .
  • peki arkadaşım su yukardaki resimde ki sordgum soru hankkında bi bilgin varmı hepsi doluda neden 11 numara boş acaba?
    oyundaki enerji barımın uzunlugu 19 benden 3 tane daha blue magent istiyor ama ben bulamıyorum yavss
  • quote:

peki arkadaşım su yukardaki resimde ki sordgum soru hankkında bi bilgin varmı hepsi doluda neden 11 numara boş acaba?
    oyundaki enerji barımın uzunlugu 19 benden 3 tane daha blue magent istiyor ama ben bulamıyorum yavss

Blue Orb Fragment olabilir. Birşey sorucam bir bölüm var ya(gerçi resim olmadan anlamazsın ama) hani asansörlü bir yer var orda Blue Orb var sonra orda lazerler fln oluyor o Blue Fragment'e ulaşmayı başarabildin mi acaba? Şuna bak diğer bölümlerde Blue Orb Fragment var mı ona bak Youtube'dan ya da hatırlamaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Haziran 2009; 19:19:41 >
  • dedigin yeri anladım ona ulaşmayı başardım o kolay yavss bütün missionları da yaptıgımı sanıyorum
    dante ile kaç mison görevi var geri dönüş yolunda hatırlaya biliyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 9 Haziran 2009; 19:22:43 >
  • Sandığımdan çok çok daha zekiymişsin. Ben olsam anlamam ;D. Neyse bunu nasıl başardın çok merak ediyorum da onu(gerçi anlatsan da anlamam ama :D).
  • arkadaşım kaç aydır aralıksız dmc 4 oynuyoruz bırakta anlayalım
    dur ilk önce oyuna girip bir ss alayım öyle anlatayım olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.