Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

ee normal olarakta öyle olur arkadaş baya eski bir oyun.peki bu mission hakkında bir bilgin varmı.??

Kaçarak onlardan stylish points yapacaksın dantenin trickster ile geçebilirsin o bölümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

quote:

ee normal olarakta öyle olur arkadaş baya eski bir oyun.peki bu mission hakkında bir bilgin varmı.??

Kaçarak onlardan stylish points yapacaksın dantenin trickster ile geçebilirsin o bölümü.

arkdaşım öyle birşey oldugunu fotodan anlıyoruz zaten bende öyle yaptım baya uzun bir süre adamların arasında öyle ama 5 kere yapmamızı istiyor
    bir kere bile şansa denk gelmezmi yaa
  • yok abicim en az yarım saat denedim bi cacik olmadi darbede almadim aldik ama 2 bilemedin 3 darbe aldik olmadi gitti neyi yanlıs yapıyorum acaba anlamadım
  • youtubede videolari var..

ben hic secret missionm gorevlerini yapmadim
  • sendemi ustaula bu forumda bu dmc yi galiba en iyi ben oynuyorum
  • iyiyim diyorsun da, daha 3. secret missionu geçemiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

iyiyim diyorsun da, daha 3. secret missionu geçemiyorsun

arkadaşım bu yapamadıgım tek mission onun dışında herşey tamam hell and hell hariş her modda oyunu bitirdim defalarca biraz daha ustalaşırsam
    hell and hell dede bitircem bu gidişle
  • pehhh arkadaşım yi hoş demişsin ama orda ki stylish pointi o sekilde yapmıyormusuz kaç zamandır yerlerde yuvarlanıyorum bende
    yaa megersem d.b ile yaratıgı havada tutacakmışızzbu akşam oda tamam ve enerji barı 20 oluyor zuhahaha
  • bugün ps kolu aldım gerçekten tadı ikiye katlanıyor herkese öneririm
  • ben hep ps koluyla oynuyorum klaye ile beceremedim bu zaten
  • aboo bizde dmc oynuyoruz diye geçiniyoruzz youtube de bir videolar izledim adamlar aşmışki ne aşmış uçmuş uçmuşş

bir şey soracam arkadaş şimdi ben bütün secret missionları yaptım ama benim enerji barı hala 19 neden 20 olmuyor
    oyunun bir yerinde saklı bir blue orb yok dimi ben ona hiç denk delmedim de benim enerji barı hala 19
  • quote:

aboo bizde dmc oynuyoruz diye geçiniyoruzz youtube de bir videolar izledim adamlar aşmışki ne aşmış uçmuş uçmuşş

Videoyu koyabilir misin???
  • youtubede izledigim videoyumu?
  • quote:

youtubede izledigim videoyumu?

Aslında evetde ben yanlış okumuş mesajını. sen videolar var demişsin, ben video diye okudum. yani pardon
    Eğer çok beğendiğin video varsa yine paylaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

2 yenilik daha yaptım

1-Gösterge çubuğundaki T,S gibi Trickster,Swordmaster kısaltmalarını resimleriyle değiştirdim[Edit olacak]

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

2-Licufer,Rebellion,Shotgun aldığınızda sadece silahların resimleri gözüküyordu. Bende bunun yerine silahlarıyla birlikte Dante'yi de koydum. Güzel duruyor gibi geldi..

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Baştan emeğine saygı duyuyorum birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama türkçeni düzeltte sonra türkçe yama yap.
    türkçe konusunda acayip hassasım. " öyle " yi "öle" yapanı gördümde "katliam" kelimesine yeni bir harf ekleyenide yani çok nadir görüyorum en berbat türkçe hatası bu.
    Katliam,Acımasız gibi kelimeleri çevirmen gene iyice bir saçmalık.
    Bu oyunda herşey orjinal olması lazım.isimler orjinal çünkü zevki böyle çıkar.altyazıları çevirmek en mantıklısı.
    Ana manüde zaten birşey yok.

1337-Killa çok doğru söylemiş. Carnage yerine katliam Brutal yerine de acımasız yazmak pek de mantıklı olmaz. Tamam biz de isteriz Türkçe'nin orjinal olmasını ama orjinalliği bozmadan bunu yapmak isteriz. Combo yapıldığı sırada beliren kelimeleri bilmeyenler varsa da gitsinler sözlüğe başvursunlar artık.

quote:

bu da şirinmi şirin menümüz

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

[(I)]NSAN ve EFSANEVİ KARA Ş[O]V[(E)]LYE ha XDXDXDXDXDXDXDXDXD. Bırak abicim, sen bu işi ciddiyet ile yapıcaksan yap, yoksa baştan sağma yapıp birşeyler sunmaya çalışma. Önce Türkçe kelimelerin okunuşlarını ve yazılışlarını öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Haziran 2009; 18:58:37 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa
    Baştan emeğine saygı duyuyorum birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama türkçeni düzeltte sonra türkçe yama yap.
    türkçe konusunda acayip hassasım. " öyle " yi "öle" yapanı gördümde "katliam" kelimesine yeni bir harf ekleyenide yani çok nadir görüyorum en berbat türkçe hatası bu.
    Katliam,Acımasız gibi kelimeleri çevirmen gene iyice bir saçmalık.
    Bu oyunda herşey orjinal olması lazım.isimler orjinal çünkü zevki böyle çıkar.altyazıları çevirmek en mantıklısı.
    Ana manüde zaten birşey yok.

"Türkçe" yama ne demek? Herşeyi %100 Türkçeye çevirmeye çalışmak veya çevirmektir. Boş bir eleştri kaale almıyorum.

Orada dur bakalım ne yaptın da eleştirileri kaale almıyorsun? Ya da sen eleştirileri kaale almayacak kadar büyük şeyler başardın mı ki o eleştirileri kaale almıyorum diyerek kestirip atabiliyorsun. Haddini bil burnu büyüklük etme. Ne yaptığını görüyoruz işte Türkçe'yi katletmekten öteye gidemiyor yaptıkların. Dikkat edersen diğer yorumlarımda sana hakaret etmemiştim ama sen burnu büyüklük yaparak hakettin kusura bakma. Adam senin kötülüğün için mi eleştiri yapmış bir düşün bakalım, düşün de önce bunun cevabını ver kendine ve ondan sonra karşı saldırıda bulun. Eğer düşündükten sonra saldırıda bulunacak birşeyin kalacaksa tabi. %100 Türkçe yama diye birşey yoktur. Biz çok gördük o %100 Türkçe yamaları. %100 Türkçe yama herşeyi Türkçeleştirmez zaten eğer öyle olsaydı oyunun orjinalliği bozulurdu. Hatta bak ne diyeceğim sen birkaç tane dublaj için birilerini bul sesle destekle Türkçe yamanı. Bırak bu işleri önce sen olmayan Türkçe'ni düzelt de, sonra çevirisini yaparsın İngilizce'nin.

quote:

arkadaşlar daha öncede oyunu bitirdim human ve devil hunter modlarında ama sonra hepsinde bitireyim die bir karar aldım
    ve başladım oynamaya human, devil hunter, son of sparda dante mus die, legendry dark knihgt, bunların sadece hepsinde oyunu
    bitirdim ve son iki mod heaven an hell ve hell and hell akşam heaven and hell modunda başlayayım dedim ana oda ne
    adamalr bi kere vurunca ölüyorrbendemi bi sorun var yok sa bu hell and hell bir alıştırmamı ordada biz tek vuruşta ölüyoruz.
    oynamayan arkadaşlara birde legendry dark knihgt modunu şüddetle tavsiye ediyorum olamaz böyle bir modd ekran yaratıktan
    geçilmiyorrr aşırı zevklii yavsss

Heaven and Hell modu Cennet ya da Cehennem. Anlamı da şu düşünülerek adı konulmuştur sanırım "ya görevi bitirip Cennete çıkarsın ya da başarısız olup Cehennem'de kalmaya devam edersin." Yani ya sen ölürsün ya da tüm düşmanlarını öldürürsün. Heaven and Hell Mode'unda can ve dayanıklılığa bakılmaksızın tek hamlede işi biter herkesin. Ama Hell and Hell Mode'unda ise sadece senin tek hamlede biter işin. Düşmanlarının gücü ise Dante Must Die Mode'uyla eş orantılıdır. Ben LDK Mode'unu hiç sevmiyorum beni sıkıyor. Belki Progamer olsam katledecek iblis bulamamaktan yakınıp LDK Mode'da oynardım ama Progamer olmadığım için sinirlerimin sınırlarını zorluyor LDK Mode.
    quote:

Orjinalden alıntı: assassin creed

arkadaşlar nero ile 'M' tuşuna basınca bazı hareketler yapıyodu, bu hareketler şansa mı oluyor, ben bi kere boyun kesme işareti yapmıştım daha yapamıyorum şansa mı oldu acaba??

Hayır şansa göre değil yaptığın comboya göre dalga geçer karakterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Haziran 2009; 19:19:18 >
  • aylar olmuş şeye niye yazıyon zaten şu an onunla uğraşmıyorum, yazın yazın
  • quote:

aylar olmuş şeye niye yazıyon zaten şu an onunla uğraşmıyorum, yazın yazın

Aylar dediğin olay bir ay önce yaşanmış. Ben bir maraz çıkarıcağını sanmıştım takdir ettim ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Haziran 2009; 19:21:07 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

quote:

ya arkadaşlar oyunu blood palace olmak üzere her modda bitirdim hell and hell hariç onun için kasıyorum ama zor gibi
    her neyse konumuza dönelim legerdry dark knihgt modunun delisi oldum ama söyle bir sorunum var bildiginiz gibi
    ekranda adım atacak yer kalmayacak kadar çok yaratık geliyor kılıcı şarj edip dalarsan baya bi darbe oluyorsunn
    bu MAX-Act yi bi türlü yapamıyorum nasıl oluyor bi anlatırmısınız birde bonus bölümlerinde snırım 4-5 veya beş
    olması lazım beel/dagon (kurbagayı) kestikten hemen sonraki blümde merdivenin altıdaki bonus bölümü.
    Bu uçan yarı horoz yarı cadıyı andıran tiplemenler varya onları ataklarını bloke etmek ediyorum ama olmuyor
    nasıl yapılacagını bilen varmı.

Yokmu bilenn???

Şu siyah pelerinle benzeyen şeyleri diyorsan onları şeytanın koluyla(Buster) LS+B ile tutup çekmeye çalışacaksın. 2yada 3kez yaptığında yere düşüyorlar ondan sonra Allah ne verdiyse dal.

arkadaşım yardım etmeye çalışmışsın sagol ama dikkat edersen legendry dark knihgt modundan bahsediyorum belkki bu moodda
    oynanamışsın sana tavsiyem bu moodda oynadüşüncen için sagol beni yardım istedigim
    konu bonus bölümleri var oynadıysan bilirsin onlardan birisinde bu yamyamların atagını bloke etmem lazım ama ne denediysem olmadı
    enerji barında sadece bi boşluk kaldı bunu yaparsam bana muhtemelen blue orb verecek ve enerji barım dolacak ama maalesef yapamıyorum

Heeee Royal Block'tan bahsediyorsan o bölümü Dante ile Royal Guard stilini seçerek geçeceksin. Olay da şu o bahsettiğin iblisler tam saldırı yapacakları an sen de stil kullanma tuşuna basıp Royal Block yapacaksın tam 5 kere.
  • quote:

seriyi baştan sona oynamaya karar verdim şimdi dmc1 i indiriyorum o bittiğinde dmc2

Ya ben torrentten çekeyim dedim de leecher 0 diyor. İndirip oynucaktık arkadaşlarda. Ama leecher 0 olduğu için belli bir yerden sonra torrent çöküyor. Sen nerden indiriyorsun DMC1 - 2'yi. Unutmadan söyliym DMC3'ün PS2 versiyonunu da bulamadım sitelerde. PS2'de oynamak istiyordum da.

quote:

ya oyunu oynayan cok kişi var birazda eskimiş tabi eskisi gibi ragbet görmüyor ama halada şu oyunu tam hakkıyla oynuyan kaç kişi var
    şu forumda merak ediyorum daha önce bonusların nasıl yapıldıgı sordum kimse cvp vermedi yada veremedi şimdi MAX-Act yi soruyorum
    onada cvp veren yok sonra çıkıp ortaya vay anam ben dmc hastasıyım falan da filenn hayır efenim oyunu sevebilirsin ama hakkıyla
    oynamamışsınız cogunu oyunu sadece human veya devil hunterda bitirmiş ben dmc ustasıyım diye ortalıkta dolanıyor pehh.
    yukardaki saydıgım modlarda bitirin oyunu sorna ustayım diye gelin buraya.

Ustalık oyunu proca oynamakla değil oyunu hakkıyla bilmekten geçer.
    quote:

quote:

bencede, ama duyarsız kalabilirler, hl için bile açmazlarken ..

haklısın da sims için neden açtılar o zaman dmc den fazla tutulan bir oyun oldugunusanmıyorum

Hayır Sims DMC'den daha çok tutulan bir oyun. Sims her bireye hitap ettiği için herkesin beyenebileceği tarzda ve DMC'den çok daha fazla tanınan bir oyun. Kimisi DMC'yi oynuyor bir türlü ısınamıyor. Ama Sims oynayıp da ben bu oyuna ısınamıyorum diyenini duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Haziran 2009; 19:36:03 >
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.