Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

biraz resim koyalim

He, her boku açtım alın bu da size KAPAK olsun diyon yane .

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Vallahi dmc resmini de görünce içimde birşeyler depreşiyor dmc dmc diye ama şimdi oturduğum yerden kalkıp raftan dvdsini alıp yüklemek zulüm gibi geliyor.

Yükle yükle üşenme. MOD da yaparsın .

Lan Cahit 100 kere mesaj attım insan bi cevap verir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 24 Ağustos 2009; 15:48:45 >
  • Arkadaşlar oyunu aldım yükledim . Directx 9 ile girmeye çalışıyorum simsiyah ekrandan sonrası gelmiyor . Crackini de yaptım . Yardımcı olabilicek arkadaş var mı acaba ?
  • Almış olduğun oyun bozuk olabilir mi acaba eğer sistemin yeterli değilse onu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

@ Doppelganger

Nasıl bir mod yahu ben kendim mi yapacağım ?

Edit : soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 24 Ağustos 2009; 17:52:03 >
  • Voilet arkadaşıma teşekkür ederim sayesinde problemim çözüldü ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 24 Ağustos 2009; 18:18:26 >
  • Doppelganger@

kuzen msn den cvp yazdım sana belki cevrim dışısın diye ama ne ses var ne slm

bu arada olay bumudur arkadaşlar

• quote:

Doppelganger@

Vay be dmd ye zor diyen diablo fullemiş he. Budur abi.
  • onların içinde en zoru gerçekten de dmd dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 24 Ağustos 2009; 20:32:56 >
  • quote:

Almış olduğun oyun bozuk olabilir mi acaba eğer sistemin yeterli değilse onu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

@ Doppelganger

Nasıl bir mod yahu ben kendim mi yapacağım ?

Edit : soru işareti.

Hayır.http://z9.invisionfree.com/Hells_Atelier/index.php?&act=idx şu siteden Mod Release, DMC4 bölümünden DMC4 modlarını indireceksin. Sonra Textmod ile modları çalıştıracaksın. Adamlar Dante'yi Credo yapmış resmen .

quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Doppelganger@

Vay be dmd ye zor diyen diablo fullemiş he. Budur abi.

Bi zamanlar zor derdi, artık o bir PRO .
    quote:

onların içinde en zoru gerçekten de dmd dir

Hell and Hell daha zor. Demonlar DMD zorluğunda, sen ise Heaven and Hell zorluğundasın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 25 Ağustos 2009; 14:27:04 >
  • hell and hell deyim kuzen deyim derken de oda bittidmd modla aynı zorluga falan sahip degil sadece tek vurulma hakkının olması biraz zorluyor contune falan
    biraz kasarak bitirdik ha bi başlayıp hiç vurulmadan bitiremedim ama oda yakındır
  • canım sıkıldı bi video yapayım dedim

http://www.youtube.com/watch?v=7Z-Drr68XvA
  • quote:

hell and hell deyim kuzen deyim derken de oda bittidmd modla aynı zorluga falan sahip degil sadece tek vurulma hakkının olması biraz zorluyor contune falan
    biraz kasarak bitirdik ha bi başlayıp hiç vurulmadan bitiremedim ama oda yakındır

DMD ile aynı zorlukta. Haklıymışsın Cahit. Oyunu açtım test ettim. Scarecrowlar DTli DB'de geberiyorlar. Bu topicte birisi yazmıştı zorlukların anlamını. Hell and Hell için de DMD zorluğunda olduğunu yazmıştı . Ben de öyle sanardım hep.

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

canım sıkıldı bi video yapayım dedim

Bazı kısımları uyumlu olmamış. Nero'yla Kyrie'nin olduğu kısımdan itibaren hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 25 Ağustos 2009; 10:30:47 >
  • Yuh daha neler hayvanlar yaw indireyim oyunuda yükleyeyim de oynayayım merak ettim şimdi bak gamepad alayım önce bir tane bozuldu öteki gamepad im ps2 var joystick ama onun aparatı da pahalı sanırım.
  • quote:

Yuh daha neler hayvanlar yaw indireyim oyunuda yükleyeyim de oynayayım merak ettim şimdi bak gamepad alayım önce bir tane bozuldu öteki gamepad im ps2 var joystick ama onun aparatı da pahalı sanırım.

İndir pişman olmazsın.
  • quote:

quote:

Yuh daha neler hayvanlar yaw indireyim oyunuda yükleyeyim de oynayayım merak ettim şimdi bak gamepad alayım önce bir tane bozuldu öteki gamepad im ps2 var joystick ama onun aparatı da pahalı sanırım.

İndir pişman olmazsın.

Yok hocam oyunu değil mod kısmını oyun elimde var dmc hastayımdır bende tüm serilerini oynadım mod olayını ilk defa duydum onu bir deneyeceğim yoksa çok manyak dante kullanırım tüm modlarda bitirdim zaten oyunu.
  • quote:

quote:

quote:

İndir pişman olmazsın.

Yok hocam oyunu değil mod kısmını oyun elimde var dmc hastayımdır bende tüm serilerini oynadım mod olayını ilk defa duydum onu bir deneyeceğim yoksa çok manyak dante kullanırım tüm modlarda bitirdim zaten oyunu.

Mod'dan söz ediyorum mode'dan değil. Mod dediğin karakterlerin görünüşleriyle oynamaktır . Benim de Oblivion'dan aklıma geldi zaten. DMC4 PC Mods yazdım videosu çıktı fln. Yoksa benim de modlardan haberim olmucaktı .

bkz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 25 Ağustos 2009; 18:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

hell and hell deyim kuzen deyim derken de oda bittidmd modla aynı zorluga falan sahip degil sadece tek vurulma hakkının olması biraz zorluyor contune falan

DMD ile aynı zorlukta. Haklıymışsın Cahit. Oyunu açtım test ettim. Scarecrowlar DTli DB'de geberiyorlar. Bu topicte birisi yazmıştı zorlukların anlamını. Hell and Hell için de DMD zorluğunda olduğunu yazmıştı . Ben de öyle sanardım hep.

quote:

Bazı kısımları uyumlu olmamış. Nero'yla Kyrie'nin olduğu kısımdan itibaren hepsi.

bisi biliyoruz da soyluyoruz kuzendmd mod gerçekten zor bi moddur özelliklede dante ile baya bi zorlanırsın ama hell and hell de iyi stylish yapa bilen birisi
    (combo demiyorum karıştırmayalım)bir iki bosta gold orb verirki buda yapacagi taktige baglı onun dışında zorlanmaan hell and hell modunu zorlanmadan
    bitirebilir.

foruma ilk üye oldugum zamanları hatırladım şimdi dmc4 yeni başladıgım zamanlardı olmaz öyle zorluk bitirilmez bu falan diyordum bende şimdi ise her
    zorlugu bitimiş oyunda %100 e ulaşmış biriyim forevor dmc
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

quote:

bisi biliyoruz da soyluyoruz kuzendmd mod gerçekten zor bi moddur özelliklede dante ile baya bi zorlanırsın ama hell and hell de iyi stylish yapa bilen birisi
    (combo demiyorum karıştırmayalım)bir iki bosta gold orb verirki buda yapacagi taktige baglı onun dışında zorlanmaan hell and hell modunu zorlanmadan
    bitirebilir.

foruma ilk üye oldugum zamanları hatırladım şimdi dmc4 yeni başladıgım zamanlardı olmaz öyle zorluk bitirilmez bu falan diyordum bende şimdi ise her
    zorlugu bitimiş oyunda %100 e ulaşmış biriyim forevor dmc

Stylish denen şey combo sonucunda oluşuyor zaten .
  • la kaçma hareketleri gerek zıplıyarak gerek saga sola yuvarlanarak stil iste yamyam
  • quote:

la kaçma hareketleri gerek zıplıyarak gerek saga sola yuvarlanarak stil iste yamyam

Hakaret var şikâyet ediyorum .
  • Hehehe kuzenler birbirini gammazlıyor oda güzel
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.