Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

he o zaman çevrim dışısın vay yamyam

bende az önce biraz oynadım bloody place dante ile sarmadı sonra nero ile devam ettim

Yok Çevrimdışı değilim. Bugün denk gelmemişiz demek ki .
  • arkadaşlar ben sadece devili alabiliyorum oyunda diğer karakteri alamıyorum nasıl alıcam yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhy

arkadaşlar ben sadece devili alabiliyorum oyunda diğer karakteri alamıyorum nasıl alıcam yardımcı olurmusunuz?

oyunda karakter seçme diye bişey yok arkadaşım oyuna başlarsın nero ile 11 nci bölümden sonra dante ile oynarsın
    oyunu devil hunter modunda bitirirsen bloody palce bölümü açılır işte burda istedigin karakteri alabilrsin dante yada nero
    yada oyunu dante must die modunda bitirirsin ki bu baya baya bi zorsuper karakter açılır oyuna başlarken nero yada nero s.c yi seçebilirsin
    11 nci bölümden soanra dante yada dante s.c yi bunların dışında her hangi bir karakter seçme olayı yoktur arkadaşım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhy

arkadaşlar ben sadece devili alabiliyorum oyunda diğer karakteri alamıyorum nasıl alıcam yardımcı olurmusunuz?

oyunda karakter seçme diye bişey yok arkadaşım oyuna başlarsın nero ile 11 nci bölümden sonra dante ile oynarsın
    oyunu devil hunter modunda bitirirsen bloody palce bölümü açılır işte burda istedigin karakteri alabilrsin dante yada nero
    yada oyunu dante must die modunda bitirirsin ki bu baya baya bi zorsuper karakter açılır oyuna başlarken nero yada nero s.c yi seçebilirsin
    11 nci bölümden soanra dante yada dante s.c yi bunların dışında her hangi bir karakter seçme olayı yoktur arkadaşım

s.c= Super Character. Yani Süper Karakter, sınırsız Devil Trigger .
    Şimdi aklıma geldi. Ne zamandan beri yazayım yazayım diyorum. Abi Vergil nerde Give me more power diyor ya? DMC serisinin DMC4'ten başka oyununu oynamayan En_DiabLO'nun bile ağzına takılmış Nero Give me more power diyor Nero give me more power diyor Vergilla benzerlik var falan. Yok ben DMC3'ü bitirdim DMC1'in de çoğu ara videosunu izledim(DMC1'de Vergil Vergil değildi zaten, onu saymıyorum). Ama Vergil'ın hiçbir zaman Give me more power dediğini duymadım. Ha burda kastedilen tauntlarsa bilemicem. Ama harbiden Vergil nerde Give me more power diyor . Eğer böyle birşey varsa da Nero bunları kendindeyken söylemiyordu. Bilinçaltı söylüyordu yani. Nelo Angelo'nun kontrolünde iken. Ben dönüşüm tam olduğunda merak ediyorum Nero'yu ve gücünü. Bildiğiniz gibi dönüşüm tam değil Nelo Angelo Nero'nun arkasında bir imge şu an .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Ağustos 2009; 18:35:32 >
  • Arkadaşlar elime bir Savegame dosyası geçti. İki karakterin de tüm özellikleri açık. Tüm bölümler açık. İki karakterin de HP barı 20/20. Hepsine baktım teker teker. Buyrun
    Çatla da patla En_DiabLO .
  • nerden eline geçtiğinide söyle bari
  • GameCopyWorld sanki benimde elime geçmişti aynısı süper bişey denedimde bloody place 101 bölüm yapılmış trainerla denedim son bölümde nolduğunu görmek için bi tane kage bunshin le(gölge klonumuzla ) savaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 14 Ağustos 2009; 16:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

nerden eline geçtiğinide söyle bari

Dikkat edersen SaveGame Dosyasını upload edip sunmadım. Direk siteyi verdim. Senden alıp sunmuş olmuyorum yani.
    quote:

Orijinalden alıntı: thend

GameCopyWorld sanki benimde elime geçmişti aynısı süper bişey denedimde bloody place 101 bölüm yapılmış trainerla denedim son bölümde nolduğunu görmek için bi tane kage bunshin le(gölge klonumuzla ) savaşıyoruz

Gölge Klonu değil o Doppelganger'ın senin(yani Dante'nin) .

Konuyu açan Pinky_Demon yok, Arsenic yok, Dante* yok. Onların mirasçıları olan bizler yürütüyoruz konuyu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 15 Ağustos 2009; 16:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Arkadaşlar elime bir Savegame dosyası geçti. İki karakterin de tüm özellikleri açık. Tüm bölümler açık. İki karakterin de HP barı 20/20. Hepsine baktım teker teker. Buyrun

neye çatlayacam la ben ugraştım kendim yaptım sıkıyorsa sende yap sagdan soldan save bulmakla olmuyor bu işler çözem

üstelik neden benden istemedinde aradin yavss aip aip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 14 Ağustos 2009; 20:52:16 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar elime bir Savegame dosyası geçti. İki karakterin de tüm özellikleri açık. Tüm bölümler açık. İki karakterin de HP barı 20/20. Hepsine baktım teker teker. Buyrun

neye çatlayacam la ben ugraştım kendim yaptım sıkıyorsa sende yap sagdan soldan save bulmakla olmuyor bu işler çözem

Yaparım ne var. DMC'yi bana mı öğretiyon . Gamepad alayım görürsün. Yiyorsa bu Savegamedeki gibi yapsana. 1.6 milyon Orb yapmış herif. Tüm özellikler Full, 700 bin küsür Proud Soul var ayrıca. Trainerla mı yapmışlar bilemiyorum. HP barı 20/20, herşey full .

Bırak ya ne senden isticem, sen önce Dante'yi yen de öyle gel .
  • Sonunda başardım. Yıllardır beklediğim MOD'a tam olarak istediğim gibi olmasa da ulaşmayı başardım .
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • quote:

quote:

quote:

Yaparım ne var. DMC'yi bana mı öğretiyon . Gamepad alayım görürsün. Yiyorsa bu Savegamedeki gibi yapsana. 1.6 milyon Orb yapmış herif. Tüm özellikler Full, 700 bin küsür Proud Soul var ayrıca. Trainerla mı yapmışlar bilemiyorum. HP barı 20/20, herşey full .

emek verdigim için benimki daha degerli

zaten benden istesen vermezdim kuzen sende emek ver biraz hep yatt
  • quote:

quote:

quote:

quote:

emek verdigim için benimki daha degerli

zaten benden istesen vermezdim kuzen sende emek ver biraz hep yatt

. İste derken iyiydi ama . Ya bırak ne değeri ya. Bana göre diğeri daha değerli .
  • Devil May Cry 4: Dante 2 (Dante Must DIE)
    İzle de stratejik oynamayı öğren Cahit .
  • arkadaşlar oyunda tüm skilleri açabiliyormusunuz.oyunu bitirdim fakat açamadığım bir sürü hareket falan vardı.orb yetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

arkadaşlar oyunda tüm skilleri açabiliyormusunuz.oyunu bitirdim fakat açamadığım bir sürü hareket falan vardı.orb yetmiyor

Oyunu bitirerek tüm skilleri açamazsın. Sırasıyla diğer modelarda oyna açarsın.
  • quote:

Devil May Cry 4: Dante 2 (Dante Must DIE)

Aslında pek abartılacak birşey yok adam dante'nin ataklarını ne gibi durumlarda kullanacağını biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Devil May Cry 4: Dante 2 (Dante Must DIE)

Aslında pek abartılacak birşey yok adam dante'nin ataklarını ne gibi durumlarda kullanacağını biliyor.

Önemli olan bunu bilmek zaten. Bunu bilirsen her türlü BOSS'u kolayca altedersin .
  • DMC 3'te daha önemliydi bunu bilmek.DMC4'te biraz daha arka plana atılmış gibi.
  • Alın size video, DMC3 videosu gerçi ama Dante ve Vergil'in nelere kadir olduğunu daha iyi anlarsınız.

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.