Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmedigim çok şey varmıs.
    ben sadece yuzeysel orda yazan komboları yapmaya calısıyorum.ancak videolarda izledigim gibi komboları birbirine baglayamıyorum.öyle yere dusurmeden vur babam vur olmuo.onun bi sırrı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemi1

Teşekkurler hızlı cevaplarınız için.
    bilmedigim çok şey varmıs.
    ben sadece yuzeysel orda yazan komboları yapmaya calısıyorum.ancak videolarda izledigim gibi komboları birbirine baglayamıyorum.öyle yere dusurmeden vur babam vur olmuo.onun bi sırrı varmı

Super Character'de UnT0ucHabLe'ın da dediği gibi DT hiç bitmiyor ve Nero'nun Exceed(kılıcı şarj etme özelliği) her zaman sınırda oluyor. Yani sen bir kere vuruyorsun o fulleniyor. Super Characterler'in tek dejavantajı var o da canın dolmaması. Bu sadece Legendary Dark Knight karakterlerinde oluyor. Hızlı cevap vermemizin nedeni benim zaten konudayken senin cevap yazmış olman ve UnT0ucHabLe'ın sen mesaj attıktan sonra ona mail gelmiş olması. Combonun sırrı şu, sürekli silah değiştireceksin. Bunu yapabilmen için hızlı düşünmen gerekir. DMC Videolarını izle ve DMC oyna sen de alışırsın. Elimden geleni bu kadar .
  • ne tam çözümü ya ben bu 14. bölümde takıldım sürekli başa donuyorum bolum içinde dolaş dolaş cıkıs ne tarafta biri resimli yada videolu anlatım verebilirmi en kolay bolumde takıldım sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ne tam çözümü ya ben bu 14. bölümde takıldım sürekli başa donuyorum bolum içinde dolaş dolaş cıkıs ne tarafta biri resimli yada videolu anlatım verebilirmi en kolay bolumde takıldım sanırım....

YouTube'a "Devil May Cry 4 mission 14" diye arat bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

ne tam çözümü ya ben bu 14. bölümde takıldım sürekli başa donuyorum bolum içinde dolaş dolaş cıkıs ne tarafta biri resimli yada videolu anlatım verebilirmi en kolay bolumde takıldım sanırım....

YouTube'a "Devil May Cry 4 mission 14" diye arat bulursun.

Aynen ya illa hazıra konacaksınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyunun bir hastası olarak diyorumki bunda birde multiplayer modu olsa idi cok guzel olurdu.

Onu sadece sen demiyorsun .

Evet bütün dünya diyor.

Aynen .

http://z9.invisionfree.com/Hells_Atelier/index.php?showtopic=486

Ben verecektim onu. İngilizce bilmiyo kimse diye vermedim. Hemen veriyon .

hep öyle derler

Gerçekten vericektim linki. Çoktan görmüştüm DMC Multiplayer Linki. HA'da sadece MODlara bakacak kadar mal değiliz .

DMC 3 ve 4 modlarını indirip bana habire dene diyen senmisin yoksa bi başkasımı .

BURN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 22 Ağustos 2009; 3:57:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyunun bir hastası olarak diyorumki bunda birde multiplayer modu olsa idi cok guzel olurdu.

Onu sadece sen demiyorsun .

Evet bütün dünya diyor.

Aynen .

http://z9.invisionfree.com/Hells_Atelier/index.php?showtopic=486

Ben verecektim onu. İngilizce bilmiyo kimse diye vermedim. Hemen veriyon .

hep öyle derler

Gerçekten vericektim linki. Çoktan görmüştüm DMC Multiplayer Linki. HA'da sadece MODlara bakacak kadar mal değiliz .

DMC 3 ve 4 modlarını indirip bana habire dene diyen senmisin yoksa bi başkasımı .

BURN!

İlgi ve alâkasını da açıklasana . Diğer bölümleri de dolaştık heralde. Öylesine bi baktık. Anlayamadığımız için de fazla takılmadık . Hem ben habire sana MOD dene demiyorum. 2-3 tane vardı denemeni istediğim. Ki ben baştan becerememiştim onda çözünürlüğün düşürmek mi ne gerekiyormuş onu çözemedim. Sonra esas istediğim MOD'u buldum o yüzden dene dedim. Diğer MODları da beğenip beğenmiyeceğini anlamak için denemeni istedim. Özelimizi buraya dökmeye gerek yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Ağustos 2009; 4:39:32 >
  • quote:

arkadaşım takıldıgın yerlerde bana sor gerek ana başlıkta gerek pm ile ayrdımcı olurum okebu msj biraz geç gördüm bölümü geçmişsindir harhalde bundan
    sonraki bölümlerde takıldıgın biyer olursa yada oyunla ilgili her hangi bi şeye takılırsan ben burdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 22 Ağustos 2009; 8:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

arkadaşım takıldıgın yerlerde bana sor gerek ana başlıkta gerek pm ile ayrdımcı olurum okebu msj biraz geç gördüm bölümü geçmişsindir harhalde bundan
    sonraki bölümlerde takıldıgın biyer olursa yada oyunla ilgili her hangi bi şeye takılırsan ben burdayım

Çok biliyon ya oyunu .
  • Ormanın içinde, nehrin orda, köprünün altındaki porta gireceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 22 Ağustos 2009; 15:05:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Çok biliyon ya oyunu .

sağolun sorun cozuldu you tubede anlatımlı videoları warmıs bolumerlin yukarı cıkcakmısım bi yerde ben duz dewam ediodum dolayısıyla başa donup duruodum bolumu geçince zaten oyunda bitti...
  • quote:

quote:

quote:

Çok biliyon ya oyunu .

kuzen illa kaşınacan degilmi
  • peki ya oyunu aldıgım arkadaşın cd nin üstüne isim olara devil 'my' cry yazması?..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok biliyon ya oyunu .

kuzen illa kaşınacan degilmi

Kaşınsam kaşıyacan mı? .

quote:

Orijinalden alıntı: i3ulutz

peki ya oyunu aldıgım arkadaşın cd nin üstüne isim olara devil 'my' cry yazması?..

Ne olmuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Ağustos 2009; 21:23:24 >
  • evet aynen 'my' yazmış.artık oyundan o kadar gecmiş de felsefe yapma noktasına mı geldi acaba diye düşündüm ilk.yoo john locke desen losttakini bile anlamayıp onla dahi karıstırmayacak bi kafa yapısı var. resmen bitirdiği o efsane oyuna "devil my cry" yazmış B)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i3ulutz -- 22 Ağustos 2009; 22:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i3ulutz

evet aynen 'my' yazmış.artık oyundan o kadar gecmiş de felsefe yapma noktasına mı geldi acaba diye düşündüm ilk.yoo john locke desen losttakini bile anlamayıp onla dahi karıstırmayacak bi kafa yapısı var. resmen bitirdiği o efsane oyuna "devil my cry" yazmış B)

Şeytan Benim Ağlar zuha . Kelime çeviren sözlükler gibi bişey çıktı ortaya .
  • Combo için silah değiştirmeolayı var ya,evet kombolarda çok işe yarayan bir yöntem.Alışınca çok zor gelmiyor.Rebellion'la drive yapıp havaya fırlattıktan sonra beowulf'u alıp demon yere düştüğü anda yere vurma hareketi(volcano'ydu sanırım.) yapmak sonra kalktığı anda tekrar rebellion'la million stab yapmak mesela.Ha ama çok daha uçuk hatta bazen istemsiz olarak yapılabilen kombolar da var.Benim arkadaşlar genelde komboyu yapamayınca rastgele tüm tuşlara basıp güzel kombolar da bulabiliyorlar:D Ama elin alışınca istemsiz olarak kombo yapmaya başlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion968

Combo için silah değiştirmeolayı var ya,evet kombolarda çok işe yarayan bir yöntem.Alışınca çok zor gelmiyor.Rebellion'la drive yapıp havaya fırlattıktan sonra beowulf'u alıp demon yere düştüğü anda yere vurma hareketi(volcano'ydu sanırım.) yapmak sonra kalktığı anda tekrar rebellion'la million stab yapmak mesela.Ha ama çok daha uçuk hatta bazen istemsiz olarak yapılabilen kombolar da var.Benim arkadaşlar genelde komboyu yapamayınca rastgele tüm tuşlara basıp güzel kombolar da bulabiliyorlar:D Ama elin alışınca istemsiz olarak kombo yapmaya başlıyorsun.

Ya öyle işte olay. Rebellionla havaya kaldırırsın sonra Demon aşağı düşerken Beowulfla havada vurursun. Bir de onun Cerberus versiyonu var. Vergil'da da Yamato'yla yapıyorlar fln.
  • biraz resim koyalim

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 24 Ağustos 2009; 11:42:13 >
  • Vallahi dmc resmini de görünce içimde birşeyler depreşiyor dmc dmc diye ama şimdi oturduğum yerden kalkıp raftan dvdsini alıp yüklemek zulüm gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.